Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az ilyen táblázatoknál mindig az jut eszembe, hogy i=itthon, o=otthonmessideco írta:
messideco írta:
*Perez.palesz77 írta:...hál istennek Zidane nem így látta.
Troll Zidane, ennyi kb.palesz77 írta: Isco helyzetéről meg nem tud valaki Madridos valamit? Csak mert konkrétan a legjobb emberük volt az utóbbi hetekben, erre Bale felépül, és rögtön kezdő, ő meg még csak nem is játszik.
Igen, ezen én is mosolyogtam. Mondjuk az tény, hogy az utóbbi időben nálunk lehet inkább hallani, de ez vicces volt így pár év távlatából azért.S.Agüero írta:RM sosem bírózik? Végül is, akkor José idejében sem ment a bírózás a részetekről.
Ezzel meg egyetértek. Piqué viselkedése engem is nagyon irritál, és már nagyon túlzásba viszi szerintem, az, hogy egy győztes Clásico után is mindenképp oda kell szúrnia, ez nálam már nagyon gáz. Bár igazából csak megkoronázása az egész éves - szigorúan pályán kívüli - teljesítményének. Már csak az lenne a csúcs, ha buknánk egy meccset a gyenge játék miatt, közben a Real kapna egy kétes 11-est, és akkor is ámokfutásba kezdene Twitteren. Hál istennek őrá a pályán nem lehet panasz, nagy ökörségeket emlékeim szerint meccs közbe nem csinált még, a Barca szív meg érződik a teljesítményén, ha nem is megy neki, nem látni olyat, hogy ne érdekelné, mindig küzd. Ramos meg az ellentettje, ő a pályán képes úgy elborulni, hogy nem érdekli semmi, csak rúghasson oda.. Hál istennek azért nem sokszor, de már 2-szer volt olyan, hogy nem rajta múlt, hogy Messit nem küldte a partvonalra csak azért, mert Leo a pályán úgy tolta, hogy nem tudtak vele mit kezdeni. Ez se normális dolog - tudom, hogy te se ezt mondtad -, pedig amúgy esetében is egy baromi jó védőről beszélünk, nem értek egyet azzal, amit valaki írt, hogy már csak a góljai tartják bent. Kinek melyik a szimpatikusabb, igazából az lenne a legjobb, ha egyik se csinálná a hülyeségeit. Piqué szövegelése sanszos, hogy irritálóbb, mert ő lassan 0-24-ben nyomja, de Ramos meg nagyobb kárt tehet akkor, ha betalál egy elkattanás után.Initom írta:Szerintem pedig az sem hordoz semmivel sem jobb üzenetet,ha valaki paraszt a pályán ->agyonrúg üt,lökdösődik. Azt nem 10-20-30...millió ember látja? Az a követendő példa? Az nem keltett feszültséget és vitákat? Dehogynem ,sokkal nagyobbakat.
Tegnap Norbi azt mondta, nem tudom mennyire igaz.visca el barca írta:mikor lesz a celta elleni pótlás? mindenhol keresem, de konkrét időpontot nem találtam. május 17?
Ha jól tudom azon hétvégén lesz, amikor nekünk a kupadöntő.visca el barca írta:mikor lesz a celta elleni pótlás? mindenhol keresem, de konkrét időpontot nem találtam. május 17? remélem a MU kiveri őket az uefából, mert ha véletlenül elvergődnek a május 24-i döntőig, akkor bizony nem fognak megszakadni a real ellen, főleg úgy, hogy kupás helyre már nincs esélyük...
Puyol és/vagy Xavi megütése is eléggé az volt. Oké nem gond,parasztul viselkedett-meg még sokszor máskor is-de miért kell belemagyarázni,hogy jófiú?Messias2 írta:Ott is milyen "méltóságteljes" viselkedés jellemezte.Initom írta: Ha nincs Lassana Diarra lába az 5-0 ás meccsen akkor Messi lehet 1 évig nem focizik.![]()
utána ellökte Puyolt, meg Xavit megpofozta.Messias2 írta: Ott is milyen "méltóságteljes" viselkedés jellemezte.![]()
Ott is milyen "méltóságteljes" viselkedés jellemezte.Initom írta: Ha nincs Lassana Diarra lába az 5-0 ás meccsen akkor Messi lehet 1 évig nem focizik.