2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ahogy 3:38-nál odapörgeti Suarez elé...rendesen fáj ahogy kimarad, dehát erről szólt a szezon javarészt sajnosBarcafanTomee írta:Nem rajta múlt, hogy gólpasszkirály legyen:
https://www.youtube.com/watch?v=qRFiOWg ... e=youtu.be
Nero. írta: Egy perc utan kikapcsoltam mert amint meglattam Suarez Juve elleni kihagyott helyzetet egybol agyverzest kaptam, de hat igen a video nyilvan onmagaert beszel... Erre mondtam azt hogy Mesinek megint elment a kukaba egy olyan szezonja amikor megint masik dimenzioban tolta.
Jovore BLt kell nyerni nincs mese.
Enrique nem dobhatta le a zakot es mondta volna hogy beallok en mert amennyi helyzetet ti elbohockodtok abbol mas csapat ketszer triplazik..
Egy perc utan kikapcsoltam mert amint meglattam Suarez Juve elleni kihagyott helyzetet egybol agyverzest kaptam, de hat igen a video nyilvan onmagaert beszel... Erre mondtam azt hogy Mesinek megint elment a kukaba egy olyan szezonja amikor megint masik dimenzioban tolta.BarcafanTomee írta:Nem rajta múlt, hogy gólpasszkirály legyen:
lajos főszerepben, az a pali, édesistenemBarcafanTomee írta:Nem rajta múlt, hogy gólpasszkirály legyen:
De pont az a szomorú, hogy 4 - 5 meccsre fogja megkapni. Azert a hosszútávú teljesítménynek kellene dominálni. Tudom így is ő kapja, hogy ez nekem nem tetszik, de akkor is, ez azért nehogy már így rendben legyen.nzxtpo írta:Pont ez a lényeg, hogy nem. Fikázzátok Ronaldot, hogy csak pár meccsen hozott értékelhetőt, de ő a BL legfontosabb meccsein hozta a gólokat, amikor kellett a csapatának. Ha Messi élete legrosszabb játékát hozza a Juve ellen, de eltesz 3-mat két meccsen, mindenki istenítené.BarcafanTomee írta:Ha még 1-2 meccset el tudott volna valahogy dönteni a kicsik ellen, akkor meg is kaphatná az aranylabdát.
Ha behúzzák a BL-t, illetve bajnokságot már nyertek, akkor meg fogja kapni az aranylabdát, ez fix. És ki más kapná meg tőlük, ekkora médiaháttérrel? Vezér tudott lenni, amikor nagyon kellett, és ha másban nem, ilyen téren Leo előtt jár.
Pont ez a lényeg, hogy nem. Fikázzátok Ronaldot, hogy csak pár meccsen hozott értékelhetőt, de ő a BL legfontosabb meccsein hozta a gólokat, amikor kellett a csapatának. Ha Messi élete legrosszabb játékát hozza a Juve ellen, de eltesz 3-mat két meccsen, mindenki istenítené.BarcafanTomee írta:Ha még 1-2 meccset el tudott volna valahogy dönteni a kicsik ellen, akkor meg is kaphatná az aranylabdát.
Pár hete már elkezdte valamelyik, h valójában Cavani az aranycipős.visca el barca írta:ezért szurkoltam, hogy lőjön legalább egyet, hogy nehogy valamelyik belelkesült habfehér balettos elkezdjen egy cavani sokkal jobb volt nála monológot (a tegnapi meccs előtt ua. góljuk volt)TripleH írta:Na mondjuk ez am szánalmas, hogy a Portugál liga 2x, a francia csak 1,5x
ezért szurkoltam, hogy lőjön legalább egyet, hogy nehogy valamelyik belelkesült habfehér balettos elkezdjen egy cavani sokkal jobb volt nála monológot (a tegnapi meccs előtt ua. góljuk volt)TripleH írta:Na mondjuk ez am szánalmas, hogy a Portugál liga 2x, a francia csak 1,5x
Na mondjuk ez am szánalmas, hogy a Portugál liga 2x, a francia csak 1,5xvisca el barca írta:estére minden bizonnyal meg lesz neki az aranycipőbas dostnak 4-et, messinek 0-t kellene rúgni az utolsó meccsen, hogy egálba legyenek. bár a francia liga csak 1.5x szorzójú, örülnék ha lőne egyet, hogy több legyen neki mint cavaninak