2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem vagyok biztos benne, hogy ő ide akar jönni 5-6. számú csatárnak, és nem is nagyon tudom hibáztatni érte. Az új edző persze változtathat a dolgokon, majdnem mindenki tisztalappal indul, ha tényleg visszajönne, akkor még egy érdekes "csata" is kialakulhatna közte és Paco között, de mindkettő csak akkor férne el a keretben, ha tényleg 4 támadóval játszanánk jövőre. Ha pedig valaki megy kettejük közül, az aligha Alcácer lesz.Eagle írta:Munir visszahozataláról nincs semmi hir? Arda távozása esetén adná magát, hogy visszatérjen, cserének valószinüleg lehozná azt a szintet amit a török.
és ha bezárjuk a topikot, akkor nem fog felmerülni a katalán meg egyéb médiumokban több név? vagy mi?Nero. írta:Mert 8nap alatt mar több mint 10 név merült fel és ez csak rosszabb lesz.S.Agüero írta:Miért is kellene bezárni?
palesz talán vmelyik évben írta, hogy nyáron hány emberrel hoztak minket összeNero. írta:Mert 8nap alatt mar több mint 10 név merült fel és ez csak rosszabb lesz.S.Agüero írta:Miért is kellene bezárni?
Mert 8nap alatt mar több mint 10 név merült fel és ez csak rosszabb lesz.S.Agüero írta:Miért is kellene bezárni?
Bobnak meg igaza volt abban hogy lehet bekéne zárni ezt a topicot. Régen sokszor volt rá példa.csdewl írta:https://twitter.com/HectorBellerin/stat ... 5194435584" target="_blankS.Agüero írta:
RAC1 | A Barça megállapodott Hector Bellerinnel. Ezek után már csak az Arsenallal kell egyezségre jutni.
https://twitter.com/HectorBellerin/stat ... 5194435584" target="_blankS.Agüero írta:
RAC1 | A Barça megállapodott Hector Bellerinnel. Ezek után már csak az Arsenallal kell egyezségre jutni.
4-2-3-1-ben az elsődleges poszt a jobbszélső lesz, ugyanis oda jelenleg egyetlen szintet megütő játékosunk sincs.looka írta:Egyébként, ha kiveszem a pénz részét, ami engem annyira nem szokott érdekelni, és csak egymás mellé tenném a két játékost, akkor Costával nyilván beljebb lennénk.visca el barca írta:majd dölöfu megoldja![]()
![]()
![]()
![]()
De, ha mondjuk azt mondják nekem, hogy megvessszük Costát 30-ért, plusz Serit 40-ért vagy megvesszük Deulofeut 12-ért, plusz Verrattit 70-ért, akkor nem kérdés, melyiket választanám... Arra akarok kilyukadni, hogy ha Costa vételára befolyásolja Verratti érkezését, akkor nálam a kp. az elsődleges poszt, ahova igazolni kell, oda jöjjön inkább az "A" megoldás, és ne fordítva.
Egyébként, ha kiveszem a pénz részét, ami engem annyira nem szokott érdekelni, és csak egymás mellé tenném a két játékost, akkor Costával nyilván beljebb lennénk.visca el barca írta:majd dölöfu megoldja![]()
![]()
![]()
![]()
majd dölöfu megoldjalooka írta:Nem tudom, ez úgy jól is néz ki, meg nem is. Costa nekem olyan semmilyen sokszor, jól cselez alapvetően, de rengeteg homály megoldása meg visszapassza van, szerintem a védelmeket nem ő fogja megbontani, őszintén szólva nem óriási előrelépés Rafinhához képest, de legalább reális az ára.
Nem tudom, ez úgy jól is néz ki, meg nem is. Costa nekem olyan semmilyen sokszor, jól cselez alapvetően, de rengeteg homály megoldása meg visszapassza van, szerintem a védelmeket nem ő fogja megbontani, őszintén szólva nem óriási előrelépés Rafinhához képest, de legalább reális az ára.S.Agüero írta:MD | Douglas Costa az új célpont a jobbszélső posztra, az ára 30 millió euró.
Di Marzio | Verratti a Barcelona játékosa lesz. Az olasz játékos ára 70-80 millió körül lehet majd.
A játékosok hiúságára épít.Mi vagyunk az FCB mi tudjuk, hogy milyen típusú játékos kell nekünk és te ilyen vagy.De nem hozzád ragaszkodunk hanem a típusodhoz.Ha akarsz itt játszani te is nyiss felénk.Na már most hogy ez mennyire jó vagy nem jó ez a gyakorlatban kiderül.Samper írta:Ti jónak tartjátok Robert munkamódszerét, hogy ugyanarra a szerepkörre több nevet is fölereszt, tárgyalgat fűvel-fával, de hivatalos ajánlatot nem tesz? Nem lenne jobb, ha szigorúan tiltaná a kísérleti léggömbök föleresztését, egy-egy ügyben nyílt sisakkal lépne fel és ha nem jön létre a bolt, akkor ejtené és menne a következőre?
Pedig hibátlan logika lennepalesz77 írta: Barça will make a 25€ m bid for Bellerin. The club know that if they offer 40, Arsenal will demand 60€ m. [Sport]
Már énis írni akartam, azért ez engem nagyon megdöbbentett. elsőre nekem nagy baromságnak tűnt, de nem lenne túl drága, viszont kizárólag kiegészítő embernek tudom elképzelni. Kvázi Arda játékperceivel vagy több ha jobb... Ha neki megfelel én nem bánnám.palesz77 írta: Leicester City player Riyad Mahrez (26) is on Barça's agenda to strengthen the team for next season [RAC1]
Ezt nem egészen értem, cserének talán, de nem volt most nagy szezonja tudtommal. Azt is olvastam, hogy ő akkor jöhet, ha Rafinha megy, itt se látom a közös nevezőt, max akkor, ha Rafinhára jobbszélsőként számít Valverde. Pedig a Rac1 hiteles forrás, szóval valami biztos van.