2017.07.07. 18:11:02
Lehet nem ide kellene írni, de a jelenlegi helyzetért én LE-t is felelősnek tartom. Elismerve érdemeit, de egyértelmű, hogy semmilyen szinten nem bízott a fiatalokban, Alenát csak az utolsó néhány meccsen dobta be, míg Marlont szintén csak kényszerből vette elő.
Alapvetően ha mindenki egészséges, akkor szerintem csak a jobb szélső poszt a tényleges hiányposzt, hiszen azért Ini még mindig magas szinten tolja. Tudom, hogy nem bír heti 2, éves szinten 50-60 meccset, de én nem szívesen hagynám ki...
Tavaly olyannyira bő keretet kapott LE, hogy korábbról soha nem emlékszem hasonlóra. Eszetlenül használta. Már akkor is kiderült, hogy középre nagyon sokan vagyunk. Ami kiderült, hogy Arda nem középpályás a mi csapatunkban. De az alap középpályás trión kívül nem derült ki, hogy ki mennyire tud hasznos lenni a csapat számára, mivel Gomest leszámítva szökő évente, és mindig más posztokon játszatta a cseréket.
Gomes volt mindenhol a középpályán, volt szélső támadó, de a kupadöntőn jobb oldali védő is. Talán Busi posztján nyújtott elfogadhatót, de az tény, hogy rengeteg játékpercet nem szolgálta meg.
Denis ritkán játszott, akkor is vagy Ini, vagy Rakitic helyén, de szerepelt ő is jobb szélső támadóként. Én nem látom benne jelenleg azt, hogy robbantani tudna, de ha kicsit ésszerűbben használta volna LE, és mondjuk Ini helyére hozta volna be rendszeresen, akkor legalább tudnánk, hogy totál alkalmatlan, vagy van esély, hogy hasznunkra lesz.
Rafinha szintén összevissza, több poszton játszott. Sokszor önző volt, de legalább lendületet tudott vinni a játékba.
SR meg védőt játszott, viszonylag jól megoldotta, de remélem ő hasznunkra lesz középen. A többi középpályás védelmébe annyit elmondanék, hogy én őt régen totál testidegennek láttam a játékunkban, és nem értettem, miért erőltetik. Szeintem nem csak é voltam így...
Nyílván erről nem LE tehet, de pl Sampert alig láttuk játszani, mert többnyire padon ült.
Összességében azt mondom, hogy ha nem tudunk minőséget venni (Verratti, Coutinho, Eriksen), akkor idén ne hozzunk inkább senkit. Max ha olcsón elhozható a Betises gyerek, akkor őt megvenném, mert annyit ér, de ott is hagynám fejlődni. Sőt odaadnám Sampert is kölcsönbe, azzal a feltétellel, hogy x percet játszania kell a szezonban.
Paulinho meg tényleg nem értem minek ide ezredik középpályásnak...
Védőnek meg remélem feladjuk a Bellerinért folytatott harcot, mert félek, ha nem tudunk venni középre senkit, akkor átcsoportosítunk egy kis pénzt, és csakazértis hazahozzuk irreális áron a fiunkat. Amúgy Sidibe fel sem merült tényleg???