USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2017.07.01. 16:33:58

Cumbee írta:A Holiday dealt meg rohadtul nem értem.
Annyiból védhető, hogy ha nem igazolják őt újra, akkor a sapka alatt 13 milliójuk maradt volna, ami édeskevés lett volna egy normális PG-re. Mondjuk rajtuk kívül ki adott volna még ekkora szerződést Holiday-nek?
Bob_Marley írta:Szerintem azért a Rubio-Teague csere nem feltétlen előnyös, mert annyira nem triplázik jól Teague (Hill sokkal jobb lett volna nekik) viszont védekezése jóval gyengébb és a Minny tavaly is a védekezése miatt főtt meg. Na majd kiderül, de PO hosszú idő után meglesz nekik.
Teague-t támadásban nem tudják szabadon hagyni az ellenfelek, mint Rubio-t, védekezésben oké, hogy jobb a spanyol, de cserébe Butler meg kategóriákkal jobb védő, mint LaVine :D
Bob_Marley írta:Mondjuk Ibakának én még mindig örülnék. :D
Egy szem Ibaka-val is az lenne a probléma, hogy sehova se jutnátok vele.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.07.01. 15:58:19

Nem vagyok benne biztos, hogy Davis nem lesz elérhető, plusz George nyilván 99% hogy Lakers, de mi van ha nem.
Beáldozás dolog jogos, de amikről szó volt (nem Celtics blogok) annyit nem ért volna Butler se.

Hayward csak azért opció, mert Stevens volt az edzője, de szerintem sem jön. Mondjuk Ibakának én még mindig örülnék. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2017.07.01. 15:23:16

Bob_Marley írta:Szerintem azért a Rubio-Teague csere nem feltétlen előnyös, mert annyira nem triplázik jól Teague (Hill sokkal jobb lett volna nekik) viszont védekezése jóval gyengébb és a Minny tavaly is a védekezése miatt főtt meg. Na majd kiderül, de PO hosszú idő után meglesz nekik.

Én az Ainge kérdéssel úgy vagyok, hogy amíg nem nyomunk előnytelen cserét, addig a nem csere is jobb annál.
Azt nem hiszem, hogy bárki összefogott volna a Celtics ellen, még mindig zseniális pozícióban vagyunk és egy év lízingért nem kell George, Butlerért valóban kár, de fukar Ainge :D Én nem bánom, mint mondtam, mert GSW ellen totál mindegy, inkább legyen ez mint egy Cleveland féle bebetonozás. Akkor leszek ki, ha kitömjük a kicsit, na azt nem szabad megtenni, de a pickeket bőven lehet védeni és nem elherdálni, mert abból lehet majd csapatot építeni.
A gond az, hogy ez volt az utolsó nyaratok, ahol még volt mozgásteretek. Nyilván, ha megszerzitek Haywardot, akkor jó helyre költöttétek a pénzetek, viszont én rá most sokkal kevesebb esélyt látok, mint 1 hónapja. Arról ne is beszéljünk, hogy FP szintű emberke alapvetően szökőévente kerül ki a piacra. idén volt 3 és fél ember aki megszerezhető volt, ha valamikor, akkor most simán be lehetett volna robbanni a GSW mellé. Így elúsznak a lehetőségek szép lassan, marad majd a saját középszerű játékosaitok visszaigazolása marha sok pénzért, meg a draft, aminek azért nincs értelme, mert már így is 1-2 éve draftolt embereket waivelgettek folyamatosan, mert nincs hely nekik a keretben. Mennyivel egyszerűbb lett volna a csapat mélységét beáldozni 2-3 sztárért, a többit meg feltölteni az Európában, meg a G Ligában állomásoztatott pickjeitekkel, hátha akad köztük használható ember.

Teague helyett pedig szerintem is jobb lett volna Hill, de ugyan ez a véleményem Mills esetében is még jó pár másik csapatnál. Ha van 2-3 sztárod már a keretben, akkor Hillnél sokkal hasznosabb irányítót szerintem nehéz találni. Körbenéztem amúgy, hogy hova kellhet még irányító, ha a Raptors visszaigazolja Lowry-t, akkor nem sok opció marad, de én pl a Bucksban nagyon megnézném. Az mondjuk más kérdés, hogy ők éppen most adtak a 6-8 pontos Snellnek egy 46 milliós szerződést és így már elég nehezen kivitelezhető a terv, de Giannis mellé szerintem nagyon jó lenne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.07.01. 14:48:21

Szerintem azért a Rubio-Teague csere nem feltétlen előnyös, mert annyira nem triplázik jól Teague (Hill sokkal jobb lett volna nekik) viszont védekezése jóval gyengébb és a Minny tavaly is a védekezése miatt főtt meg. Na majd kiderül, de PO hosszú idő után meglesz nekik.

Én az Ainge kérdéssel úgy vagyok, hogy amíg nem nyomunk előnytelen cserét, addig a nem csere is jobb annál.
Azt nem hiszem, hogy bárki összefogott volna a Celtics ellen, még mindig zseniális pozícióban vagyunk és egy év lízingért nem kell George, Butlerért valóban kár, de fukar Ainge :D Én nem bánom, mint mondtam, mert GSW ellen totál mindegy, inkább legyen ez mint egy Cleveland féle bebetonozás. Akkor leszek ki, ha kitömjük a kicsit, na azt nem szabad megtenni, de a pickeket bőven lehet védeni és nem elherdálni, mert abból lehet majd csapatot építeni.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2017.07.01. 14:12:23

PCsabi írta:Szóóóóval, amit kaptak Ibaka-ért, azt adták oda George-ért? Ha csak egy évig marad PG, még akkor is megérte nekik ez a csere.

Wolves bebetonozta magát a PO-ba, kezdő ötösük elég pofás, már csak a cserepadot kéne feltölteniük, mondjuk ha nem jön össze, akkor majd Thibs 45 percig nyomatja Butler-éket :D

Holiday-t kitömte a Pelicans, 5 évre 126 millió :shock: Iggy meg valószínűleg nem marad Golden State-ben.
Lol és tényleg.:D
NBA Communications announced on June 23 that the Magic acquired Ibaka and the Thunder will receive Victor Oladipo, Ersan Ilyasova and the draft rights to No. 11 draft pick Domantas Sabonis
Még egy lejárós Ilyasovával kevesebbet is adtak. :D Gyönyörű!

A Wolves tényleg tökös volt végre, jó üzleteket kötöttek szerintem. A fizetéses oldalak nem frissülnek ilyen gyorsan, de ha jól gondolom,még maradt is valamennyi pénzük kicsit erősíteni 4-es poszton. Egy Z-Bo pl szerintem még be is férne nekik.

A Holiday dealt meg rohadtul nem értem. Mondjuk már hetek óta lehetett tudni, hogy túl fogják fizetni, de akkor is.. Az utóbbi hetek történései alapján jóval kisebb lett a kereslet az irányítókra. Nagyon sok szupercsapat állt össze, nekik általában ugye nincs sok pénzük még egy játékosra. Elég sok irányítót draftoltak előkelő helyen, eléjük nem feltétlen akar pár csapat 20+ millióért 4-5 évre hozni valakit. Plusz vannak csapatok, akik teljesen szétverték a keretüket, náluk meg értelme nincs veterán irányítót szerződtetni. Nagyon kíváncsi leszek Hill árára pl, mert szerintem képességben elég hasonló szinten vannak és Hill jóval jobb fit a legtöbb irányítóban gondolkodó csapatba.

Bob te meg ne higgyél el mindent, amit Celticses blogokon olvasol. Most vagy összefogott az egész NBA a Celtics ellen és direkt nem cserélnek velük, még akkor sem, ha sokkal szarabbul járnak, (ergo érdekük lenne cserélni) vagy Ainge töketlen/annyira elvan már magától, hogy csak akkor cserél, ha le tud valakit húzni és ezeket a 3 pick+4 kezdő szintű ajánlatokról szóló híreket (amik érdekes módon kb minden nagy cserénél megjelentek az elmúlt években) ők szivárogtatják, hogy jobb színben tűnjenek fel. Mondjuk elég sokat mondó az a nyilatkozata, hogy a Minnesota ajánlatával ők nem tudtak versenyezni, mert nagyon sokat adott a Wolves a Bullsnak Butlerért..
PCsabi
aka Game90

2017.07.01. 13:03:30

Szóóóóval, amit kaptak Ibaka-ért, azt adták oda George-ért? Ha csak egy évig marad PG, még akkor is megérte nekik ez a csere.

Wolves bebetonozta magát a PO-ba, kezdő ötösük elég pofás, már csak a cserepadot kéne feltölteniük, mondjuk ha nem jön össze, akkor majd Thibs 45 percig nyomatja Butler-éket :D

Holiday-t kitömte a Pelicans, 5 évre 126 millió :shock: Iggy meg valószínűleg nem marad Golden State-ben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.07.01. 12:45:01

A csávó nem csinál rossz cserét, igen az para hogy a tárgyaló partnerek is tudják, hogy a Celticstől lehet kérni és irreális dolgokat akarnak. Odaadták George-ot pick nélkül tőlünk 2 kezdőt és 2 picket kértek... Hát inkább akkor egyék meg Sabonist meg Oladipot. :) Könnyen lehet egy év "kölcsönért" ment át. :)
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2017.07.01. 07:17:03

csababarca írta:Én boston szurkoló vagyok, és nem éltetem Ainget.
Addig nem amíg nincs értékre váltva ez a rahedli jónak mondott pick.
Lépni kéne, és az nem lehet indok a tétlenségre, hogy a gsw-t úgysem lehet legyőzni.
Le lehet, náluk is lehet akármikor sérülés(ek), egyéb tényezők.
Szerintem nevetséges ezzel takarózni az évek óta tartó semmittevésre.

Hayward+George ha jön az eredmény, ha csak egyik vagy egyik sem az tényleg egyhelyben toporgás.
A kép onnan jött, hogy Griffin maradt a Cippersnél, George-t pedig elcserélte az Indy, egy masszív Oladipo+Sabonis packra. A Utah üzent Haywardnak a Rubioért cseréléssel, a Heat pedig azzal, ahogy játszottak tavaly 2. félévben. (Plusz anyagilag itt járna legjobban.) 1 ideig a Boston volt a legnagyobb favorit, jelenleg ja sztár lennék nem tudom, hogy mennyire lenne szimpatikus, ha egy csapat egyértelműen azt az üzenetet közvetítené, hogy még 3 évig nem akar nyerni és nem nagyon hajlandó lépéseket tenni azért, hogy javítsa a keretét. Rá lehet fogni a GSW-re, de érdekes módon, van 3-4 másik csapat, aki GSW ide- GSW oda, izomból erősít. Ráadásul keletről gyakorlatilag mindeni elment most hirtelen, kb sétagalopp lehetne bejutni a konf döntőbe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.07.01. 05:59:18

Én boston szurkoló vagyok, és nem éltetem Ainget.
Addig nem amíg nincs értékre váltva ez a rahedli jónak mondott pick.
Lépni kéne, és az nem lehet indok a tétlenségre, hogy a gsw-t úgysem lehet legyőzni.
Le lehet, náluk is lehet akármikor sérülés(ek), egyéb tényezők.
Szerintem nevetséges ezzel takarózni az évek óta tartó semmittevésre.

Hayward+George ha jön az eredmény, ha csak egyik vagy egyik sem az tényleg egyhelyben toporgás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2017.07.01. 04:20:58

Kép
Muhahaha
Remélem a rájátszásban amikor a Cavs majd söpör, a 2125-ös Bostoni pickek sok pontot fognak dobni.:D
Azért nem kis dolog úgy az offseason bohócának lenni, hogy egy 1/1-el, capspace-el és egy csomó assettel indulsz neki.
Vicc, hogy Ainge évek óta a liga egyik leggyengébb GM-je és a helyett, hogy lassan a kirúgásáról lenne szó, éltetik a Boston szurkolók. Azt viszont el kell ismerni, hogy bár hasznosnak nem hasznos, de művészet amit csinál. Lassan tényleg be kéne indítania a "Hogyan tartsuk meg az állásunkat? - haladó online gyorstalpaló középszerű NBA GM-eknek" tanfolyamát.
Az egyébként nagy kár, hogy Hinkienek senki nem szólt, hogy nem kéne kihúznia Embiidet, inkább el kellett volna cserélnie a picket 3 2022-es 2. körös pickre, mert ha semmit nem csinálsz, csak a jövőbeni pickjeid számát növeled, abból nem lehet baj.
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.06.29. 19:43:23

PCsabi írta:Nem vagyok felháborodva, hogy Westbrook kapta, de tényleg, ha csak 9,99 lepattanót átlagol, akkor mi van?
Akkor szerintem biztosan nem kapta volna meg. Így hogy meglett a tripla-dupla átlag, nagyon szimbolikus és történelmi a dolog, de ha akár csak pár tizeddel is lemaradt volna róla, biztos vagyok benne, hogy sokkal többet nyomott volna a latba a kevesebb győzelem, gyengébb hatékonyság, csapattársak elhanyagolása, és talán top 3-ba sem került volna.
PCsabi
aka Game90

2017.06.29. 17:47:00

Nem vagyok felháborodva, hogy Westbrook kapta, de tényleg, ha csak 9,99 lepattanót átlagol, akkor mi van? Másik meg, hogy Harden is valami 1,5 lepattanóra volt a tripla-duplás átlagtól, ami azért rohadt fontos szempont egy irányítónál... :D

Örülök, hogy CP3 végre elment a Clippers-ből, de azt hittem, hogy a Spurs-t választja majd, egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez a Harden - Paul kettős hogyan fog működni. Mondjuk ha feltöltik a cserepadot 3&D emberekkel (megvan még a full MLE-jük, ami 8 millió), akkor ott lesznek a GSW mögött.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.28. 18:31:05

Történnek az események, Paul érdekes döntés, Hardennel érdekes páros lesz.

Westbrooknál szerintem minimum ketten jobban megérdemelték volna, Saricot is sajnálom, hogy lemaradt az év Újonca díjról.

NY-nál meg okos volt, hogy a draft rúgják ki....:D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2017.06.28. 18:26:03

Viszlát Phil! A soha viszont nem látásra!

Közben CP3 a rakétáknál. Beszarás! :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Messias2
Director del Fútbol

2017.06.28. 18:09:08

CP Houstonban. :shock:

Ha el tudják boltolni Andersont, és Millsapet le tudják igazolni, pariba lehetnek a Warriors-szal.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Messias2
Director del Fútbol

2017.06.27. 12:24:00

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
PCsabi
aka Game90

2017.06.24. 15:27:20

Megnézve pár videót, Fultz mellett lett még egy kedvencem: Josh Jackson.
PCsabi
aka Game90

2017.06.23. 18:33:59

johdepp írta:Szerinted lenne olyan csapat, aki elvinné Horford két éves, 57 millás szerződését? Főleg, hogy harmadik évre meg 30 milla játékos opcióval?
Látva, hogy kiket cserélnek el mostanában, szerintem nem lehetetlen, persze kéne még mellé adni valakit.

A Bulls egy évig gondolkodott, hogy elfogadja ezt a rossz ajánlatot? :D Szépen le lettek húzva...

@johdepp! Előbb véletlenül nem az idézet, hanem a szerkeszt gombra mentem, aztán szépen átszerkesztettem a hozzászólásodat, bocsi :D Vissza meg nem tudtam csinálni, szóval inkább töröltem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.23. 05:31:30

A sok asset átka. :)
Tavaly hasonló csomagról tárgyaltak, Bulls ezek szerint Lavine és Dunn függő.

Tatum nagy scorernek van beallítva, meglássuk.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2017.06.23. 01:53:09

Chicago is finalizing a deal to send Jimmy Butler to Minnesota for Zach LaVine, Kris Dunn and No. 7 pick, league source says.
Tom Thibodeau visszaszerezte az elveszett gyermekét. :mrgreen: Szerencséje a Wolvesnak, hogy a többi csapatnak nem volt elég assetje, hogy túllicitálja ezt az ajánlatot.

szerk.: Bulls 16. pickje megy még vissza cserébe. :shock: :shock: :oops:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.22. 22:37:36

Közben íródott és nem tudtam elolvasni. Én nem kapkodnék, szerintem a csere jó volt mert nem Fultzot húztuk volna. Kényelmes pozícióban a Celtics, én csak azt kérem ezt ne rontsuk el. GSW-t most nem tudjuk megfogni.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2017.06.22. 19:43:08

Bob_Marley írta:Tudom hogy repkednek a Conley féle nagy szerződések, de nem Haywardot kéne kimaxolni.
Nekem is fura, hogy mostantól már ilyen 30-40 milliós fizetéseket láthatunk 1-1 ember neve mellett, de Hayward legrosszabb esetben is TOP 7 talán a legnagyobb hiányposzton a ligában. Ha nem egy ilyen embert maxolsz ki, akkor nem nagyon marad játékos, akit ki lehet maxolni. A piac egyébként is olyan, hogy ha nem adod meg a maxot érte, akkor nem lesz a tiéd.Azt is hozzáteszem, hogy éppen, hogy lemaradt a szupermaxról, úgyhogy ha úgy vesszük még olcsón megússza az a csapat, aki leszerződteti. (Ha végül a Celticshez szerződne, akkor nagyjából 73 garantált milliót bukott azzal Hayward, hogy nem fért be a 3. csapatba, csak a 4. csapatba fért volna oda, ha lenne ilyen.)

Előre vetítem, hogy Stephan A-t én börtönbe csukatnám szándékos népbutítás vádjával, ha pedig nincs ilyen vádpont, akkor csak azért, mert ennyire hülyének lenni bűn. Ezen viszont kiégtem: :mrgreen:
https://twitter.com/dubsdynasty/status/ ... 4646545409
Hibátlan időzítés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.22. 18:12:45

Tudom hogy repkednek a Conley féle nagy szerződések, de nem Haywardot kéne kimaxolni.
Kép
Kép
Kép
Talma
Jugador d'estrella

2017.06.22. 18:10:52

Hello!

Követem a Fórumon az NBA topicot, viszont eddig nem nagyon szóltam hozzá, csak megfigyelőként voltam jelen. :D
Magát a sportágat imádom, amikor szabadidőm engedi, akkor követem az eredményeket, statisztikákat, stb. Annyira nem vagyok benne, mint itt egyesek, viszont egy laikusnál azért többet "értek hozzá".

Bob_Marley: mivel te Celtics fan vagy, így egy kérdést máris szegeznék irányodba. Anno a playoff elején bemásoltál egy érdekes statisztikát IT kapcsán, mely szerint tarthatatlan a pályán a védekezése miatt a contender csapatok ellen, amint a padon van, egyszerre pluszos a csapat statja. (nem tudom hogy milyen rövidítést használnak erre NBA berkeken belül, úgyis tudod mire gondolok) Szóval, nyilván IT nélkül nem lett volna ennyire jó szezonja a Bostonnak stb, de ha ezen picit túltekintünk, akkor Te például meglépted-e volna azt, hogy behúzod Fultzot az 1/1-eddel, eltradeled IT-t - mivel érte kapnál a legtöbbet -, hozol más posztra sztár játékost + egy Butlerben is gondolkozhatnál elvileg. Nyilván Ainge is matekozott stb., de végül miért választotta a jelenlegi utat?
Válasz küldése