(Sorry sracok...

Ha ez igaz, akkor legalább három embernek távoznia kell középpályáról vagy agyhalott a vezetőség és az edző, hogy nem látja hogy túl sok játékos van...palesz77 írta:Ami viszont sajnos tényleg igaz:
On Monday, Barça will present Guangzhou their final offer of 25M + 2M variables for Paulinho and hope to sign him in a few days [SPORT]
Remélem tényleg utolsó ajánlat lesz, és visszadobják..
Néro, ne légy már ilyen. Szerződés köti, ha nem engedik, akkor nem engedik és nem tudjuk leigazolni. Hidd el keresztbe tud tenni a játékosnak, ha nem jár edzésre, szerződést szeg. Rosszul játszhat egyedül, amivel jobb belátásra bírhatja a klubját, de az arabot ismerve akkor sem engednék el, max padoztatná, amivel nem sokra menne a játékos. Nincsn megoldása az ügynek. Veratti kénytelen maradni, mert a saját maga álal ásott gödörből nem tud kikecmeregni. Más után kellene nézni, mint hogy hajkurásszuk a lehetetlent. Nem tudom elképzelni, hgy hirtelen megváltozna a PSG hozzáállása, akár most, akár augusztusban.Nero. írta:Ezt a mesét meg továbbra se hiszem el, hogy Verratti fogolyként lenne ott tartva. Egy 25 éves gyerek, aki ennyi idősen már milliárdos, világhírű,népszerű és posztján a világ egyik legjobbja, nincs benne annyi karakter vagy önbizalom hogy azt mondja hogy gyerekek én a Barcába akarok játszani ha törik ha szakad. Miert ha ellenkezik a PSGnek akkor mi lesz bezárják a szobájàba vagy lelövik? Ugyanmár... Nem adtunk megfelelő ajánlatot egyik félnek sem, ez a 100 millio euros sztori is pont akkora fantázia sztori a Sporttol, mint amit az elmúlt 2 hétben le műveltek azzal hogy ok biztosan tudják hogy az olasz mindenáron ide akar jonni.
Talán még pont a PSG meccs elott mondta, hogy lehet hogy Messi a világ legjobbja, de ő a PSGvel tervez. Az hivatalos UEFA sajtótájékoztató volt nem a katalán média értesulései.
Amikor meg kirakta az instás posztot az meg nem csak a PSGs nyilatkozat cáfolására volt hanem addigra már a Sport is túllőtt minden célon, utana csendben is voltak pár napig.
Én azt mondtam hogy nincs olyan jatekos a földön aki nemet mondana nekünk vagy a Realnak, ezek szerint mègis és ezt most le kell nyelni. Vagy komolyabb ajánlatot adni de ez a sztori már eldőlni látszik.
Pár hónapja hosszabbított, ő boldog is ott ahol van. A Münchentől meg még annyira se lehet igazolni, mint a PSG-től.Subinho írta:Ha Verrattit nem tudjuk megszerezni, miért nem merült fel Thiago visszahozatala, amolyan "Fabregasosan"?
Nagyon nem.messideco írta:Ramsey jobb mint Verratti. Csak mondom.
Ramsey inkább támadó.palesz77 írta:COPE szerint rámegyünk Azpilicuetára. Már örülnék neki, 3 védős rendszerben is lehetne használni legalább.
Barcelona see Arsenal midfielder Aaron Ramsey (26) as the perfect alternative to Verratti. The English club ask for 70m. [sport]
Ha úgy gondolják, hogy megér annyit, az egy dolog. De miért vágják vissza kapásból a számos középpályásra érkező ugyanekkora ajánlatot?Stalkyard írta:Ha ezt a Paulinhot kajak megvesszük, 40 millióért, azonnali IP bant kérek magamra.
RAC1 szerint márpedig ez lesz a helyzet..Stalkyard írta:Ha ezt a Paulinhot kajak megvesszük, 40 millióért, azonnali IP bant kérek magamra.
Nem tudom, miért nem cserében gondolkodunk a kínaiakkal - ha nem is éppen Gomes.barca0417 írta:Paulinho abban az egy esetben lehet jó, ha Gomes helyére jön, és nem zárja ki egy klasszis középpályás érkezését.
A portugálnál jobb, de amúgy nem értem miért esett rá a választás.
visca el barca írta:
viccelsz? dölöfu egy hatalmas tehetség, egy az egyben kiváló és a védőmunkája is hasznos, paulinho óriási tapasztalattal bíró focista, bellerin meg évek óta stabil játékos a PL egyik élcsapatában