Milyen az ellentéte? Szélen kapusként rosszul érzi magát?palesz77 írta: Hát azért elég más a két játékos. Mintha tudom is én, nem tudnánk megszerezni Dembélét, és ezért rámennénk Mbappéra mondjuk. Támadók mindketten, bazi tehetségesek, de azért egyik középen, gólvágóként érzi magát a legjobban, a másikra meg pont az ellentettje igaz szinte. Egy Verratti helyett Coutinho transzfer nálam nagyon arra hajazna, hogy lényeg a név legyen, hogy kicsit csillapodjanak a kedélyek. Szakmai dolgokat meg oldja meg Valverde ahogy tudja.

Én abból indulok i hogy, annó volt egy Ini, Xavi, Busi, kp. Nekem játékstílusban Xavit, remekül pótolták Rakiticel, nem pont ugyanolyan, de stabilitást ad, és hasonló szemlélete van a focihoz. Szerintem Verratti inkább ehhez a két emberhez áll közelebb stílusban. Sőt Xavihoz talán a legközelebb jelenleg a világon! Coutinhoban inkább Iniestát látom. Az ő kicsit direktebb, tempósabb stílusa köszön vissza. Én egyátalán nem lennék boldogtalan egy Coutinho, Rakéta, Busi hármassal...
De ez én vagyok.
Nekem Verratival a meglévő két emberünk, egy picit nehézkesnek tűnikm lassúnak, de aztán lehet hogy ebben az esetben Messi szerepét úgy csűrik csavarják, hogy ez nem okozna problémát.
Igazság szerint én igenis mindkét sárccal elégedett lennék, ha jönne.
A nevük pedig lekevésbé sem érdekel, ha rajtam múlna teljesen más rossz irányt vennék.

Én Paulinhot, meg Herrerát nem tudom végképp hova tenni. Jóformán álna a kp-nk velük. Én örülnék egy kis tempónak a csapatba.
Illetve hamár a firkászok által szóba került nevekre gondolok, Ceballos is inkább Coutinho, mint Verratti.