Bob_Marley írta:palesz77 írta:...Óscar Garcia...
Na róla meg én nem tudom kicsoda

Mármint volt nálunk és ennyi.
Nekem most már le is dobta az agyam az ékszíjat. Szánalmas amit csinálunk konkrétan. A világ egyik vezető Brandje vagyunk és itt szerencstétlenkedünt Óscar Garcia nevekkel, meg azzal, hogy na kinevezhetjük e a szétjulló csapat másodedzőjét edzőnek vagy sem? Komolyan mondom ez szánalmas. Évek óta ha edzőváltás van mindig csak vakarózunk.
Mi Vagyunk a Barcelona, a jelenlegi edzőnk távozik, a csapat nagyon lejtmenetbe indult, akkor ennek elé kell állni. Ehhez ember kell. Támadó látványos focit akarunk, a mi filozófiánkban, illetve ehhez hasonlóan. Akkor ha ennek megfelelően leszűkítjük a kört marad 3-4 klasszis név. Kész oda kell menni és el kell mondani, te xyz az van, hogy rád gondoltunk, kapsz pénzt, időt korlátlan bizalmat és a jelenlegi keretet, a feladat az lenne, hogy a játékostemető felé megindult Barcelónát hozd vissza a csúcsra.
Nem sok edző mondana nemet.
Ekkor meg jön az, hogy beszéljen katalánul, meg legyen Barcelona kötődése, meg mittudoménmi? Ez is baromság. Amikor Conte elment a Juventustól és kinevezték Allegrit olyan fujjogás ment, hogy szerintem ennyire senki nem ment még ellenséges terepre annak előtte. A Felesége olyan kijelentések egész sorát nyomatta, hogy a Juventus örökre Milánó árnyékában lesz, meg hogy a Juve a Milánó történetének egy kis része, meg hogy csaló bundás csapat stb. Allegri annyit bírózott a Juventusra, mint előtte senki, állandóan csaló bundás csapatnak emlegette, arról, ne is beszéljünk. Az első időkben testőr nélkül nem mehettek ki Torinoban az utcára, azért volt fokozott biztonságú kocsija mert állandóan dobálták. Látjuk mi lett. Odament volt egy terve volt egy elképzelése, betörte a csapatot két-három hónap után az eredmények is mellé állították a szurkolókat. Ennyi. A Juvetus meg mert egy ilyet lépni.
Mi meg vakarózunk. Tata Martino, meg Unzue, meg az ég tudja ki. Eltöltöttünk X évet a csúcson szerencsénkre volt egy Rejkaard aki visszatette a térképre a csapatot, volt Pep aki akkor meglátott valamit és egy teljesen új dolgot épített, aztán ott volt szegény Tito, de az ő évét ne vegyük ide, sokszor nem volt, betegség stb. aztán Hoztunk egy Tata Martinot aki azt se tudtuk addig, hogy van, utána ismét mázlink volt mert LE-nek volt egy ötlete egy elképzelés ami egy jó másfél évig működött, hozta ai a trófeákat szépen, de utána ő is kifújjt. Most megint a mázlira építve nézegetjük a noname Barcelona kötütődésű edzőket és meditálunk, hogy ő vagy a másodedző. Közben a világ Top 3 csapata lettünk igaz de eszünkbe se jut, hogy egy top edző jöjjön?
Most mondok egy hülyeséget miért nem lehet megcsinálni azt, hogy te Conte/Klopp/Allegri/Jardim/Tuchel/Lőw nem akarsz nálunk edző lenni?
Óscar Garcia... Jó összerakta az RBS-t. Ez tényleg alap arra, hogy jöjjön...