2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hülye, ha maradni akar és nem csak zsarol. Addig mondják jó játékosnak a Barcanál, amíg el akarják adni. Ha juszt is marad, akkor lejáratják és koptathatja a kispadot és a lelátót. Akkor soha többé nem lesz focista.Nero. írta:Az szép ha Turan maradni akar, akkor kiből csinálunk lóvét?
Csak szóljatok és jövök..csababarca írta:kösz palesz, vedd már el a kedvünket.
Mehetne a Busi-Weigl vkp páros,
kösz palesz, vedd már el a kedvünket.palesz77 írta:Jótanács: Ha a forrás a Don Balon, kezeljétek úgy mint a Daily Mail híreket.![]()
Rivaldo11 írta:Nem Di Mariára van szükségünk, ellenben Dembelét szívesen látnám, benne óriási lehetőségek vannak.
Csapjuk hozzá még Weisert és Weiglt, és oldjuk meg németországból a nyári erősítést!
Minőséget meg kell fizetni.S.Agüero írta:Jó a gyerek, de közel 60 millió euró érte?![]()
na végre...adná az ég, nagy kincs a gyerek.Messias2 írta:DON BALON:
Barça are willing to offer around £44m for Dortmund's Julian Weigl, who has handed in a transfer request at Signal Iduna Park
Palesz!!!!!
Valahogy én balosként gondolok rá.De ez én vagyok.palesz77 írta:Hát ha Dembélé nem az, akkor nem tudom Mpabben kívül van-e tehetséges tini..Feast4 írta:Most igazán nagy poteciállal bíró jó jobbszélső nem is nagyon jut eszembe.Ha balszélsőnek számítod akkor sorry, de neki édesmindegy melyik oldalon játszik, olyan szinten kétlábas. Ebben a szezonban is volt mi degyik szélen.
Hát ha Dembélé nem az, akkor nem tudom Mpabben kívül van-e tehetséges tini..Feast4 írta:Most igazán nagy poteciállal bíró jó jobbszélső nem is nagyon jut eszembe.
Most igazán nagy poteciállal bíró jó jobbszélső nem is nagyon jut eszembe.visca el barca írta:sőt, ha valverde inkább a 4-2-3-1-et akarja játszatni, akkor ezerszer nagyobb szükség van egy jó jobbszélsőre mint verrattira... igaz túl nagy választék nincs, bernardo silva jó lett volna, de hát a city elvitte, ilyen mahrez félékkel meg nem leszünk beljebb. talán olyan játékosok bepróbálhatóak lennének aki elvileg bal oldalon nyomták idén, de a jobboson is tudják, d. costa, carrasco, dembelé meg még ki tudja még kik
Nagyon fiatal, képességei alapján bőven kezdő színtű, szerintem a Dortmundból ki is mozdítható és nekem úgy tűnik nagyon fejlődőképes.Egy próbát lehet megérne.palesz77 írta: Mondjuk jelenleg ezt Dembélére is el lehet mondani szerintem, de nála látom a potenciált, hogy ezt kinövi. Aztán lehet nem, de 20 évesen sokan voltak szertelenek, aztán nőtték ki, a tehetség viszont adott, nem is kicsit.
Már jöhet.Az MU-ban volt elsőre onnan nem jöhetett hozzánk.Az volt a szerződési kitétel ha spanyolba megy az MUBól elővásárlási joga van a Realnak, vagy valami óriási pénzt kell lerakni.Nero. írta:Di Mariat nagyon adnám. 4-3-3ba is jo lenne Iniesta helyére, ott tenyleg hatalmasat játszott 14ben de nem fogja elengedni a PSG sajna. Meg állítólag a Barcába nem jöhet a Real miatt.
az elején gyorsan lövünk egyet, aztán lepörgetjük az órát. Bobnak már a 3. milyen meccsen akkora orgazmusa lesz, hogy infarktust kaprecrea írta:Hol kell aláírni, h jövőre minden meccset 1-0-ra nyerjünk?Feast4 írta:Van egy rémes állnom, hogy most Valverdevel elindul egy gyönyörű 1-0-ra hozzuk a meccseket és ennyi.Szerintem az igazolásoknál meglátjuk...
Kb. '94 óta ismerem a Barcát, ez a csapat genetikailag képtelen az 1-0-okra. Amúgy az egyik legszebb eredmény, de mindegy.