Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez mondjuk nem igaz, mindháromnak nem egy jó meccse volt már idén, nem csak ellenünk brillíroztak. Szimplán jó játékosok hozták magukat ellenünk..Nero. írta:Mondjuk az is jellemző hogy idén az osszes csikó (KdB, Draxler, Dybala) ellenünk játszotta élete meccsét.
tökmind1, ha félig B csapattal állnak ki, akkor is továbbmennek.etooka9 írta:Paulo Dybalát ma bokasérülés miatt le kellett cserélni, erősen kérdéses a Barça elleni játéka.
vinszentvega írta:Még jó, hogy nem te döntesz...Azt azért mondd már meg, ha Ney eladásra kerül, 3-4 év múlva mégis ki az Isten lenne az irányító játékosunk, mikor Messi már 34 éves lesz?AudiQ3 írta:Neymart eladnám 200 milláért( persze ha igazak a hírek )
Védelem felét és a komplett középpályát lecserélném......
Még jó, hogy nem te döntesz...Azt azért mondd már meg, ha Ney eladásra kerül, 3-4 év múlva mégis ki az Isten lenne az irányító játékosunk, mikor Messi már 34 éves lesz?AudiQ3 írta:Neymart eladnám 200 milláért( persze ha igazak a hírek )
Védelem felét és a komplett középpályát lecserélném......
Ja, kb. erről van szó. Juve rúgott kb. 4 helyzetből 3 gólt, ami valszeg soha nem fog megtörténni velük még egyszer.S.Agüero írta: Ez azt jelenti, hogy 1-1 lett volna az igazságos eredmény?
Ez azt jelenti, hogy 1-1 lett volna az igazságos eredmény?Messias2 írta:Ezt csak most láttam.
Azért ilyen xG mutatókkal sem fogunk többet 3 góllal kikapni, annyi biztos.
Azt hiszem Neymar fejében sajnos más jár mostanában, ami megérthető : http://en.as.com/en/2017/03/29/football ... 68407.html" target="_blankVakmacska írta:Szerintem a legnagyobb gond itt LE egyértelmüen. MEg a stábé. Egyszerűen nem készülnek fel a meccsekre, kiküldik a kezdőt, azt ennyi. Mintha nem elemezték volna ki az ellenfeleket. Hetek óta tudták, hogy a Juve lesz az ellenfél, mégsem készültek fel. "mi a saját játékunkat játsszuk". Csakhogy már nekünk az nincs. Sajnos nincs már olyan erő a csapatban, hogy domináljunk egy ilyen meccsen, nekünk kellene alkalmazkodni.
Tegnap pl. jó lett volna szerintem kontrára játszani, azért az MSN sebessége meg van hozzá. Régen kipróbálták, ment is. Az utóbbi időben meg nincs semmi. Szerintem ez jön ki a játékosokból is. Nincs meg LE-ben az, hogy feltüzelje legalább a csapatot, taktikailag sem készíti fel őket rendesen.
Nekem teljesen olyan érzésem van, mintha LE már hetek óta csak belesz..rna az egészbe, már csak le akarja pörgetni a hátralévő időt.
És még egy érdekesség: NEymar mintha megváltozott volna. Régen csinálta a látványos elemeket, még egy labdalevételnél is, meg az alázós cseleket is bevállalta. Már régóta nem csinál ilyeneket, a cselezése eléggé egysíkú lett, lesüllyed CR szintjére, aki szintén csak a biciklicseleivel akar megélni.
Egyébként egy dolgot kiemelnék, ami számomra pozitív volt: SR és Messi nagyon jól összejátszottak.
Amire én itt gondoltam, azt az mutatja talán legjobban, hogy Busi hogy játszott a Sociedad ellen a kupában vkp-ként, és Rakiti hogy az Elche és Betis ellen rá egy hétre. Nem tudom annál jobban szemléltetni. Egyikük nyomás alatt is segített kihozni a labdát, a másik meg 90%-ban visszatette a védőknek vagy MAtS-nak. A horvát egy jó munkás, sokat hajt, lelkes, kellett is a sikerekhez, de HA a jobbhátvéd egy Bellerín típusú arc lesz, akkor nála labda biztosabb ember kéne szerintem a jobboldalra. Alves megoldotta ezt a gondot anno, mert Xaviék mellett se kellett bőven szégyenkeznie kis területen, ő segítette igazából a labdakihozatalokat anno azon az oldalon. És igen, én is tudom, hogy Busi a szezon több mint felében gyenge volt most, én mindkettejük csúcsformájáról beszélek most.Normandia írta:Palesz,
Nyomás alat a középpályánkon ebben az idényben senki sem tud elfogadhatót nyújtani. Busi a legjobb példa rá. Mennyit volt szídva a "lassúsága" miatt, erre jösz Rakéta labdakezelési hibáival.
Kash írta:Úgygondolom lehetséges a továbbjutás.
Megyek is csak ennyit szerettem volna.