csabimo írta:Volt szerencsém kint lenni classicon, ahol szeretettel énekelték neki hogy egy "gay"
Azt valahogy gondoltam, hogy spanyolország katalán részén megkapja, csak nem akartam leírni, nehogy provokálásnak vegyétek.
csabimo írta:Nem azt irtam, hogy ő robbontotta ki az adőügyét, azt megteszi az arra illetékes szerv, hanem hogy "ugymond"kapora jött neki, es ez is lehet az egyik oka, indoka, a távozasnak! Es azt komunikaljak hogy a klubb meg Perez nem áll mellé..
Hogy jönne már kapóra? Egy adóbotrány ha igaz, ha nem, abból nem szerezhet előnyt. Ki az a nem normális, aki elhiszi, hogy emiatt akarna távozni? Azt meg ki kommunikálta le, hogy Peréz és a klub nem áll mellé? Mert eddig egyik érintett szájából sem hallottam. Szóval ezek mind egytől egyik csak összeesküvés elméletek.
csabimo írta:Miért indulna el jövőre lefele az ut?? Azert mert nehez hiszem el hogy egy bajnoksag-bl után jövőre tripláztok
Pedig az esély bőven megvan, mégha itt sokatoknál ez az idei év is csak nektek köszönhette a Real.

De tegyük fel lenulláztok minket jövőre. Az Unitedben vagy a PSGben miért lenne jobb helye? A Realban van a legnagyobb esélye arra, hogy aranylabdát nyerjen. A MU még egy ideig (gondolom) nem lesz sehol, egy francia bajnoki címmel meg nem fog aranylabdát kapni.
csabimo írta:Amugy Cuncihoz visszatérve, kb 6-7 meccsel kihuzta a szezonjat itt a bajnoksag vége felé, azert maradjunk annyiban hogy összel kb minden 2. Madridista eladta volna ez van, valaki jol irta, 6-7 jobb meccsel is lehet aranylabdat nyerni, 6-7 roszzabbal meg elvesziteni..
Én sem ragaszkodnék hozzá egyébként, mert inkább a szellemisége hiányát érezné meg a csapat. De ez a "6-7 jó meccse volt egész szezonban és csak a 16oson belül várja, hogy kiszolgálják" duma épp akkora túlzás, mint az, hogy Messi minden rangadón bújócskázik.