2017.06.04. 09:26:40
Olvasva itt a régi fórumosok hsz-eit, biztos bennem van a hiba, de ne haragudjatok, én nem tudok nekik gratulálni a címvédéshez. Csapatot még ennyire nem segítettek a bírók és Fortuna, mint a Realt. A tavalyi sorsolás egy vicc volt (persze tudom, mindig az a világ második legjobb csapata, akivel a Real éppen játszik), a döntőben egy lesgóllal maradtak életben. Az idei menetről meg nem kell több szót ejteni, mert ki lett már itt vesézve oldalakon keresztül. Casemironak a pályán se kellett volna lenni a döntőben, mert járt volna neki a piros a Bayern meccsen kb. 3x, erre vezető gólt rúg. Nem kérdés, hogy a Real mérföldekkel jobb volt a második félidőben, érett a góljuk. Atótl még tény, hogy pont az rúgta, akinek nem kellett volna játszani. Aztán az a piros a végén már csak hab volt az idei BL szezonjuk tortáján.
DE !!!!!!!!!!!
Ahogy többen is írták már előttem, ez a csapat valami egészen elképesztő mentalitással bír. Ez az, amit én mindig is hiányoltam a Barcából. Hányszor láttam már Marcelo-t extázisban hergelni a szurkolókat, miután kiharcolt egy szögletet? Ugyan ez igaz Ramosra is. De a többiben is ott van az a gyilkos tűz, amit én még a Pep-team szemében sem láttam. Mi megerőltetés nélkül hoztuk le a meccseket, nem kellett sokat szenvednünk, felszántani a pályát. Mivel a Real játékban nem tud senki fölé sem kerekedni (kivételt képez ez alól a tegnapi második félidő, és most az emberelőnyös Bayern félidőket ne vegyük ide....), így kénytelenek harcolni, küzdeni, megszakadni a sikerért. És ők megteszik.
Marcelo tegnap amikor az utolsó percek környékén mellé ment az a Bonucci (talán) fejes, úgy ünnepelt, mintha ők rúgtak volna gólt.
Biztos vagyok benne, hogy ha a Juve ment volna el 3-1-re, akkor a Real játékosok arcán max 5 percig láttunk volna olyan tekintetet, mint amit láttunk Buffonon. Onnantól kezdve mentek volna előre önkívületi állapotban, nem pedig beletörődtek volna a sorsukba, mint tette azt a Juve. Oké, hogy ők is mentek előre, de nem volt bennük átütő erő...