PCsabi írta:Szóóóóval, amit kaptak Ibaka-ért, azt adták oda George-ért? Ha csak egy évig marad PG, még akkor is megérte nekik ez a csere.
Wolves bebetonozta magát a PO-ba, kezdő ötösük elég pofás, már csak a cserepadot kéne feltölteniük, mondjuk ha nem jön össze, akkor majd Thibs 45 percig nyomatja Butler-éket
Holiday-t kitömte a Pelicans, 5 évre 126 millió

Iggy meg valószínűleg nem marad Golden State-ben.
Lol és tényleg.
NBA Communications announced on June 23 that the Magic acquired Ibaka and the Thunder will receive Victor Oladipo, Ersan Ilyasova and the draft rights to No. 11 draft pick Domantas Sabonis
Még egy lejárós Ilyasovával kevesebbet is adtak.

Gyönyörű!
A Wolves tényleg tökös volt végre, jó üzleteket kötöttek szerintem. A fizetéses oldalak nem frissülnek ilyen gyorsan, de ha jól gondolom,még maradt is valamennyi pénzük kicsit erősíteni 4-es poszton. Egy Z-Bo pl szerintem még be is férne nekik.
A Holiday dealt meg rohadtul nem értem. Mondjuk már hetek óta lehetett tudni, hogy túl fogják fizetni, de akkor is.. Az utóbbi hetek történései alapján jóval kisebb lett a kereslet az irányítókra. Nagyon sok szupercsapat állt össze, nekik általában ugye nincs sok pénzük még egy játékosra. Elég sok irányítót draftoltak előkelő helyen, eléjük nem feltétlen akar pár csapat 20+ millióért 4-5 évre hozni valakit. Plusz vannak csapatok, akik teljesen szétverték a keretüket, náluk meg értelme nincs veterán irányítót szerződtetni. Nagyon kíváncsi leszek Hill árára pl, mert szerintem képességben elég hasonló szinten vannak és Hill jóval jobb fit a legtöbb irányítóban gondolkodó csapatba.
Bob te meg ne higgyél el mindent, amit Celticses blogokon olvasol. Most vagy összefogott az egész NBA a Celtics ellen és direkt nem cserélnek velük, még akkor sem, ha sokkal szarabbul járnak, (ergo érdekük lenne cserélni) vagy Ainge töketlen/annyira elvan már magától, hogy csak akkor cserél, ha le tud valakit húzni és ezeket a 3 pick+4 kezdő szintű ajánlatokról szóló híreket (amik érdekes módon kb minden nagy cserénél megjelentek az elmúlt években) ők szivárogtatják, hogy jobb színben tűnjenek fel. Mondjuk elég sokat mondó az a nyilatkozata, hogy a Minnesota ajánlatával ők nem tudtak versenyezni, mert nagyon sokat adott a Wolves a Bullsnak Butlerért..