Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
barca2010
Jugador d'estrella

2017.04.24. 13:27:32

Veidt_madridista írta:
Kovbal88 írta:Ramos nem a bírót tapsolta meg, ő állítólag sose tenne ilyet, hanem csak Piquenek üzent. Persze, nagy Patkány ez meleg fiatalember. Elég baj a Realnak, hogy ilyenek képviselik
mindenki látta hogy kinek magyarázott miközben leküldték, amúgy meg se nem patkány, se nem meleg, a csapatnál és a válogatottban is köztiszteletben álló csapatkapitány, és bár nem szoktam belemenni ilyenekbe itt, de most muszáj leírnom, hogy Piqué csak tanulhatna tőle a vezetői értékeket illetően. és itt nem a pályán mutatott durvaságról van szó, hanem a méltóságteljes viselkedésről.
Méltóságteljes viselkedés? Hát pont nem erről híres a Real Madrid, tisztelet a kivételnek! Már többször bizonyította Ramos úr, hogy kivételes patkány tud lenni a pályán ha ég a ház, nem csak a Barca ellen.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Veidt_madridista
Madridista

2017.04.24. 13:08:35

Kovbal88 írta:Ramos nem a bírót tapsolta meg, ő állítólag sose tenne ilyet, hanem csak Piquenek üzent. Persze, nagy Patkány ez meleg fiatalember. Elég baj a Realnak, hogy ilyenek képviselik
mindenki látta hogy kinek magyarázott miközben leküldték, amúgy meg se nem patkány, se nem meleg, a csapatnál és a válogatottban is köztiszteletben álló csapatkapitány, és bár nem szoktam belemenni ilyenekbe itt, de most muszáj leírnom, hogy Piqué csak tanulhatna tőle a vezetői értékeket illetően. és itt nem a pályán mutatott durvaságról van szó, hanem a méltóságteljes viselkedésről.
Kép
jangamen
Jugador del Barça

2017.04.24. 13:02:34

öööö

az azért megvan ugye, hogy ha a real behúzza a meccseit, akkor bajnokok, még ha fejre állunk és minden meccset nyerünk (nem fogunk) akkor is?
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.24. 12:50:56

Bob_Marley írta:Oké, csal nem mintha kárognék vagy ilyesmi csak nekem azt mutatja, hogy nagyon oda kell figyelni, mert heroikusan megvertük a PSG-t, kikaptunk a Riazorban. Ma is elég eszetlenül játszottunk és úgy nyertünk, de muszáj fogni a többit is, s ebben benne van a félsz. Nyerésre állunk, nem szabad tíz ember ellen gólt kapni, egy bajnok nem engedheti meg. Nyertünk, rohadt örömteli, de remélem LE és a stáb elemzi a dolgokat és nem hátradőlünk, hogy nyertünk. Mert nem nyertünk semmit, az esélyt tartottuk meg.
Cserébe kövi meccsen majd kezd, Denis-Ag-Matyi csak, hogy izgibb legyen a bajnokság.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.24. 12:45:01

Ramosnak nem barca fóbiája van, hanem Messi fóbiája, zömmel rá mennek ezek az agyatlan megmozdulásai.
"ha" ott egy Rakitic tolja el a labdát, biztos nem így megy oda.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.04.24. 12:44:09

Piquének ez a keresztesháborúja, hogy mindenhol beszóljon a Madridnak! Nekem sokszor gyerekes, néha idegesítő és sok is, de Ramos meg úgy általában beszélt a Barca játékosok bírózásáról. Én nem emlékszem, hogy annyira bírózna Suarez, Messi, Ini, Umtiti...sőt LE sem beszél soha róluk, max hogy kell nekik a segítség.
Ramos mondandójában - azzal ,hogy nem vitatja a kiállítást, mert a bíró így döntött - szerintem ő maga is érzi, hogy sáros az ügyben. Valljuk be őszintén, hogy ha ott meg akarta volna állítani Messit, akkor simán nekifut, lerántja, leütközi. Elgurult nála a gyógyszer, mert nem volt értelme ilyen formában odalépni.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.24. 12:37:08

Másrészt meg nézd meg, hogy viselkedik a pályán, nem azt amit tudnál, az emberek többsége nem nagyon olvas.
Micsoda?

Egyébként elhiszem, hogy egy Barcelona szurkolónak nem szimpatikus mert hihetetleb hülyén viselkedik a Klasszikusokon, fóbiájává vált már ez a meccs szerintem, túlpörgi az egészet. Sosem azt hozza amit más meccseken meg kisujjból kiráz, legyen akár BL döntő. Tegnap is minek csúszott így oda, elég lett volna feltartani..
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.24. 12:33:42

markionni írta:

Pár emlékem Ramosról
-Egyik Classinon annyira bele akar rúgni, egy Barca játékosba, hogy a saját csapattársát találja telibe.
-Elejti a kupát ami beesik a busz alá, aztán annyit mond, a kupa körül akart nézni a tömegben
-kiállítják a Barca ellen és úgy nyernek, erre megjegyzi, ez kellett ahhoz, hogy nyerjünk.
- tegnap is erre a páros nyújtott lábú belépőre semmi szükség nem volt

Lehet, hogy fantasztikusan fejel, de mint sportember csak lehúzza a csapatát.
Ramos vesztes mecs utáni nyilatkozata a legnagyobb rangadón amikor kiállították:

Ramos tapsolása és a beszólásai nem a játékvezetőnek szóltak, hanem a Barcelona egyik játékosának: “A játékvezető döntése ellen nem tiltakozom, a tapsolás és amiket mondtam, azt mind Piquének címeztem. A játékvezetőről nem fogok beszélni, hibázhatnak ők is, ahogyan akárki más is, bár ezúttal ez a hiba döntő fontosságú volt a végeredményt tekintve”.
A Barcelonával ellentétben Ramos szerint a Real Madrid nem fog belemenni a bírózásba, és reméli, hogy egyszer a katalánok is megunják ezt a hozzáállást: “A Barcelona másképp értelmezi a labdarúgást, mint mi. Mindig a játékvezetőkről beszélnek, mi ebbe nem fogunk belemenni, ez nem a mi stílusunk. Lehet, hogy egyszer ők is abba fogják hagyni. Mikor elhagytam a pályát, akkor is Piquének címeztem a mondandómat, aki mindig a bírókról beszél. Lapoznunk kell, és előre kell tekintenünk, mert nehéz menetrendünk van”.

Sergio Ramos a szurkolókat is sajnálja, hogy nem azt kapták, amit megérdemeltek: “Fáj nekünk a végeredmény, és a szurkolóknak is szerettük visszaadni azt, amit eddig tettek értünk. A mai mérkőzésen is mögöttünk voltak már az első perctől kezdve, egészen az utolsóig. A hosszabbításban már megnyertünk két Bajnokok Ligáját, ebből a hosszabbításban kapott gólból ma tanulnunk kell, hogy fordítva is történhet velünk ilyesmi. A bajnokság is a saját kezünkben van még, de sajnáljuk, hogy nem tudtunk egy győzelmet adni a szurkolóinknak, és ezzel egy újabb lépést tenni a bajnoki cím felé”.
Messi gólöröméről a hosszabbításban: “Mindenki úgy ünnepli meg a gólját, ahogyan csak szeretné. Az Atlético ellen és most a Barcelona ellen is az apróságokon buktuk el a meccset. Tanulnunk kell ezekből a hibákból, hogy soha többet ne kövessük el őket ismét”.

Pique nyilatkozata egy nyertes meccs után amikor fantasztikusan játszottak:

“Az a probléma, hogy a Real Madrid hozzászokott, hogy túl engedékenyek velük a játékvezetők, aztán ha egy ítélet nem nekik kedvez, akkor máris rosszfiúknak állítják be őket.”

Feel the difference?
Szerinted, ez a bunkó Ramos képes megától körmondatokban beszélni. Másrészt meg nézd meg, hogy viselkedik a pályán, nem azt amit dumál, az emberek többsége nem nagyon olvas.
Lehet, hogy jó játékos, de attól még Patkány
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovbal88 2017.04.24. 12:37:19-kor.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.24. 12:21:04

Pár emlékem Ramosról
-Egyik Classinon annyira bele akar rúgni, egy Barca játékosba, hogy a saját csapattársát találja telibe.
-Elejti a kupát ami beesik a busz alá, aztán annyit mond, a kupa körül akart nézni a tömegben
-kiállítják a Barca ellen és úgy nyernek, erre megjegyzi, ez kellett ahhoz, hogy nyerjünk.

Ramos vesztes mecs utáni nyilatkozata a legnagyobb rangadón amikor kiállították:

Ramos tapsolása és a beszólásai nem a játékvezetőnek szóltak, hanem a Barcelona egyik játékosának: “A játékvezető döntése ellen nem tiltakozom, a tapsolás és amiket mondtam, azt mind Piquének címeztem. A játékvezetőről nem fogok beszélni, hibázhatnak ők is, ahogyan akárki más is, bár ezúttal ez a hiba döntő fontosságú volt a végeredményt tekintve”.
A Barcelonával ellentétben Ramos szerint a Real Madrid nem fog belemenni a bírózásba, és reméli, hogy egyszer a katalánok is megunják ezt a hozzáállást: “A Barcelona másképp értelmezi a labdarúgást, mint mi. Mindig a játékvezetőkről beszélnek, mi ebbe nem fogunk belemenni, ez nem a mi stílusunk. Lehet, hogy egyszer ők is abba fogják hagyni. Mikor elhagytam a pályát, akkor is Piquének címeztem a mondandómat, aki mindig a bírókról beszél. Lapoznunk kell, és előre kell tekintenünk, mert nehéz menetrendünk van”.

Sergio Ramos a szurkolókat is sajnálja, hogy nem azt kapták, amit megérdemeltek: “Fáj nekünk a végeredmény, és a szurkolóknak is szerettük visszaadni azt, amit eddig tettek értünk. A mai mérkőzésen is mögöttünk voltak már az első perctől kezdve, egészen az utolsóig. A hosszabbításban már megnyertünk két Bajnokok Ligáját, ebből a hosszabbításban kapott gólból ma tanulnunk kell, hogy fordítva is történhet velünk ilyesmi. A bajnokság is a saját kezünkben van még, de sajnáljuk, hogy nem tudtunk egy győzelmet adni a szurkolóinknak, és ezzel egy újabb lépést tenni a bajnoki cím felé”.
Messi gólöröméről a hosszabbításban: “Mindenki úgy ünnepli meg a gólját, ahogyan csak szeretné. Az Atlético ellen és most a Barcelona ellen is az apróságokon buktuk el a meccset. Tanulnunk kell ezekből a hibákból, hogy soha többet ne kövessük el őket ismét”.

Pique nyilatkozata egy nyertes meccs után amikor fantasztikusan játszottak:

“Az a probléma, hogy a Real Madrid hozzászokott, hogy túl engedékenyek velük a játékvezetők, aztán ha egy ítélet nem nekik kedvez, akkor máris rosszfiúknak állítják be őket.”

Feel the difference?
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.24. 12:14:19

Ramos nem a bírót tapsolta meg, ő állítólag sose tenne ilyet, hanem csak Piquenek üzent. Persze, nagy Patkány ez meleg fiatalember. Elég baj a Realnak, hogy ilyenek képviselik

Pár emlékem Ramosról

jangamen
Jugador del Barça

2017.04.24. 11:58:02

Florentino Perez írta:Gratulálok, most a barca egy Messivel mindenképp jobb volt. De ez amilyen jó a barcának, olyan veszélyes is, mert ha szerdán nem lesz kedve futni, akkor viszont láthattuk idén nem egyszer, hogy bárki veszélyes rátok. Ti itt a csapat ingadozásáról beszéltek, hogy egyszer nagyon jók, máskor meg semmiérők. Én ahogy nézem, ez nem a csapat, hanem Messi kedvén múlik és ez a nagy függőség nagyon nem jó a barcára nézve. Ő is öregszik, egyre több ilyen meccs lesz jövőre, amikor unja a dolgot.
Szóval én az idei barca legnagyobb gyengéjének ezt látom. Sürgősen kell még egy agy legalább a csapatba, mert így jövőre is buktok majd kiscsapatok ellen, ha Leo épp inkább moziba ment volna az nap este.
egyrészt bőven van igazság abban amit mondasz (és nehéz elvitatni, hogy Messi az, aki miatt a Barca több tud lenni adott esetben bármelyik másik csapatnál), másrészt ez rátok is igaz, épp ezen gondolkoztam tegnap meccs közben, bár nálatok annyi a különbség, hogy nem lehet egy nevet nagyon kiemelni, inkább többet kevésbé. Ronaldo, Pepe, (Modric, Ramos) lassan mennek kifele, igazi agy pedig egyáltalán nincs a csapatban, pedig nagyon elkélne. Idén látszik leginkább (és ez mennyire kijött tegnap is az utolsó 10-15 percben) hogy mindent erőből akartok megoldani.

Mindegy, nagyon kellene egy új Xavi, de hát álom álom, nem megy az olyan egyszerűen. Plusz nincs a támadósorba értelmes cserénk, ha Luis épp béna heteit éli, Neymar off, Messinek meg pont nincs kedve játszani, akkor annyi volt a dal. Jó, persze, ha most gonoszkodnék, akkor a BBC meg úgy ahogy van nemigen működik, még a legjobb napokon se (és elsősorban a BB részére gondolok, Ronci bevágja amit be kell)
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.24. 11:57:31

Kovbal88 írta:Azért a kispadokat is érdemes megfigyelni, jóhogy szezon vége felé járunk és vannak sérültek, de nálunk beáll Gomes, addig nálunk James, Isco, Kovacic, Morata kispad van. Csak nevek szempontjából is jobban hangzanak. Nálunk, ki tudsz betenni, hogy hozzon frissítést támadójátékba főleg.
És a legszebb, h mindig hozzá is tesznek a játékhoz vagy épp meg is nyerik a meccset. Múltkor írtam már, nagyon jó az alapanyag most Madridban.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.24. 11:47:37

Florentino Perez írta:Gratulálok, most a barca egy Messivel mindenképp jobb volt. De ez amilyen jó a barcának, olyan veszélyes is, mert ha szerdán nem lesz kedve futni, akkor viszont láthattuk idén nem egyszer, hogy bárki veszélyes rátok. Ti itt a csapat ingadozásáról beszéltek, hogy egyszer nagyon jók, máskor meg semmiérők. Én ahogy nézem, ez nem a csapat, hanem Messi kedvén múlik és ez a nagy függőség nagyon nem jó a barcára nézve. Ő is öregszik, egyre több ilyen meccs lesz jövőre, amikor unja a dolgot.
Szóval én az idei barca legnagyobb gyengéjének ezt látom. Sürgősen kell még egy agy legalább a csapatba, mert így jövőre is buktok majd kiscsapatok ellen, ha Leo épp inkább moziba ment volna az nap este.
Ja lehet, de legalább nem önzözik annyit mint CR, nem tojik rá annyira mint Benzema, és nem annyira sérülékeny mint Bale.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.24. 11:44:25

Azért a kispadokat is érdemes megfigyelni, jóhogy szezon vége felé járunk és vannak sérültek, de nálunk beáll Gomes, addig nálunk James, Isco, Kovacic, Morata kispad van. Csak nevek szempontjából is jobban hangzanak. Nálunk, ki tudsz betenni, hogy hozzon frissítést támadójátékba főleg.

A Barcának ez a baja, hogy évek óta nincs minőségi cseresora. Akik vannak azok kevesek, még a kis meccsekhez is. Nemhogy a rangadókhoz.
Florentino Perez
Barça C

2017.04.24. 11:32:17

Gratulálok, most a barca egy Messivel mindenképp jobb volt. De ez amilyen jó a barcának, olyan veszélyes is, mert ha szerdán nem lesz kedve futni, akkor viszont láthattuk idén nem egyszer, hogy bárki veszélyes rátok. Ti itt a csapat ingadozásáról beszéltek, hogy egyszer nagyon jók, máskor meg semmiérők. Én ahogy nézem, ez nem a csapat, hanem Messi kedvén múlik és ez a nagy függőség nagyon nem jó a barcára nézve. Ő is öregszik, egyre több ilyen meccs lesz jövőre, amikor unja a dolgot.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.24. 11:24:29

"Sergio Ramos failed to win a single tackle or make an interception before being sent off in the 77th minute."

Azért ez nem semmi egy ilyen meccsen.

Hát na, hozta a formáját.

De már egy jóideje nem a védőmunkája miatt van elsősorban a csapatnál.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.23. 23:46:07

Nero. írta:
csababarca írta:Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?
van egy tippem, hogy nem három meccset.... :roll:
Kovi meccsen Nacho-Casemiro vedoparos. Lehet bízni a vereségbe.
Végiggondolva, miután egyből piros volt, így minimum kettő meccs Ramosnak. Főhet majd a fejük.
Kép
Kép
Kép
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.04.23. 23:39:30

La Liga facebook oldalán egy vicces beszólás:
"Real Madrid fans still waiting for Ramos 93 offside goal, ohh wait.... :lol: :lol: "
Csak is Puyol
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.04.23. 23:34:36

miro. írta:Gratula sracok.
Köszi
miro. írta: Ami irritalo,hogy a 92.percbe mi az Istennek maradtunk font,aztan ugye Marcelo hagyta 60 metert labdat vezetni Sergi Robertot..
Elkepeszto amator dolog volt reszunkrol.
10 emberrel,visszaallni ment volna 30mpt a meccs es lefujtak volna..
Nem,mi folmentunk,es ott kiesett 6 jatekos a vedekezesbol kb.
Legalább megtudtátok milyen a 90+ után elveszíteni egy meccset. Idén még csak a másik oldalon álltatok. Ilyen is van.
Csak is Puyol
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.23. 23:32:07

Oké, csal nem mintha kárognék vagy ilyesmi csak nekem azt mutatja, hogy nagyon oda kell figyelni, mert heroikusan megvertük a PSG-t, kikaptunk a Riazorban. Ma is elég eszetlenül játszottunk és úgy nyertünk, de muszáj fogni a többit is, s ebben benne van a félsz. Nyerésre állunk, nem szabad tíz ember ellen gólt kapni, egy bajnok nem engedheti meg. Nyertünk, rohadt örömteli, de remélem LE és a stáb elemzi a dolgokat és nem hátradőlünk, hogy nyertünk. Mert nem nyertünk semmit, az esélyt tartottuk meg.
Kép
Kép
Kép
miro.
Entrenador del Barça

2017.04.23. 23:30:07

Gratula sracok. Mindket csapat nyerhetett talan volna,de most nektek sikerult.

Ramos piros lapjara ideges voltam,de igazabol Casemirot ki lehetett volna allitani.
Volt itt is ziccer ill nalatok is.
Nagyon [auto_cenzúra] meccs volt.
Ami irritalo,hogy a 92.percbe mi az Istennek maradtunk font,aztan ugye Marcelo hagyta 60 metert labdat vezetni Sergi Robertot..
Elkepeszto amator dolog volt reszunkrol.
10 emberrel,visszaallni ment volna 30mpt a meccs es lefujtak volna..
Nem,mi folmentunk,es ott kiesett 6 jatekos a vedekezesbol kb.

Ramos meg piquenek tapsikolt,azert is nezett visszara.
Messi oriasi volt, le a kalappal,eldontotte a mait.
Nalunk a kihagyott helyzetek csak a szokasosak.
Ronaldonak nem ment ma be,Asensionak se volt szerencseje,meg hat Benzema hozta a szokasost.
Elkepeszto ez a lusta alibis. :D
Megint 3 meterrol rafejelte a kapusra..:D nem tud eldonteni egy meccset se,mar fogom a fejem hogy miert mindig ra jon ki a vege..
Az a lovese ott az elso felidobe meg nevetseges. Mint egy megyes jatekos aki a rosszabbik labaval kerul helyzetbe. :D
Akkor lennenk igazan jo csapat ha ilyen hitvany csatarral is tudnank ellenetek nyerni..:D:D:D
Remelem eltakarodik,es a helyere kerul, egy arsenalba.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.23. 23:28:37

Bob_Marley írta:Vicc az, hogy mennyit számít egy gól. Ha ez 2-2 akkor bőven arról beszélnénk, hogy sikerült emberelőnyben gólt benyelni, így meg mennyire más. :D
Ilyen a foci, ilyen a sport, ilyen az egesz élet. :D Pillangó-hatás :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.23. 23:26:37

Vicc az, hogy mennyit számít egy gól. Ha ez 2-2 akkor bőven arról beszélnénk, hogy sikerült emberelőnyben gólt benyelni, így meg mennyire más. :D
Kép
Kép
Kép
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.04.23. 23:24:26

Több helyen is megírták Ramos tapsikolását, nem csak mi láttuk úgy hogy a bírót tapsolja. Ha ezek után nem kap több meccset, akkor a La Liga elmehet búsba.
Csak is Puyol
mess2009
Director del Fútbol

2017.04.23. 23:21:06

úgy illik, hogy visszanyúljak a saját előzetesemhez: nem hittem sem a győzelmünkben sem abban, hogy ilyen játékkal rukkolunk ki. mentség? ez a szezon ilyen! meghülyítenek bennünket (ok. nem mindenkit) a hullámzó teljesítménnyel de azért mondtam mást is, bizony sikerült beleköpni a levesükbe rendesen :D és ahogy ígértem, ha ezt a meccset nyerjük minden meg van bocsátva!!!
Válasz küldése