Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique írta:Attól tartok elveszett a Barcafan92 nevű profilod...![]()
Nem tudom hogy sikerült összehoznod.
- Could not update page users table
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
UPDATE forum_users SET user_email = 'katkicsz@tiszanet.net', user_icq = '', user_website = '', user_occ = '', user_from = 'hát ott ahol vok!', user_interests = '', user_sig = '[img:f989138437]http://ronnie100.skyblog.com/pics/481638390.gif[/img:f989138437] [color=red:f989138437]Sempre[/color:f989138437] [color=blue:f989138437]Barca!!![/color:f989138437]', user_sig_bbcode_uid = 'f989138437', user_viewemail = 1, user_aim = '', user_yim = '', user_msnm = 'viscaelbarca920418@hotmail.com', user_attachsig = 1, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 1, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 1, user_notify = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, user_timezone = 2, user_dateformat = 'Y.m.d. H:i:s', user_lang = 'hungarian', user_style = 5, user_active = 1, user_actkey = '' WHERE user_id = 3000
Line : 537
File : usercp_register.php
Hát nem tom!!!pedig csak egy aláirást akartam váltani!Enrique írta:Attól tartok elveszett a Barcafan92 nevű profilod...![]()
Nem tudom hogy sikerült összehoznod.
köszi szépen!remélem sikerül!akikor elmentettem a változást vmi hosszú irás jött ki!felsorolta h mit adtam meg meg vmi uj jelszót adott vmi [auto_cenzúra] hosszut!bemásoltam de nem lépett be azzal sem!!!Enrique írta:Megnéztelek, de nem tudtam belépni a régi neveden - nem vágom mi lehet a gond... Ha sikerül szólók, de nem ígérek semmit...
... ehh... Valami mindig eltoszódik ezen a hülye fórumon...![]()
Mi lenne ebben a probléma?Sokan csak olvasgatnak,nem szólnak hozzá,van aki cask beregisztrál,és utána már errre se jön,előforulnak ilyenek.Figinho írta:Háát most nem azért de ha megnézzük a Taglistát akkor látjuk,hogy a regisztráltak több mint fele nem is ír a fórumba stb.!!Ez nem probléma??
Köszi szépen, nem is vettem észre...fcjoc írta:Ez csak a Bilbao elleniFernando írta:Ezt nem tudom máshova írni szal előre is bocs... szal arról van szó, hogy az utolsó két meccssről nem készült a hírekhez iylen statisztikai adat pl (Arsenal-barcelona számokban, Bilbao-Barcelona számokban), szal nekem ezek kellenének, csak a statisztikai adatok iylen labdabirtoklás, kapuralövés, lesek, szögletek .......
Ez csak a Bilbao elleniFernando írta:Ezt nem tudom máshova írni szal előre is bocs... szal arról van szó, hogy az utolsó két meccssről nem készült a hírekhez iylen statisztikai adat pl (Arsenal-barcelona számokban, Bilbao-Barcelona számokban), szal nekem ezek kellenének, csak a statisztikai adatok iylen labdabirtoklás, kapuralövés, lesek, szögletek .......