palesz77 írta:Nero. írta:Verratti + Eriksen egyszerre minek?

Davinson középhátvéd, nekünk jobbszélső kell.
Verratti Rakitic, Eriksen Ini helyén gondolom, bár hogy erre nem lenne pénzünk, az ziher, plusz ekkora változtatás úgyse lesz 1 nyár alatt. Davinson viszont tényleg opció amúgy, és mivel Matyi jó eséllyel lelép - Maschot se zárnám én ki -, középhátvéd szerintem idén is jönni fog. Kérdés az, hogy miből fogjuk ezeket megvalósítani.. Könnyen lehet, hogy a Feast4 által vázolt nyári program lesz a befutó végül.

Kh nem igazán értem minek kell. Úgy néz ki megvan a stabil belső védő párosunk és Masch-ra is lehet minőségben számítani. A középhátvéd tengely amúgy sem agyonrotálandó poszt. Marlon pedig, ha tartják magukat az ígért elhatározáshoz, feljön a nagycsapatba, Matyi helyét bőven átveheti, még javulunk is vele. 4 ilyen játékossal tökéletesen megvagyunk.
Szerintem két igazolás bőven elég. Egy jobbhátvéd, illetve egy ember a középpályára. Igaz ezek nehezen elérhető és drága posztok, ha minőséget akarunk, de azon kívül tökéletesen megvagyunk. Ha tényleg gondolkozik a vezetőség Deulofeu visszahozatalában nem egy rossz ötlet. Mindkét oldalon bevethető. Ebbe a 3-3-1-3-es felállásba tökéletes, és Neymart is pótolhatja bizonyos esetekben. Így Arda is teljesen feleslegessé válik.
Nálam kp-ra Thiago lenne az alfa és omega. Kicsit elfogult is vagyok, de minden tekintetben passzolna ide. Mind támadásban, mind védekezésben tökéletesen alkalmas arra a posztra, nagy a játékintelligenciája és kisujjában van a rövidpasszos játék, a védelem mögé betett labdák.
Az csak hab a tortán, hogy egy saját neveléssel gazdagodnánk.
Ha sikerülne a "feleslegtől" megszabadulni és jönne két ilyen kaliberű játékos, szerintem a legerősebb kezdőcsapattal rendelkeznénk. És a padon is lennének minőségi cserék. Iniesta, masch, SR, Vidal, Paco stb.
Persze szép álom, de nem látom értelmét egy újabb nagybevásárlásnak középkategóriás játékosokból.
Alenat nem hiszem, hogy lenne értelme felhozni. Legyen ott többször edzésen, ha úgy adódik gyengébb ellenfelek ellen játszhat, de több értelme van, ha meccsel folyamatosan a (valószínűleg) másodosztályban, mintha itt koptatná a padot vagy üldögélne a lelátón.