Vakmacska írta:Sokan jönnek ezzel, hogy kiegyenlítik egymást a bírói tévedések.
Azért érdemes lenne összeszámolni, hogy hányat tévedtek a kárunkra meg a javunkra, milyen eredménynél (mennyire befolyásolta a meccset), meg náluk is. Szerintem erősen oda billenne nekik a mérleg.
1-0-nál lekellett volna védekezni a Real-t, és szevasz, 1 ponttal megyünk előttük. Alsóházi csapatok ellen kaptunk ki, ha a Real nem érdemli meg a bajnoki címet, akkor mi sem. Náluk Isco-k ültek a padon, míg nálunk Gomes-ek voltak kezdők, így nézve meg csoda, hogy csak 3 ponttal mennek előttünk.
Kiöregedett Xavi, már gyenge Ini, Busi a szezon egy részében gyenge volt, így a játékrendszerünk 0 lett. Ilyen miatt kellene egy olyan edző, aki mer változtatni a stíluson. LE legalább tolt néha egy 3-4-3mat, hátha + 1 középpályás megoldja ezt a helyzetet, de nem. Rákell vetni magunkat a legkreatívabb középpályásokra, nem nagyon néztem Barcán kívül más meccseket, így nem mondok neveket, ti jobban tudjátok, meg hozni egy jobb hátvédet, Robit visszatenni kp-ra és jövőre nyerünk megint mindent. Ja, hogy drága a jó középpályás? Mi vagyunk a Barcelona, oldja meg a vezetőség, toljanak minden kaki szponzort a mezre, mint egy kosárcsapatnál nem érdekel, de az ne legyen kifogás, hogy nincsen pénz igazolni amíg selejteket veszünk 20-30 milliókért. A több, mint egy klub szlogent hagyjuk, nem igaz.
A Real-nak meg gratulálok, 2 meccset láttam tőlük, azokon mi voltunk a jobbak, de ez bajnokság, mindenkit ütni kell és nem 1-2 meccsre kell koncentrálni.