A középpálya kicsit kényesebb téma de itt sem esek kétségbe. Busit már láthattuk mire képes... ha összeszedi magát és beleillik a játékba akkor kiemelkedő. Rakitic is nagyon hasznos tagja a csapatnak és a kezdőben lehet vele számolni. Iniesta sajnos idén már szerintem Xavi utolsó éves szerepét veszi át és beugró lesz ezért ide DS megoldás lehet amennyiben felnő a feladathoz. AG is szerintem még kiköthet a kezdőben... egyszerűen nem hiszem el hogy benne csak ennyi legyen amennyit tavaly mutatott. Önbizalmat kell bele verni meg beilleszteni a csapatba és szerintem nagyon nagy meglepetést okozhat. Rafinha-val és Turannal távozóként számolok őket nem számolom bele. Alena feljöhetne kiegészítő embernek. Szóval ide kell egy kezdő szint játékos aki eddig Verratti volt de amit lenyilatkozott nem szivesen hoznám ezentúl szóba a klubbal. Coutinho megoldás lehet és még néhány felvetett név(Eriksen stb) de ezt az igazolást a fiatalok fogják megsínyleni.
Akkor sem fogok kétségbe esni ha nem fog érkezni a középpályára top játékos mivel ezzel az eltemetett csapattal is sikerült a Realt legyőzni(& éppen csak 3 ponttal lemaradni) és egy 6-1et összehozni a PSG ellen. Nem tagadom voltak gondok de láthattuk mire képes a csapat megfelelő motivációval. Remélem ezt Valverde rendbe rakja.
Azt pedig mindenki magában rendezze le hogy mennyire elvárás a tripilázás és az ifik beépítése is. (A triplázáshoz annyira erős csapat kell amibe az ifik nem férnek bele szóval elmennek és csak a leghűségesebbek maradnak(SR)). Lehet mondani hogy a ~2009-es éra mennyire saját nevelés volt. Egyrész tegyük össze a kezünket volt olyan. Másrészt látjuk hogy állunk jelenleg a saját nevelésekkel(vagy elvesztegetük őket vagy nem volt meg az a mentalitás/tehetség) ezt pedig nem lehet helyrerakni egy szezon alatt elvárva a "megszokott" teljesítményt.
Lehet nem egyetérteni ez csak az én véleményem.
Valamint a szokásos "nem szoktam kommentelni de most úgy döntöttem fogok