2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
En ha jol lattam az Piquenek szolt de majd a nagyokosok kielemzik.csababarca írta:Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?
van egy tippem, hogy nem három meccset....
markionni, látjuk, nem is erről volt szó lentebb.
de én meg remélem látjátok mi a különbség mezőnyben Cé és Messi között.
Kovi meccsen Nacho-Casemiro vedoparos. Lehet bízni a vereségbe.csababarca írta:Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?
van egy tippem, hogy nem három meccset....
Majdnem.Messias2 írta: Én tippem egyébként 2:3 ide. Messi triplával.
Nem.S.Agüero írta:Umtitivel eddig mindig nyertünk a bajnokságban, nem?![]()
Az úgy még bátrabb.Bob_Marley írta: Nem volt egyértelmű a megfogalmazás. Nem pontos eredmény, hanem 1:0 hendi a RM-nak, de mi nyerünk.![]()
Nyilván előzetesen az hogy kettővel nyerünk, szintén eléggé elképzelhetetlen.De én egy lassabb lefolyású meccset várok és az nekünk most jobban feküdne. Neymar nélkül futógépünk sincsen, s ha elmegy az erőnk, akkor végünk lesz szerintem. Viszont egy nem rohangálós meccsen jók lehetünk szerintem. Suarezen nagyon sok fog múlni, verekedhet bent középen és a lepattanókra lehet érkezni.
Én őt látom kulcsnak és nem Messit, fizikálisan Suarez tudja felvenni a versenyt velük és a helyzetkihasználásán is sok múlhat és pont hogy Messi tudna ebből profitálni, hogy Suarez elvan belük Ramosékkal.
Én akkor már 1-2-t tenném. Nincs az az isten, hogy ne kapjunk gólt.Bob_Marley írta:
Én mindig bizakodok, mást mit lehetne tenni, reménykedés és bizakodás. Utolsó sanszunk a Ligában, nagyon bízok benne, hogy élünk vele. Mindenesetre én 1:0 Vendéget megtettem.
Nem volt egyértelmű a megfogalmazás. Nem pontos eredmény, hanem 1:0 hendi a RM-nak, de mi nyerünk.Messias2 írta:Na, ez az amit a pozitív mindset ellenére sem tudok elképzelni, hogy nem fogunk gólt kapni.Bob_Marley írta: Mindenesetre én 1:0 Vendéget megtettem.
Na, ez az amit a pozitív mindset ellenére sem tudok elképzelni, hogy nem fogunk gólt kapni.Bob_Marley írta: Mindenesetre én 1:0 Vendéget megtettem.
Könnyek
Ez több mint hatalmas
Én futtatnám a Barcát. Egy Juve után (de még előtte sem) nem fogja bírni tüdővel,míg a Real biztosan Bayern ide vagy oda.LG írta: Most két lehetőséget látok, gyáva taktikával álltok ki, és akkor vmelyik csapat nyer 1-el, vagy x, vagy pedig bátran letámadtok minket, akkor szvsz sima Real siker várható.
Azért pl. a 6-2, 5-0, 4-0-nál már a meccs előtt érezni lehetett, hogy nagy formában vagyunk, de amikor ti nyertetek 4-1-re, még 2007 tavaszán (öregszünk rendesen, már 10 éve volt!daffy írta:Semmit nem számított eddig sem a forma a klasszikuson. Akkor sem értettem,amikor az utóbbi években a barcások madrid alázást vizionáltak és nem lett,úgy most sem értem vereségvárást. Szerintem itt a döntetlentől bármelyik csapat 3 gólos sikeréig bármi lehetséges. Egyedül a kevés gólt nem tudom elképzelni.Leon írta:Utoljára a Nyunnyiós korszakban(12-13) nem vártam ennyire a Klasszikust. Elnézve az idegenbeli katasztrófális formánkat akár történelmi zakót is kinézek, azaz 4-5gólos pofont.
Semmit nem számított eddig sem a forma a klasszikuson. Akkor sem értettem,amikor az utóbbi években a barcások madrid alázást vizionáltak és nem lett,úgy most sem értem vereségvárást. Szerintem itt a döntetlentől bármelyik csapat 3 gólos sikeréig bármi lehetséges. Egyedül a kevés gólt nem tudom elképzelni.Leon írta:Utoljára a Nyunnyiós korszakban(12-13) nem vártam ennyire a Klasszikust. Elnézve az idegenbeli katasztrófális formánkat akár történelmi zakót is kinézek, azaz 4-5gólos pofont.