2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nyilván a bilbaóhoz méri. ha meg véletlenül azt gondolná, hogy nem elég erős a keret, nyilván nem fogja úgy nyitni az első sajtótájékoztatóját, hogy:Varatrix írta:Valverde mindne második mondtata a sajtótájékoztatón, hogy nagyon jó kerete van.
Szerintem ez áll közelebb az igazsághoz inkább. Ha nem zárnak vissza, akkor mindenképp kapjuk a gólokat, lehet 2 csúcsnéger is a pálya közepén. Manapság már nincs szerintem olyan top csapat, ahol csak a vkp-k oldják meg a védekezést, de láthattuk, hogy Neymar megteszi amit megkövetel a haza, innentől nem hiszem, hogy Dembélének degradálna pont a dolog. Mondjuk az tény, hogy a francia és Bellerín egy oldalon jó eséllyel elég sebezhető lenne, Piqué mehetne kisegíteni párszor szerintem..csababarca írta:amúgy ez sem olyan biztos, HA Neymar meg Dembelé visszazárna fegyelmezetten, beleférhet.
Bellerín és Dembelé elég konrétnak tűnik, mármint konrét célnak. Verrati ez egyetlen ami légből kapottnak tűnik. Az első kettő nekem még reálisnak is. Szerintem a Bellerín lesz azu első bejelentett igazolás, akár pár hát múlva, nem igazán látom akadját az átigazolásnak. A Senal számára nem pótolhatatlan, a vezetőségünk akarja, az összeg sem teljesen pofátlan.csababarca írta:de ez még inkább szerintem az újságírók vágyálmai, Bellerin+vmi középszer kp lesz a végén úgyis.
papíron kihozza a vezetőségünk ezt a 3at 100ból is, az, hogy valójában mennyik voltak, majd kiszámolják a böriben ülve pár év múlva.
de rúgunk is sokat....visca el barca írta:én továbbra sem értem, hogy ha megvesszük verrattit meg dembelet is (0.72% az esély), ők milyen szisztémában fognak itt együtt elférni. mert ha berobbantunk egy 4-2-3-1-et verrattival meg buszkeccel, meccsenként kapunk 8-at. jobb csapattól 12-t...
Nagyon gyorsan bír futni, ami azt jelenti, hogy nagy köbcentis motorja van és azok az autók drágábbak is, mint a kis motorosok. Az is lehet, hogy disel meghajtású.dembelé mai árfolyamon (=egy év alatt rúgott két egyeneset a labdába) 80
Szerintem abból indultak ki az újságírók, hogy a Dortmund az utóbbi években kegyetlen milyen bizniszeket produkált, még minket is alulmúltak szerintem. Csak annyi a bibi, hogy itt most nincs lejáró szerződés meg semmi egyéb, most nem kell áron alul eladniuk..visca el barca írta:bellerin lesz 50, ardát bevonjuk 30
dembelé mai árfolyamon (=egy év alatt rúgott két egyeneset a labdába) 80
verratti 100
Varatrix írta:Dembelé és Verratira maradna 100-110 millió
Én is ezt a véleményt osztom. LE is szélen tolta Messit amikor idejött, csak akkor volt egy Alvesünk, akivel tudott alkotni, Rakitic pedig azt tolta, amire ebben a rendszerben szükség van. A jobb oldal SR-rel támadásban iszonyatosan visszaesett, ennek is nagyban köszönhető, hogy Messi beljebb húzódott, Gomes-el pedig a kp-n pedig Rakiticnak kellett volna szerveznie, amit nem tud hatékonyan. Már csak a jh poszttal sok variációs lehetőség nyílna. Bellerínt túl sokszor nem láttam játszani, inkább csak összefoglalókat, de ami lejött, hogy egy közepesnél jobb szélső képes össze vissza forgatni, de lehet, hogy csak rossz meccseit láttam. Támadásban nem tudom mennyit tud hozzátenni, akik többet látták játszani, biztos jobban tudják.palesz77 írta:[
Én nem örülnék ilyen szintű változtatásnak. Van egy stílusunk, most döcög vele a szekér, mert rengeteg porszem van a gépezetben. Szerintem nem az lenne a megoldás, hogy lecseréljük a mostanit, hanem hogy kijavítjuk a hibákat, de azt tudom, hogy sokan nem így vélekednek. Pedig szerintem nem jó dolog elhagyni azt az utat, ami a sikerre vitt minket, és az én olvasatomban egy Dembélé+Bakayoko csomag ezt jelentené.
Baromi kíváncsi leszek erre a nyárra az biztos, de ezt is mondtam már ezerszer.
u.i.: Amúgy ezek a pitbull típusú játékosok szerintem nagyon túl vannak misztifikálva. Egy Verratti vagy Dahoud ugyanúgy nagy védőmunkát letesz, de mellé értik is a játékot. Kantét meg nem sokat láttam tény, de most amikor az Arsenal egy jó szisztémával és egy brillírozó Özil-SÁnchez duóval ment ki, vagy amikor a Spanyolok a lassú Busival az élen ellenük tolták, csak kereste a bogyót, és simán lejátszották a pályáról. Még mindig az ész kéne legyen az első szerintem, a Juvéban is ott van Pjanic, a legjobbjuk volt, ellenünk is, keményen játszott, mégse pitbull. De nélküle még annyira se ment volna nekik a játék mint ahogy - első félidőben mondjuk kifejezetten jók voltak -, pedig ott aztán meg van komponálva a csapatjáték. Nálunk ilyen nem lenne, ebbe szinte biztos vagyok, sokkal jobban hagyatkozunk majd az egyéni megoldásokra, mint a Real is teszi. Csak zsenik nélkül ez nem túl nyerő felállás..
Eddig nem volt sok nyiklatkozata kb 2, ezekben nem említette, de már elvileg Robertel és Bartomueval beszélt átigazolásokról, és az ő kérése volt Bellerín, nem pedig Azpiliceta. Elméletileg Barto volt az egyetlen aki nem támogatja Belle leigazolását, mert neki nem tetszik az a vonal hogy, a volt játékosainkat drágábban visszavegyük, de bízik Valverdében, és rá bízza ezeket a döntéseket.visca el barca írta:palesz, mivel te is bújsz minden spanyol oldalt/twittert, láttad vhol h valverde kerek-perec megmondta, h júl 12-re kész keret kell neki?
Igen, de idehoznál egy Casemirot úgy, hogy mellette egy Rakitic/SR van, akkor itt hiányozna a zseni mellőle. Jó dolog, hogy előtte azok lennének, de oda el is kell juttatni a labdát, ezért írtam, hogy nem mindegy, hogy ott mellette közvetlenül is 2 zseni van.TripleH írta:Palesz éppen azt írtam, hogy körülötte zsenik vannak.ezért tud sokat tenni.
Tőle konkrétan nem, csak olyat, hogy a hírek szerint ezt kérte, hogy az alapozás kezdetére legyen kész kerete.visca el barca írta:palesz, mivel te is bújsz minden spanyol oldalt/twittert, láttad vhol h valverde kerek-perec megmondta, h júl 12-re kész keret kell neki?
"Masia múlt", én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ennyi az, ami miatt ennyire őt hajtjuk évek óta. Pedig közben ő vígan tol ilyeneket amikor épp úgy érzi, hogy maradna, necces időszakokban persze rögtön finomít. Nem örülnék neki, finoman szólva se, de ha már tényleg ő jön, akkor remélem ő is érzi, hogy rohadt sokat kell törlesztenie, és 110%-ot nyújt végig..Stalkyard írta:Most komolyan. Mi a bánatost látnak ezek ebben a Bellerínben? Hát még az Arsenalban sem volt kezdő a vége felé, úgy tudom. Ha idehozzák ilyen 40-50 milliókért, akkor csak gratulálni tudok, a kp-ra meg remélem jön megint egy félmegoldás. Úgy látom mindent megteszünk továbbra is, hogy a Madrid zsákszára nyerje a címeket.
Csak nem kéne elfelejteni, hogy körülötte a középpályán is zsenik vannak. Meg lehet nézni a Real 1. és a 3. gólját is a Juve ellen, Modric és Kroos nem kicsit alakítottak mindkettőnél. Ha már jön is pitbull, én semmiképp sem olyat hoznék, aki nyomás alatti játékban csak elfogadhatót tud hozni. Fene megette akkor a csodanégyest elől, ha egy Sociedad féle csapat ellen se tudjuk már nekik eljuttatni a labdát. Vagy innentől Suárezre ívelgetünk majd, esetleg totál elmegyünk széljátékra, de akkor meg Messi középre hozása lesz értelmetlen, ha fele annyi labdát kap ott.TripleH írta:Személy szerint En ennek örülnék a legjobban, láthattuk idén mennyit ad egy casemiro ha körülötte zsenik vannak. Másrészt így hátha megszabadulunk agtol.
továbbra is tartom, hogy ha visszatérnénk a 4-3-3-hoz, úgy hogy messi inkább szélen játszik mint középen, akkor két ember kellene, verratti, meg egy jobbhátvéd és kész... a 4-2-3-1 azért problémás mert a jelenlegi játékkeretünk totál alkalmatlan erre, ide kell jobb bekk, 1-2 pitbull, meg legalább egy ember a jobb támadóba. ha minőséget hozunk ez +100 milla kiadás. ha viszont valverde is középen akarja erőltetni messit, az nekünk marha drága lesz (illetve nem lesz, mert akkor robert majd megoldja a dolgot félmegoldásokkal)crixus írta:Igaz, bár én tartanék attól, hogy Valverde megpróbálná az új középpályás mellett Busquets-et. Ha a spanyol rendszeresen a padra szorulna, az 100%, hogy legkésőbb jövő nyáron lelécelne, amit a vezetőség a "több, mint egy klub" imidzs miatt nem vagyok biztos benne, hogy engedne. Bár nem két fillérért menne el az tuti. Viszont akárkit is igazolnánk a középpályára, egyedül Busquets mellett nem bírná és a csapat sem bírná el ezt.
Kíváncsi leszek végül hogy alakul.
Igaz, bár én tartanék attól, hogy Valverde megpróbálná az új középpályás mellett Busquets-et. Ha a spanyol rendszeresen a padra szorulna, az 100%, hogy legkésőbb jövő nyáron lelécelne, amit a vezetőség a "több, mint egy klub" imidzs miatt nem vagyok biztos benne, hogy engedne. Bár nem két fillérért menne el az tuti. Viszont akárkit is igazolnánk a középpályára, egyedül Busquets mellett nem bírná és a csapat sem bírná el ezt.visca el barca írta:
pont ezt írtam én is, ha megvesszük dembelét, akkor verratti teljesen okafogyottá fog válni. sőt a buszkec-AG-SR-rakitic négyesből kettőt el is adhatunk, mert akkor kell hátra egy pitbull és a maradék egy posztra ennyi ember teljesen felesleges.
Személy szerint En ennek örülnék a legjobban, láthattuk idén mennyit ad egy casemiro ha körülötte zsenik vannak. Másrészt így hátha megszabadulunk agtol.visca el barca írta:
pont ezt írtam én is, ha megvesszük dembelét, akkor verratti teljesen okafogyottá fog válni. sőt a buszkec-AG-SR-rakitic négyesből kettőt el is adhatunk, mert akkor kell hátra egy pitbull és a maradék egy posztra ennyi ember teljesen felesleges.
pont ezt írtam én is, ha megvesszük dembelét, akkor verratti teljesen okafogyottá fog válni. sőt a buszkec-AG-SR-rakitic négyesből kettőt el is adhatunk, mert akkor kell hátra egy pitbull és a maradék egy posztra ennyi ember teljesen felesleges.crixus írta:Ebben az esetben az új középpályás nem egy Verratti típusú játékos, hanem inkább egy N'zonzi/ Bakayoko típusú középpályás kellene legyen.