Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezesetben nem értem a "kirohanásod" felém...real_funghi írta:Majd ha itt is annyian fognak fórumozni, mint ott, akkor fogtok még csak nézni egyet. Nem fogtok tudni ellene mit csinálni. Ezért nem rejtem véka alá hasonló véleményemet.Vito írta:egyébként úgy gondolom, hogy semmi sértőt nem írtam, sőt ahogy olvasgatok odaát, Te sem rejted véka alá hasonló véleményed.
Majd ha itt is annyian fognak fórumozni, mint ott, akkor fogtok még csak nézni egyet. Nem fogtok tudni ellene mit csinálni. Ezért nem rejtem véka alá hasonló véleményemet.Vito írta:egyébként úgy gondolom, hogy semmi sértőt nem írtam, sőt ahogy olvasgatok odaát, Te sem rejted véka alá hasonló véleményed.
nem szabad?real_funghi írta:Mért látogatod azt a másik fórumot akkor?Vito írta:még így is aránylag értelmesebb a hozzászólások nagy része, mint az általam látogatott másik fórumon (.........a . hu), viszont ezt a színvonalat tartani kellene.
Nemhiába van a nevemben az hogy STUPID!Vito írta:na tessék.
...és már szőtted is a terveidet a V.I.P.-ről.
Mért látogatod azt a másik fórumot akkor?Vito írta:még így is aránylag értelmesebb a hozzászólások nagy része, mint az általam látogatott másik fórumon (.........a . hu), viszont ezt a színvonalat tartani kellene.
na tessék.S T U P I D S H A R K írta:Most hogy így gondolkodtam és beszéltem C.-val rájöttem hogy én is ilyen hülyén kezdtem ( hozzáteszem nem vagyok régi motoros, ha motorba kéne megmondani talán egy 125cm3-es). Sőt sztem nem csak én hanem majdnem mindenki. Kis idő kell hogy belejöjjön az aki még új.
Én arra gondoltam h 2 fórum lenne, ugyanazokkal a topikokkal. csak az egyik a VIP-es rész a másik meg az alapfórum:)Charlie írta:Mondjuk, megoldható ez a vip-s dolog...
De akkor mihez lehetne a vip tagoknak hozzászólni, és mihez a nem vip tagoknak?Mely témákhoz?Hogy gondoljátok ezt pontosan?
C.