2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a tétmeccseken lőtt gólokban előzheti is majd PelétS.Agüero írta:-- 701 mérkőzés
-- 565 gól
-- 281 gólpassz
-- 30 trófea
-- 41 tripla
-- 5 Aranylabda
-- 4 Aranycipő
Ha 2022-ig marad, meglehet az 1000 meccs és az 1000 gólpont is.![]()
750-800 gól körül zárhatja a karrierjét.
Én ezt Bobtól vártam volna.palesz77 írta:Azt hittem VEB lecsapja a labdát, de akkor nekem kell.. Öreg, adjuk el!
Durva amúgy, hogy már 30, mintha csak ma lett volna, hogy tiniként robogott a jobbszélen..
Annak ellenére, hogy én is mese habbal sztorinak tartom ezt, ez amit te írsz az másik történet. Az a hír egy olyan Twitter fióktól származik, aki a Sport újságírójának adta ki magát, miközben Lucho egy 2012-es, Roma edzőként adott interjújából volt egy kép róla, és kb 1 hete aktív Twitteren. Egy lap se hozta le a hírt, csak a hírekkel foglalkozó Barcás twitter fiókok kaptak rá, itt kivételesen nem az újságírók voltak a ludasok.Nero. írta:Tegnap azt mondták Verratti hivatalos, akkor ma délután bemutatás van nem?
Kemeny miket kitalálnak a spanyol sajtósok. Fantáziájuk határtalanMessias2 írta:Leo Messi told Barcelona last year he wanted to join Manchester City, but was convinced by teammate Luis Suarez to stay. [Mundo Deportivo]
Köszi Luis!
Abidalnak adott zsuga még mindig zseniális. Ahogy előtte elhúzza az egész RM védelmet a másik oldalra.MesQueUnClub írta:https://www.youtube.com/watch?v=sn14rEpXV3c
Messi elköltötte az adóra tartogatott pénzét Ibizán ahogyan látom.randomguy írta:Kép
Messi kidob egy 50 ezrest az asztalra, hogy a pincérnek is maradjon egy kis apró. Másnap a pincér magánvállalkozásba kezd.![]()