palesz77 írta:Motaro írta:"CR ott van, Messi meg nincs"
Ezzel az erővel a Real szertárosa is kaphatná...ne vicceljünk már. A világ szégyene lenne, ha CR pár jó meccsre kapna labdát, miközben Messi kenterbe veri.
De az Aranylabda pedig erről szól. Anno is mindig azokból a csapatokból választottak, akik sokat nyertek, most meg visszaállt a régi rendszer elméletileg. Ezért lenne Buffonnak esélye, ha nyerne a Juve, mert akkor a - jó eséllyel - triplázó csapatból kéne választani valakit - bár szerintem CR marketing miatt akkor is nyerné, kell még pár év, mire visszaállnak "normálisra" a Messi-CR párharc után ezek a szavazások szerintem. És ezért fogja CR nyerni jó eséllyel, ha a Real nyeri a BL-t.
Pedig nem túl bonyolult ezt megérteni, nem értem, miért nem sikerül egyeseknek.
Ha meg eltesz kettőt Buffonnak a döntőben, akkor meg is érdemli nálam. Mert akkor igen jókor húzta meg a Real szekerét a szezonban, amire Messi (a csapat által sajnos) pl nem volt képes, kivéve a klasszikus, de irtó fontos meccsnek azt sem nevezném, lévén anélkül is nyerhetnek. És akkor még nem is szóltunk arról, h ötkupás szezont is lehozhat a portugál. Akkor meg kb vita nélküli a dolog.
Ha a Juve triplázik, akkor meg annak adnám, aki a legjobb volt náluk a szezonban, mivel nem nézek olasz bajnokságot, erről fogalmam nincs. BL alapján Buffon.
De nekem nem Messi aranylabdái jelentik a fociélményt, hanem pl. Iniesta gólja, a 6-2 meg Dinho tapsolása, bármelyikért adnám Messi 5 bogyóját.