2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha annyira kell nekik, akkor hidd el elviszik annyiért is!visca el barca írta:ha meg kérnénk érte 10 milliót és a nyakunkon maradna meg fel lennél háborodva, hogy évi 6 millió eurót fizetünk ezért a falábúért és még játszatják is. most az jobb lenne?Nero. írta:Szégyen amit ezek művelnek... Ingyen elengedjük, ott meg lazán alapember lesz. Teljesen komolytalan a mostani vezetőség.
Ha jövőre nem nyerunk valami komolyat elviszi oket a népharag ugyis
Ebben teljesen igazat adok, ekkora baromságot, hogy egy nem is annyira idős játékost eladni tök ingyen az már nem szép dolog a játékossal szemben, és nem is érdemli meg egyáltalán mert nem rossz játékos.De ezt nem is értem, profit sem jön belőle, egyszerűen hihetetlen megállapodás!Nero. írta:Szégyen amit ezek művelnek... Ingyen elengedjük, ott meg lazán alapember lesz. Teljesen komolytalan a mostani vezetőség.
ha meg kérnénk érte 10 milliót és a nyakunkon maradna meg fel lennél háborodva, hogy évi 6 millió eurót fizetünk ezért a falábúért és még játszatják is. most az jobb lenne?Nero. írta:Szégyen amit ezek művelnek... Ingyen elengedjük, ott meg lazán alapember lesz. Teljesen komolytalan a mostani vezetőség.
Pedig szerintem Umtiti már eléggé sztár, egyáltalán nem rossz, olyan mint Vinícius a magyar válogatottban szerintem. Nem félreérteni persze!hajnesz írta:Egy sikertelen év után az a baj, hogy nem lehet a szurkolók szemét bekenni Umtitikkel. Ha nem triplázunk, minimum 3 sztárigazolás kell.Samper írta:
Ha már az orvoson is átesett, csak nem marad itt. Az egyik gondunk, hogy nálunk túl magasak a fizetések - ezért marad mindenki a nyakunkon. Az edzőváltás jó alkalom lenne az alapos purgálásra, de semmi jel nem mutat erre. Pedig a nagy neveken kívül biztos most is van a látótérben jónéhány olcsó Umtiti vagy Douglas
Egy sikertelen év után az a baj, hogy nem lehet a szurkolók szemét bekenni Umtitikkel. Ha nem triplázunk, minimum 3 sztárigazolás kell.Samper írta:
Ha már az orvoson is átesett, csak nem marad itt. Az egyik gondunk, hogy nálunk túl magasak a fizetések - ezért marad mindenki a nyakunkon. Az edzőváltás jó alkalom lenne az alapos purgálásra, de semmi jel nem mutat erre. Pedig a nagy neveken kívül biztos most is van a látótérben jónéhány olcsó Umtiti vagy Douglas
Ha már az orvoson is átesett, csak nem marad itt. Az egyik gondunk, hogy nálunk túl magasak a fizetések - ezért marad mindenki a nyakunkon. Az edzőváltás jó alkalom lenne az alapos purgálásra, de semmi jel nem mutat erre. Pedig a nagy neveken kívül biztos most is van a látótérben jónéhány olcsó Umtiti vagy Douglaspalesz77 írta:A portugál lapok szerint szeretett Matyiőnk hamarosan a Sportingba igazol kőkemény 0 € ellenében.Az A Bola szerint már az orvosin is átesett.
Annyi mindent tett a Barcáért, hogy ingyen elmehet. Vagy valami ilyesmi ugyepalesz77 írta:A portugál lapok szerint szeretett Matyiőnk hamarosan a Sportingba igazol kőkemény 0 € ellenében.Az A Bola szerint már az orvosin is átesett.
fel. AG meg majd hosszabbít a télen és neki adják azt a heti +100astMessiNeymarSuarez írta:Matyi meg menjen, akár ingyen is, legalább a horror fizetése felszabadul.
Én mondjuk fogadni mernék, hogy ha jön is Bellerín, akkor se megy ki olyan szinten a szélre Messi, mint 14/15-ben tette.MessiNeymarSuarez írta:Messi sem azért ment beljebb mert fél év alatt kiöregedett, és tolószékes lenne, hanem azért mert nincs érdembeli játszótárs, egyedül meg felesleges 6 védőbe bevezetni a labdát, mindenkitől 30-40 méterre...Így az egész jobboldalunk finoman szólva jelenleg halott.
Igen, eladnál a kezdőböl egy játékost, meg mellette az egész kispadot és feltöltenéd ifistákkal. Az elég meredek lenne. Mert komoly meccsen ha gond van, nincs kihez nyúlni. Meg ha hosszabb sérülése lenne valakinek, akkor hosszútávon egy "kölyök" nem feltétlen megoldás. Kellenek ők is persze, de az nem megoldás, hogy a cél érdekében (a 3 igazolás ugye) mindenkit eladsz akit csak lehet és rábízod a padot a kicsikre. Szerintem. Busquets-et meg kinem állhatom, de pont fordítva, Sergi Robertonak kéne bizonyítania, hogy jobb nála. Busquetsnek alap kezdőnek kell legyen, csakúgy mint Rakiticnek és mellé kellene nektek Verratti. És megvagytok a padon is.ntibi67 írta:Ha megfigyelted nálam az eladott játékosok közül egyedül Rakitic volt a kezdő tagja és le is írtam,hogy őt sajnálnám.Viszont két eddigi kezdőt kispadra ültetnék,Iniesta következő szezonja úgy nézne ki mint Xavié.Busquets meg bizonyítson hogy jobb-e a posztján mint Sergi Robertó.
üdv. erre a dologra h ha csapat nem akarja elengedni, de a játékos meg mindenáron menni akar akkor tudtommal van valami fifa szabály h akkor a játékos kivásárolhatja magát a hátralévő szerződéséből. vagy ezt rosszul tudom? mert úgy rémlik h van ilyen szabály.IscoDisco írta: Nagyon hasonló a szitu, ha a PSG mindenáron ragaszkodik hozzá, akkor csinálhat bármit Verratti. Megtagadja az edzéseket? Akkor lelátóra vágják, aztán majd pár forduló után rájön, hogy hoppá, a nyáron VB, csak nem kéne kihagyni. Szóval szerintem annyira nem fogja verni az asztalt, már csak azért sem, mert szereti a Párizst, ezt már többször hangoztatta, hogy mennyit köszönhet nekik.
Busquets már évek óta véráldozat minden nyáron sokaknál, aztán csak marad a kezdőben valahogy mindig..Varatrix írta:...
Igaz külsős vagyok, de szerintem nem működne ez a 4-2-3-1. Az első 4es mögé kevés lenne egy Roberto.Verratti kettős. A másik meg, hogy te eladnád a fél keretet, csak azért hogy legyen pénz a 3 igazolásra? Így az ifistákon kívül olyanok lennének a padon, akik már megbuktak nálatok. Többen is írtátok Deulofeu-t pl. Megbukott nálatok, de még egy Sevillaban, Evertonban, meg egy gyenge Milanban is. Az u-21-es válogatott leggyengébbje volt egy Macedónia ellen. Nekem ő felejtős lenne.ntibi67 írta:Olvasom,hogy van akinek Verratti magasságával van gondja,hogy alacsony így hiányozni fognak a fejes góljaink.Szerintem eddig sem szereztünk pontrugásból túl sok gól és amúgy sem azért kell megerősítenünk a középpályát,hogy több gólt szerezzenek,hanem,hogy jobban segítsék a támadó szekciót és hatékonyabb legyen a középpályás védekezésünk.Nálam a következő lenne a felállás 4-2-3-1-ben.
Bellerin(Vidal vagy ha megy Palencia). Piqué(Marlon). Umtiti(Mascherano). Alba(Digne v Cucu)
Sergi Robertó(Busquets). Verratti(Iniesta)
Dembélé(Rafinha). Messi(Alena). Neymar(Denis)
Suarez(Pacó vagy ha megy Munir)
Tehát nálam menne ami nekem is fájna de kell a pénz miatt Rakitic
A többi nem fájna a kölcsön adottakon kívül Mathieu,Arda,Gomes,és ha még kellene pénz akkor,Vidal,Digne,Pacó de akkor marad Munir és fel kell hozni Palenciát és Cucu-t.
És talán igy a három új kezdő játékosra meglenne a fedezet.
Most olvasom,hogy Rafinha esetleg megy az Arsenalhoz,bár ezt már írták Ardával kapcsolatban is.
Akkor élnék Deolufeu visszavásárlásával.
A gondot nem fogja egycsapásra megoldani ez tiszta sor, de megfelelő láncszem, akár a régi rendszert akarjuk továbbvinni, akár új elemeket beépíteni.Kovbal88 írta: Nekem az a bajom, hogy egy Verratti nem fogja megoldani az összes gondunkat azzal, hogy játszik Iniesta vagy Rakitic helyett. Mert itt többre van szükség.
Valami újat és különlegeset kitalálni, ami működik, kis és nagycsapatok ellen is.
Egyébként Ardát és Rafinhát nem adnám el, ők azért idén/tavaly hasznosak voltak, de Gomes és Denis mehetne, egyik se meggyőző. A végén még minden marad a régiben.
Azzal, hogy SR átvette Alves helyét "elvesztettünk" egy olyan taktikai elemet, ami korábban kulcs volt. Felfutó szélső nélkül Messinek sem maradt játszótársa. Addig Rakiticnak az volt a feladata, hogy, ha Alves fellépett zárja le azt a sávot, akár ütközzön, elsősorban egyfajta "stabilizálás".recrea írta: Off: Azzal, h Alves eligazolt, számomra úgy tűnik, mintha "megszűnt" volna Rakitic posztja, nem tudom, h ki és direkt vagy véletlenül, de kegyetlenül el lett találva annó a szerepköre. Sztem most sem rossz, csak egyszerűen nem tud annyit hozzátenni, azt meg a vak is látja, h lényegesen döcögősebb a támadójáték Alves nélkül.
Két legyet egy csapásra. Nem azért mert Bellerint pártolnám, vagy mert nem szeretném Rafit. De JH kell KP-t meg rostálni kell. Egy Rafi+10 milliót alá is írnék.randomguy írta:Barcelona midfielder Rafinha could be used as makeweight in a deal that would see Hector Bellerin return to the Catalan side and the Brazilian move to Arsenal, reports Marca.
Nekem az a bajom, hogy egy Verratti nem fogja megoldani az összes gondunkat azzal, hogy játszik Iniesta vagy Rakitic helyett. Mert itt többre van szükség.recrea írta:Ha Verratti valóban kijelentette, h el akar igazolni és még fizetésemelést sem fogad el, el sem tudom képzelni, h mi mennyit ajánlunk nekiBár sztem ez mind kamu, ellenben, ahol ennyi a pletyka, ott azért zörög a haraszt. Talán De Gea meg a Real nem jött össze, nem nagyon emlékszem olyanra, amiről ennyit írtak és semmi nem lett belőle.
Off: Azzal, h Alves eligazolt, számomra úgy tűnik, mintha "megszűnt" volna Rakitic posztja, nem tudom, h ki és direkt vagy véletlenül, de kegyetlenül el lett találva annó a szerepköre. Sztem most sem rossz, csak egyszerűen nem tud annyit hozzátenni, azt meg a vak is látja, h lényegesen döcögősebb a támadójáték Alves nélkül.