MessiNeymarSuarez írta:A probléma alapból az, hogy túlságosan friss még a triplázás, így egyértelműen befolyásolja az embereket, és elfelejtik hogy miért lett egyáltalán előrehozott elnökválasztás..
Ez elég egyértelműnek tűnik. Nem véletlenül akartak előrehozott választást. Gyakorlatilag a csapat húzta ki a sza..ból és "nyerette meg" Barto-nak a választást, főleg egy olyan szezonban, amikor még a legoptimistábbak sem álmodtak triplázásról. Az igazolásokkal és sportszakmai döntésekkel nem volt akkora gond, emiatt senki nem kételkedett volna benne és személy szerint én is szívesen láttam volna tovább Barto-t, de a klub hírnevét aláásta, míg a Barca egy igazi intézmény volt, a regnálásuk alatt sokat csorbult.
A Masia gyengélkedéséhez viszont szerintem vajmi köze volt. A játékosanyag adott volt és Eusebiot sem lett volna értelme korábban leváltani. Elég szép eredményeket ért el a fiatalokkal. Ki az a hülye aki elküldi azt az edzőt, aki a másodosztályban harmadik helyet elérő fiókcsapattal dolgozik. Amikor pedig látszott, hogy megtört valami el is távolította. Ezen Laporta sem tudott volna változtatni.
MessiNeymarSuarez írta:De mindegy...Nekem nem Bartomeu személyével van bajom, ha azt megadja amit Laporta megadott, sikert és nyugalmat, és véget vet a klubbal kalcsolatos vádaknak, lejáratókampányoknak, meg tudja védeni a klubot és kiáll a játékosokért, helyre tudja állítani a klub presztízsét akkor nincs baj.
Viszont az a baj hogy ez eléggé kétséges.
Laporta-nak is voltak stiklijei és rossz igazolásai, de ezek leginkább edzői kérésre történtek (Csiga stb.) szóval ezeket nem írnám a számlájára, de a Barca egy szimpatikus és jól csengő intézmény volt. Neki sokkal nagyobb esélye lett volna ezt visszaállítani. És mint utóbb kiderült gazdasági szempontból sem hagyta mélyen a klubot, amivel Rossell-ék rendkívül hangzatosan kampányoltak. Barto-ékkal szinte biztos, hogy nem lesz ugyanaz a Barca ami volt bármit is csinálnak. Ezt tiszta lappal lehetett volna megtenni.
Személy szerint nem Laporta-t láttam volna legszívesebben, Benedito-nak például sokkal jobban örültem volna, de csak neki volt reális esélye a váltásra. Így inkább a két rossz közül a kevésbé rossz lehetett volna Laporta személyében.
Nem hiszem, hogy még egyszer látjuk majd a klub élén. Most volt a legnagyobb sansza visszakerülni az elnöki székbe, Barto-nak valamit újra nagyon el kell cseszni, hogy valamikor legyen újra lehetősége.