Élő közvetítések
Huuu
Úgy látom Ronaldo a legutolsó akitől ma félni kell. Bár azért ezt már megszokhattuk. Viszont nálunk elől van két ilyen játékos is
Szerintem les volt, ugyan úgy mint a Bayern elleni 3.
Szerintem les volt, ugyan úgy mint a Bayern elleni 3.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 22:11:44-kor.
94:39 6 - 1
Tedd már meg nekünk azt a szívességet, h visszanézed a szitut, és meglátod, h Ramos nem volt lesen.
Tobias88 írta:Suarez, nem hiszem el! Ilyen nem át venni. Ziccer lett volna. Feljavultunk nem is kicsit, de a befejezések borzalmasak továbbra is
Eddig Suarezen és Alcaceren megy el a meccs.
Pique... Huh. Így nem lehet meccset nyerni. Juvénak ennél joval kevesebb helyzete volt és rúgott 3at
Ez a meccs elmegy a bírón... de nem Sui és nem ALKA miatt, 1 :0 ide ha korrekt és nem 1:0 nekik egy óriási lesgól egy kiállítás elmaradt... ember Te miről beszélsz.. nem egy meccset nézünk?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel én is így vagyok, szóba került, hogy Neymar tapsol stb, vannak olyan sportágak, ahol bármiféle ellenvetésed van a játékvezetővel kapcsolatban, jön a büntetés. De itt Casemiro tényleg odapakolt, utólag megnézve tényleg kilehetett volna tenni, de első félidőben nem akart ilyet megreszkírozni a spori, gondolom.recrea írta:Nekem kifejeztetten szimpatikus, ha egy spori nem osztogatja minden "ütés"- vagy rúgásváltásnál a lapokat.
Elvileg ez férfiak sportja, akinek nem tetszik, h odavernek, az válasszon másik sportágat.
Alcacer te vak...
Félek tőle, hogy itt a másodikban nagyon nagy a tempó és nem fogjuk bírni, de ne így legyen. Iniesta már eléggé gyengén muzsikál pl.

Gomest behozza, kikapcsolom.....ezis kimarad
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Suarez, hány ziccert hagyott ki a héten??? óriási luxus.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messi megint forintos labdát adott, de nyilván Lajos átvenni sem tudta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Suarez, nem hiszem el! Ilyen nem át venni. Ziccer lett volna. Feljavultunk nem is kicsit, de a befejezések borzalmasak továbbra is 
Pique... Huh. Így nem lehet meccset nyerni. Juvénak ennél joval kevesebb helyzete volt és rúgott 3at

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 22:03:25-kor.
Lajos, cserélje le
Miért nem lehet a kapus szeme közé bombázni,mint egy férfi?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Talán még Lajos isTobias88 írta:Te jó ég mit hagyott ki. Ezt Neymar simán berúgja
Kicsit megemeli és gól is
Ney ebben a szituban kicselezett volna még 6 embert és kiviszi a 16-oson belülről.Tobias88 írta:Te jó ég mit hagyott ki. Ezt Neymar simán berúgja
Tényleg azok...Cseri írta:Az úriemberek klubja
egyszer az életükben xxx év után szégyenre tehetnének minket, de nem tudnak:) kapálóznak stb.. ez az igazi szégyen, én meg 10 szer ekkora BARCA drukker lettem....
De miért....
Te jó ég mit hagyott ki. Ezt Neymar simán berúgja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 22:00:46-kor.
Nekem kifejeztetten szimpatikus, ha egy spori nem osztogatja minden "ütés"- vagy rúgásváltásnál a lapokat.
Elvileg ez férfiak sportja, akinek nem tetszik, h odavernek, az válasszon másik sportágat.
Alcacer te vak...
Alcacer te vak...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ooooh Pákitó.....

Nagyon nyom a real, és ezek a távoli lövéseik nagyon veszélyesek
Ehhez kellettek reflexek. Szép volt Mats.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ki volt ott lesen? Ramos?hedora írta:Könyörgöm Te csak mondani akarsz valamit vagy nézd már vissza már youtube is undorodnak a dolgotól.. Ott van , nézd kérlek vissza!
MAtS..

Az úriemberek klubja 

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Az arcába beszél 2 centiről és nem kap sárgát, HIHETETLEN. Nekik mindent lehet?
Ha a félidő elejére vagyunk ennyire rosszak azt mondom rendben van, de akkor javuljunk ugyan úgy fel mint az első félidőben mert megint iszonyat gyengék.
Ha a félidő elejére vagyunk ennyire rosszak azt mondom rendben van, de akkor javuljunk ugyan úgy fel mint az első félidőben mert megint iszonyat gyengék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 21:58:33-kor.
Les volt, de mm-eken múlt, ez van, viszont a 2. percben kapunk kellett volna egy tizit (mármint ellenünk). Tipikus spanyol bírók, azt sem tudják mi van. Jobban megbíznék egy kínai videós programnak, mint ezekben.hedora írta:brownieheaven írta:Amúgy nem azért, de a real gòlja nem volt les. Egyedül Bale volt lesen de ő vissza is húzódott utána. Ott inkább a mi 3-4 emberünket kell elővenni, akik végigmozizták a helyzetet.
Könyörgöm Te csak mondani akarsz valamit vagy nézd már vissza már youtube is undorodnak a dolgotól.. Ott van , nézd kérlek vissza!
ez hol volt les:)
tényleg humor...
tényleg humor...