hajnesz írta:
Leilára emlékszem, négerre nem, de azért irtam a végére, hogy ez nem csak erre a filmre vonatkozik, hanem úgy általánosan

SZERK: Ez most lehet kicsit rasszistára sikerült, nem tartom magam annak.
Aki érteni akarja, az úgyis megértette a mondandóm

Lando Calrissian, az 5. ben és a 6.ban szerepel.
Én amúgy abszolút értem és osztom amit mondasz.
A Zsivány Egyestől is kicsit paráztam ezért, hogy nem lesz-e túl erőltetetten multikulti (erős főszereplő nő, mexikói, arab meg 2 kínai fószer a szupercsapat és egy fehér pali a főgonosz).
A trailerből meg igazából semmit nem tudtunk meg, de a 7 miatt nagyon alábbhagyott a lelkesedés. Még fel is csillant a remény, amikor azt nyilatkozták a színészek amikor megkapták a scriptet, hogy olyan sötét, mint a Birodalom visszavág, aztán bejelentették, hogy Rian Johnson rendezi (Looper, jónéhány elég komoly Breaking Bad epizód), aztán JJ Abrams (aki mondjuk a 7-tel egy életre leírta magát nálam) szerint Mark Hamill fogja nyerni az Oscart jövőre.
Utána jött a Disney-hülyeség, hogy azért rendezi Rian Johnson, mert fantasztikus humorérzéke van...
Persze nem ítélem el látatlanba a filmet, ed az új karaktereket abszolút nem sikerült megkedvelnem a 7-ben. Rey, Finn, a Phasma meg az a fiatal diktátorcsávó kifejezetten idegesítő. Kyloban és a Han Solo-pótlék Poe-ban látok potenciált. Snoke kilétét meg 100%-ban biztos vagyok, hogy nem fogják megmagyarázni.