zeli39 írta:A véleményem sokat nem nyom a latba de azért leírom -Ha a vezetőség következetes Iniesta 2021-ig kap szerződést mert ha megkapta Busquets és Rakitic is akkor ő főleg megérdemelné .A vezetőség úgy gondolom rájött mekkora hibát vétet a 2 említett játékos szerződés hosszabbításával mert az alap kezdő középpályás sor jelenleg csak a padra elég ott viszont lenne 3 minőségi csere,éves szinten 43 millió bruttó alapfizetést fizet ki a klub az említett játékosokért a teljesítményünk viszont nem sok mindenre elég .Iniesta labdával még mindig tökéletes de a kapu előtt már visszaesett a teljesítménye a védekezése meg főleg.34-ik évében nem tudom mit várunk tőle ?Iniestának jár az évenkénti hosszabbítás és addig amíg ő nem dönt a befejezésről .Viszont 2 katalán volt játékos Puyol és Xavi is tudta mikor kell távoznia .
A lényeg nem az, hogy már nem olyan gyors, nem védekezik hasonlók (kapu előtt nem igazán volt, max. a tizenhatos körül csinálta a kényszerítőket) Pont ez a lényeg, hogy ennek ellenére még mindig vele vagyunk a legerősebbek. Azt meg nem mondanám, hogy Busquets, de még Rakitic is padra való.
Ráadásul nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nem igazán a vezetőség miatt nincs semmiféle szerződéshosszabbítás. Komolyan benne van, hogy Messihez hasonlóan a vezetőség miatt nem érzi magát jól, nem olyan Barca ez számára, mint korábban volt. A nyilatkozatai meg úgy en block sem tűnik túl boldognak.
Azért ilyen eljtett mondatok egy bajnokság előtt:
"
...ennél a klubnál nem szabad tiszteletlennek lenned azokkal szemben, akik az életüket adták a gránátvörös-kék mezért. Ennek sosem szabadna megtörténnie, ám néha az az ember érzése, hogy ebbe az irányba mennek a dolgok…"
"
...Egyelőre még nem hosszabbítottam… Jelenleg számos olyan érzés kavarog bennem, melyekkel eddig sosem találkoztam, de úgy hiszem, ez normális egyébként. Ez egy olyan szituáció, melyet három éve el sem tudtam volna képzelni… "
Az ilyenek azért sokatmondóak.