Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem feltétlenül ezeket a statokat kell nézni. Ini gólt se lőtt, sőt gólpasszokban is béka segge alatt volt, a játékunk mégis akkor volt gördülékeny, amikor ő játszott. Rafinha 5 vagy 6 meccset játszott végig és 6/2-vel végzett. Mondjuk ő játékban sem volt rossz amikor a helyén játszatták.csabimo írta: Idén nem egy meccset vartam hogy legyen már vége ennek a szenvedésnek mert egyszerüen ez a középpálya csödött mondott támadójátékban..ez meg nem fér bele amig Messi Neymar meg Lajos a csapatban van..illik öket kiszolgalni, ha valaki ráér megnézheti mennyi golpaszt osztott ki a közeppalyank, mennyi golt rugtak megnezni sem érdemes! Nalam Coutinho a favorit ha tamadokozzeppalyast szertnenk.. ha passzkiraly akkor Verratti! Pénz nem számit, idén nem
mvik írta:üdv. én is nagyon kedvelem Verratti játékát, de 100 millát tuti nem adnék érte, én akkor már inkább próbálnám Thiagot visszahozni, a Bayernnél azt mondták 80 alatt nem engednék el, hát letenni egy 85-90 milliós ajánlatot eléjük és szerintem bele is mennének, nem sokkal rosszabb védekezésbe mint az olasz, előre játékba meg jobb az biztos. de leginkább a jobb hátvéd posztot kéne előbb megoldani, mert amíg ott lyuk tátong addig semmit nem ér az h 100 milláért veszünk a középpályára valakit.
MessiNeymarSuarez írta:Pedig állitolag ez a vezetőség annyira rendbe rakta a klubot pénzügyileg hogy csak na...
melyik részét nem értitek annak hogy mindkét szponzoráció 2017 ŐSZÉTŐL lép érvénybe?csabimo írta:Na ez meg a masik fele, most kötöttünk csillio trillios szerzodest a nikeval meg a rakutennal es nincs pénz![]()
a mádia szerint igen, 100 milliót. én kétlem amúgy.Feast4 írta:Kimaradtam a héten.Ajánlatot tettünk?
Na ez meg a masik fele, most kötöttünk csillio trillios szerzodest a nikeval meg a rakutennal es nincs pénzMessiNeymarSuarez írta:Pedig állitolag ez a vezetőség annyira rendbe rakta a klubot pénzügyileg hogy csak na...Kovbal88 írta:Szerintem nincs is pénz Verratira. Lehet, hogy próbálkozunk, de egy olyan csapatnál, aki évek óta drágán vásárol, olyan játékosokat akik a felét se érik az áruknak, olcsón mit beszélek ingyen ad el meghatározó játékosokat, magasak a fizetések, és az eredmények is egyre gyengébbek, nem hiszem, hogy megengedhet magának egy Verratit 100 millió euro körüli összegért. Arra jó az egész, hogy népszerűbb legyen a vezetőség.
A végén majd nem jön senki, mert kitalálják, hogy így is elég erős a keret. Pedig egyszerűen nincs pénz
Még a végén kiderül hogy nem Laporta volt a csunya gonosz csődbe vivő, és Bartoék sem azok, akik csucsra járatták a klubot pénzügyileg?!
Pedig állitolag ez a vezetőség annyira rendbe rakta a klubot pénzügyileg hogy csak na...Kovbal88 írta:Szerintem nincs is pénz Verratira. Lehet, hogy próbálkozunk, de egy olyan csapatnál, aki évek óta drágán vásárol, olyan játékosokat akik a felét se érik az áruknak, olcsón mit beszélek ingyen ad el meghatározó játékosokat, magasak a fizetések, és az eredmények is egyre gyengébbek, nem hiszem, hogy megengedhet magának egy Verratit 100 millió euro körüli összegért. Arra jó az egész, hogy népszerűbb legyen a vezetőség.
A végén majd nem jön senki, mert kitalálják, hogy így is elég erős a keret. Pedig egyszerűen nincs pénz
Ezzel a gondolatmenettel nincs semmi gond, a bibi ott van, hogy igazolás lesz és hoznak megint középszerű játékosokat.geridoss írta:Továbbra sem értek egyet azzal, hogy 100 millióért kéne nekünk 1 db. játékost igazolni. Állítom ez a szezon a motiválatlanságon és a csapatszintű védekezésen ment el. Ehhez elsősorban nem Verratti kell, hanem egy normális rendszer, stabil védekezéssel.
Nagyon örülök minden egyes új igazolásnak, legyen az sztár vagy egy teljesen ismeretlen játékos. De 100 millió euró az tényleg rengeteg pénz. A magas fizetések mellett nagy felelőtlenség lenne ennyi pénzt kiszórni. Nálunk nincs arab tulajdonos, aki zsákszámra önti bele a klubba az eurómilliókat.
Van egy határ nálam Verratti megszerzésének kapcsán, és a 100 milla már bőven túlmutat ezen. Sajnálnám, ha nem jönne, de ennyi pénzt nem ér. Az meg, hogy az alternatívákkal biztosra veszik néhányan a kudarcot, nonszensz. Nem minden középpályás sül fel nálunk. Van példa erre is arra is. Verrattira sincs semmi biztosíték egyébként, ha már itt tartunk.![]()
Könnyű lehet mondani, hogy hiába okoskodok, mondjak olyan játékost, aki illene még a gépezetbe. Hálistennek ez nem az én munkaköröm, erre ott van Robert és a staff. Én személy szerint bízom abban, hogy sikerül jó megoldást találni, és nem adunk ki 100 milliót egy játékosért.
egyedül matyiőről szoktak írni, sporting, OM, fener. kb ennyi. arda állandóan lenyilatkozza, hogy esze ágában sincs elmenni innen. abban reménykedem hogy unzué elviszi magához a töltelékek egy részét, akár végleg, akár kölcsönbe. AG meg DS sztem tuti marad, arda csak akkor lépne le, ha vki nagyon sok pénzt ajánlana érte (+ nagyobb fizetést), de esélytelen. úgyhogy sokan elmenni nem fognak, matyiő 100%, rafinha 50%, arda 10-20%.Chino írta:Ami viszont nagyon érdekes, hogy a távozókról nem sokat hallani. Leginkább Cilessenről voltak hírek, ami a legkevésbé számít. Illetve Arda van még kicsit képben.
Én ezzel nem értek teljesen egyet. Láthattuk, hogy egy jó formában lévő Iniestaval mennyit javult az egész csapat játéka és nem mellesleg az eredmény. Elég csak visszaemlékezni a Sevilla, Atletico vagy Real elleni meccsekre. És itt csak a nagyobb derbikről beszéltem. Ezt hasonlítsuk össze azzal, amikor Gomes kezdett. Zongorázható a különbség.palesz77 írta:Egyetértek, főleg a végével. És ebben Recreának igaza van, mert ha csak ő jön, és berakjuk a kezdőbe, az semmit nem old meg. Főleg, hogy Messi a nyakán lenne a tavalyi szisztémában szinte egész meccsen. Viszont a focink lényegesen jobban működik egy olyan játékossal, mint az olasz, úgyhogy még ha javít is a rendszeren Valverde, Verrattival akkor is sokat javulhatnánk. Szerintem legalábbis.csababarca írta:lehet túlhuzzuk az olaszt, de tett is érte a gyerek, komoly szintet képvisel.
persze az is igaz, hogy a szerkezet rendbetételével együtt lenne értékes igazolás.
Ennek a hírnek marhára örülök, akármekkora igazságtartalma van. Bellerinről amúgy is kicsit kezdenek elcsendesedni a hírek. Lehet, hogy csak nyomás az Arsenalra, de az is megeshet, hogy sokallják a spanyolért és van annyi eszük, hogy más lehetőséget is számba vesznek. Ilyen esélyünk nincs kp-ra.palesz77 írta:A Benficához legközelebb álló Record szerint amúgy előrehaladott állapotba vannak a tárgyalások Semedoért, ez azért érdekes.![]()
idén láthattuk, hogy ezen csodálatos játékosok közül az egyik heti max 90 percet bír (iniesta - jövőre még ennyit se fog), a másik meg állandóan sérült (rafinha - aki nem hogy csodálatos, a középszert is nagyon alulról súrolja)Andris írta:van egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Roberto, Busquets listank, egytol egyig csodalatos jatekosok.
Mondtak már korábban is ilyeneket. Pl Alves így jött hozzánk...Kubla9 írta:Akkor ezek szerint Verrattiról lemondhatunk. Megmondta a teve.....szó nem eladó.![]()
![]()
![]()
![]()
Egyetértek, főleg a végével. És ebben Recreának igaza van, mert ha csak ő jön, és berakjuk a kezdőbe, az semmit nem old meg. Főleg, hogy Messi a nyakán lenne a tavalyi szisztémában szinte egész meccsen. Viszont a focink lényegesen jobban működik egy olyan játékossal, mint az olasz, úgyhogy még ha javít is a rendszeren Valverde, Verrattival akkor is sokat javulhatnánk. Szerintem legalábbis.csababarca írta:lehet túlhuzzuk az olaszt, de tett is érte a gyerek, komoly szintet képvisel.
persze az is igaz, hogy a szerkezet rendbetételével együtt lenne értékes igazolás.
Hát azért ez így erős szerintem, játszani, meg baromi jól játszani, az két külön dolog. Umtitinek utóbbi is összejött, az előző névsorból meg azért ez nem mondható el mindenkire, főleg hosszútávon.Nero. írta:bár azért hozzá tenném hogy a Barcába nem egy nagy tudomány kht játszani. Volt már követelve a kezdobe Bartra, Vermaelen és Mathieu is de játszott azon a poszton Busquets, Touré, Song, Abidal és Adriano is és csodák csodájára Marlon sem vallott szégyent.