Barça vs. Real - El Clásico
Zseniális edzővel, hibátlan kerettel, impozáns játékkal hoztuk le a bajnokságot és a BL-t, csak hát a sötét ármány mindent felülírt.
1-0-nál lekellett volna védekezni a Real-t, és szevasz, 1 ponttal megyünk előttük. Alsóházi csapatok ellen kaptunk ki, ha a Real nem érdemli meg a bajnoki címet, akkor mi sem. Náluk Isco-k ültek a padon, míg nálunk Gomes-ek voltak kezdők, így nézve meg csoda, hogy csak 3 ponttal mennek előttünk.Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg.
Kiöregedett Xavi, már gyenge Ini, Busi a szezon egy részében gyenge volt, így a játékrendszerünk 0 lett. Ilyen miatt kellene egy olyan edző, aki mer változtatni a stíluson. LE legalább tolt néha egy 3-4-3mat, hátha + 1 középpályás megoldja ezt a helyzetet, de nem. Rákell vetni magunkat a legkreatívabb középpályásokra, nem nagyon néztem Barcán kívül más meccseket, így nem mondok neveket, ti jobban tudjátok, meg hozni egy jobb hátvédet, Robit visszatenni kp-ra és jövőre nyerünk megint mindent. Ja, hogy drága a jó középpályás? Mi vagyunk a Barcelona, oldja meg a vezetőség, toljanak minden kaki szponzort a mezre, mint egy kosárcsapatnál nem érdekel, de az ne legyen kifogás, hogy nincsen pénz igazolni amíg selejteket veszünk 20-30 milliókért. A több, mint egy klub szlogent hagyjuk, nem igaz.
A Real-nak meg gratulálok, 2 meccset láttam tőlük, azokon mi voltunk a jobbak, de ez bajnokság, mindenkit ütni kell és nem 1-2 meccsre kell koncentrálni.
Háááát...recrea írta:Real vagy Barca szurkoló számolja össze?Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg
Szerintem egy innen, egy onnan. Aztán össze lehetne vetni.
De lehet, hogy egy semleges lenne a legjobb. Biztos lennének benne kétes szituk, de nagyon sok egyértelmű dolog van (pl hogy Case csak egy sárgát kaphat).
Azt kéne elérni, hogy jövőre Csáknorrisz vezesse a meccseiket. Talán ő ki merné állítani, meg nem adna meg lesgólokat. És ha vmelyik reklamál, akkor ..

Az megvan, hogy ha a Sevilla elleni meccsen Cristiano kap egy sárgát azért amiért ököllel megcsapott egy ellenfelet (linkelte is itt valaki a videót nemrég), akkor ma nem játszhat?
Tiszta sor, hogy szarok voltunk idén, de legalább ezek a hülye klisék ne jönnének elő, hogy "a játékvezetői hibák benne vannak a meccsekben", meg amúgy is "mindenki javára tévednek a bírók". Persze.
Tiszta sor, hogy szarok voltunk idén, de legalább ezek a hülye klisék ne jönnének elő, hogy "a játékvezetői hibák benne vannak a meccsekben", meg amúgy is "mindenki javára tévednek a bírók". Persze.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
recrea írta:Real vagy Barca szurkoló számolja össze?Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg
https://youtu.be/SgAlcqrHD7Q?t=6499" target="_blank

Real vagy Barca szurkoló számolja össze?Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezt múltkor én is megemlítettem, hogy legalább " felértékelődik" a bajnokság, tavaly érdekes módon szinte senkit sem érdekelt a Spanyol Dupla sem, és eléggé lenézendő volt. Már az újságokban BL döntő után Ronaldonak adták az aranylasztit, mikor kb emberhátrány volt.Nero. írta:Maradt 1% esély... Ha bocsánatot kérünk tőlük meg beígérünk egy pár milliót akkor talán lesz valami. A bolond Kameniba meg Sandroba lehet bízni. Casemiro nem lesz.
Ha meg bajnokok lesznek figyeljétek meg milyen nagy csillogás, pompa meg hírverés lesz. A mi bajnoki címeink meg senkit nem foglalkoztattak kb. Engem amugy ez nem érdekel csak mondom mint érdekesség.
Ez van, jövőre mindent meg kell tenniük a srácoknak, hogy letöröljék a vigyort a képükről, és bebizonyítsák hogy kik is ők.
Persze ehhez bővíteni kell minőségben is rengeteget a keretet, mert most a RM padja nagyon komolyan összeállt...
Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg.
Amúgy meg elég szoros bajnokság volt azért.
Sajnos nekünk a kispadunkat erősen fel kellene javítani. a real azzal sokkal jobb. 20 játékosuk játszott 1000 perc felett az idényben.
Nálunk meg két csere a kp-n, és meghaltunk.Borzalmas igazolások.
Akik meg jók lehetnének- Vidal, Rafi- kidőltek. Rafi mostanában rengeteget sérült, alig játszik pár percet, már újra pihire kerül. Vidalt meg ugye szépen elintézték. Kérdés, hogy hogyan fog tudni visszatérni, mennyire talál vissza önmagához.
Amúgy meg elég szoros bajnokság volt azért.
Sajnos nekünk a kispadunkat erősen fel kellene javítani. a real azzal sokkal jobb. 20 játékosuk játszott 1000 perc felett az idényben.
Nálunk meg két csere a kp-n, és meghaltunk.Borzalmas igazolások.
Akik meg jók lehetnének- Vidal, Rafi- kidőltek. Rafi mostanában rengeteget sérült, alig játszik pár percet, már újra pihire kerül. Vidalt meg ugye szépen elintézték. Kérdés, hogy hogyan fog tudni visszatérni, mennyire talál vissza önmagához.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Megint az, hogy annyira felesleges bírózni. Benzema esése elég gyanús volt, Aspas kiállítása szigorú, Ronaldo is esett. Nem a bírón múlik, a Celtának bőven megvoltak a lehetőségei. Láttunk szerintem egy nagyon parázs meccset, igazi latinósat. 
Egyébként meg én is úgy gondolom, hogy pont a kritikus harmadik évre az a kicsi plusz hiányzott, ami a túloldalt megvolt. Végig vezetik a bajnokságot, ez görcsöt is okozhatott, nem nagyon tudtuk megragadni a gyeplőt. Még azért nincs vége, de nyilván a Malaga egy iksznél többet nem is akar.

Egyébként meg én is úgy gondolom, hogy pont a kritikus harmadik évre az a kicsi plusz hiányzott, ami a túloldalt megvolt. Végig vezetik a bajnokságot, ez görcsöt is okozhatott, nem nagyon tudtuk megragadni a gyeplőt. Még azért nincs vége, de nyilván a Malaga egy iksznél többet nem is akar.

Maradt 1% esély... Ha bocsánatot kérünk tőlük meg beígérünk egy pár milliót akkor talán lesz valami. A bolond Kameniba meg Sandroba lehet bízni. Casemiro nem lesz.
Ha meg bajnokok lesznek figyeljétek meg milyen nagy csillogás, pompa meg hírverés lesz. A mi bajnoki címeink meg senkit nem foglalkoztattak kb. Engem amugy ez nem érdekel csak mondom mint érdekesség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.05.17. 22:48:21-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
8 szezon alatt sikerült 1 bajnokságot nyerniük.
Érhető, hogy nagyon akarják ezt most.
Mármint a La Liga vezetői.
Érhető, hogy nagyon akarják ezt most.
Mármint a La Liga vezetői.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért ilyenkor ne menjen fel a pumpa kicsit sem az emberben, főleg azok után hogy mit szoktunk kapni a bírók miatt...
Amúgy meg szomorú, de ez van, összességében megérdemli a Real Madrid a bajnokságot, sokkal jobban akarták, míg mi meg bénáztunk és sokszor nem vettük komolyan az ellenfelet.
Kár is számolni hogy" mi lett volna ha...", mert sajnos annyi ilyen meccsünk volt, ahol betliztünk értelmetlenül...
Remélhetőleg ennek eredményeképp jövőre sokkal sikeréhesebbek lesznek a fiúk, és behúzzuk a ligát.
Jövőre gondoskodniuk kell arról, hogy ne kelljen számolgatni, és más csapatokban reménykedni.

Amúgy meg szomorú, de ez van, összességében megérdemli a Real Madrid a bajnokságot, sokkal jobban akarták, míg mi meg bénáztunk és sokszor nem vettük komolyan az ellenfelet.
Kár is számolni hogy" mi lett volna ha...", mert sajnos annyi ilyen meccsünk volt, ahol betliztünk értelmetlenül...
Remélhetőleg ennek eredményeképp jövőre sokkal sikeréhesebbek lesznek a fiúk, és behúzzuk a ligát.
Jövőre gondoskodniuk kell arról, hogy ne kelljen számolgatni, és más csapatokban reménykedni.
-
- Jugador del Barça
Ez a Celta-Margit tökéletesen reprezentálja az idei bajnokságot a Real szemszögéből. Tökéletes összefoglalása annak, hogyan is lettek idén bajnokok. Nem egy nagy durranás a játékuk, de mindig jön a gól ha kell, meg egy kis bírói segítség néha-néha. Vagy úgy is lehet mondani hogy kis szerencse. Egyébként ha most döntetlen lenne, akkor rákapcsolnának és behúznák a meccset, nem erről van szó.
háhá, gyökérkirály megérdemli, 3 lépésről üres kapuba kihagyta 
sajnos a Celta feladta. Érzik, hogy széllel szemben nehéz...

sajnos a Celta feladta. Érzik, hogy széllel szemben nehéz...
Még mindig a fejemet verem a falba, h a full sima hazai klasszikust 1-2 gyökérség miatt nem húztuk be, most nyugodtan nézhetnénk a vergődésüket. Semmivel nem volt ez a bajnokság nehezebb, mint az előző kettő, max annyiban, h teher kétszer megvédeni, de nem is akartuk igazán, az urak meg akarták, ez kelt bennem hiányérzetet.
Végre egy gól, ami nem les.
Amúgy nekünk is adtak meg az idényben egy lesgólt, az volt Paco első gólja, 3-0 volt akkor már, nem szólt bele a meccsbe.
Amúgy ez hihetetlen, hogy minden apró kis szabálytalanságra gondolkodás nélkül sárgát ad a Celtának. Mennyi prémiumot tolhat ezért Perez papa?
Amúgy nekünk is adtak meg az idényben egy lesgólt, az volt Paco első gólja, 3-0 volt akkor már, nem szólt bele a meccsbe.
Amúgy ez hihetetlen, hogy minden apró kis szabálytalanságra gondolkodás nélkül sárgát ad a Celtának. Mennyi prémiumot tolhat ezért Perez papa?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.05.17. 22:29:32-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Semmi nem volt, de egyszerűen sok az ilyen szubjektív, valaki befújja valaki nem. Én mindig annak a híve vagyok, hogy menjen a játék. De a kezezés a tipikus ilyen, hogy ki keres kit meg társai, mint valami társkereső.
Ott szerintem nem kellene mérlegelni, lábbal játsszák ha rápattan ha beleér ha bármi van, ha kéz akkor kéz. Varane-é kint volt, de úgy általánosságban, s mindenkire igaz. Mascherano is a PSG elleni becsúszása nálam kéz.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mit vártál, a fizika második törvénye, hogy Casemironak nem lehet pirosat adni...Tobias88 írta:Casemiro egyértelmű 2. sárga, persze hogy nem kapja meg. Ki is kapcsoltam a ......

Casemiro egyértelmű 2. sárga, persze hogy nem kapja meg. Ki is kapcsoltam a ......
94:39 6 - 1
Ezt úgy hívják hogy bunda. Undorító nah, pedig jó kis meccs volt a Celta szerencsétlenkedése ellenére isVakmacska írta:Hát ez minden volt, csak nem színészkedés.
Na, ha még ezek után is még mernek ránk bírózni...
Vicckategória, komolyan.
Ez a tetű meg a nyálgépnek nem ad sárgát, pedig ő aztán tényleg szépen feldobta magát.
Ez a kettős mérce, na
94:39 6 - 1
Anyád idiota... Bakker övének a meccs minket kellett kiküldeni.Nem vergődött nem magyarázott elütötte tovább kész...

Hát ez minden volt, csak nem színészkedés.
Vicckategória, komolyan.
Ez a tetű meg a nyálgépnek nem ad sárgát, pedig ő aztán tényleg szépen feldobta magát.
Ez a kettős mérce, na
Vicckategória, komolyan.
Ez a kettős mérce, na
Nevetseges ez a Guidetti.. komolyan nem is tudom hogy hogy lehet ott..