Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a lényegével egyetértek. valaki linkelt valahonnan egy idézetet, ahol nagyon jól megvolt fogalmazva; a játékosok egyenként alakítottak nagyot a legjobb pillanatokban, amikor kellett.. lásd ronaldo, marcelo, benzema etc.. talán modric és isco volt az aki folyamat hozott szintet.. számomra borzasztó látni hogy így megy nekik (beleértve a bírókat, és rengeteg kétes esetet is), de ettől szép és kerek a világ!Subinho írta:....
zseniális vagy Samper, őszinténSamper írta:Zseniális edzővel, hibátlan kerettel, impozáns játékkal hoztuk le a bajnokságot és a BL-t, csak hát a sötét ármány mindent felülírt.
És mi mit szoktunk? 442 már Nacho eltörölt lapját is úgy hozta le, hogy "ez így mennyire korrekt?", közben meg nem történt semmi a meccsen, bárki láthatja aki visszanézi. a magyar Barcás oldalak fele (köztük magas követőszámmal és ezáltal hatalmas _felelősséggel_ rendelkezőek...) csalózik meg Francózik az első olyan bajnoki meccs után, amit a javunkra fújtak el, Kassai magánakciója után meg az élet is megállt másnap az országban, arról nem is beszélve h a magyar "sportsajtó" milyen "cikkeket" hozott el aznap. persze ez a Barcával sincs/sem lenne másképp, globális jelenség, főleg ilyen szinten szembenálló csapatok esetében, de én speciel hányok tőle.MessiNeymarSuarez írta:Azért ilyenkor ne menjen fel a pumpa kicsit sem az emberben, főleg azok után hogy mit szoktunk kapni a bírók miatt...![]()
1-0-nál lekellett volna védekezni a Real-t, és szevasz, 1 ponttal megyünk előttük. Alsóházi csapatok ellen kaptunk ki, ha a Real nem érdemli meg a bajnoki címet, akkor mi sem. Náluk Isco-k ültek a padon, míg nálunk Gomes-ek voltak kezdők, így nézve meg csoda, hogy csak 3 ponttal mennek előttünk.Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg.
Háááát...recrea írta:Real vagy Barca szurkoló számolja össze?Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg
recrea írta:Real vagy Barca szurkoló számolja össze?Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg
Real vagy Barca szurkoló számolja össze?Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Ezt múltkor én is megemlítettem, hogy legalább " felértékelődik" a bajnokság, tavaly érdekes módon szinte senkit sem érdekelt a Spanyol Dupla sem, és eléggé lenézendő volt. Már az újságokban BL döntő után Ronaldonak adták az aranylasztit, mikor kb emberhátrány volt.Nero. írta:Maradt 1% esély... Ha bocsánatot kérünk tőlük meg beígérünk egy pár milliót akkor talán lesz valami. A bolond Kameniba meg Sandroba lehet bízni. Casemiro nem lesz.
Ha meg bajnokok lesznek figyeljétek meg milyen nagy csillogás, pompa meg hírverés lesz. A mi bajnoki címeink meg senkit nem foglalkoztattak kb. Engem amugy ez nem érdekel csak mondom mint érdekesség.
Mit vártál, a fizika második törvénye, hogy Casemironak nem lehet pirosat adni...Tobias88 írta:Casemiro egyértelmű 2. sárga, persze hogy nem kapja meg. Ki is kapcsoltam a ......
Ezt úgy hívják hogy bunda. Undorító nah, pedig jó kis meccs volt a Celta szerencsétlenkedése ellenére isVakmacska írta:Hát ez minden volt, csak nem színészkedés.
Na, ha még ezek után is még mernek ránk bírózni...
Vicckategória, komolyan.
Ez a tetű meg a nyálgépnek nem ad sárgát, pedig ő aztán tényleg szépen feldobta magát.
Ez a kettős mérce, na