visca el barca írta:Varatrix írta:..
értem én ezt, nem vagyok hülye

meg teszek is rá h mennyi volt, nem az én pénzem, csak sokallom. 1 szezonos, gyenge bajnokságból, nem válogatott: 35 milla. akkor ezen az áron dölöfu ér 60-at, rafinha meg turan legalább 120-at
umtitit mennyivel olcsóbban hoztuk, pedig ő egy erősebb bajnokságban évekig volt fiatal kora ellenére standard kezdő. semedo ára a mai tarifák melletti is nagyon-nagyon max 20 millió, nem a duplája. még1x mondom, sztem nem is akartunk mi ennyit fizetni, csak bartoék érzik a nyomást és vkit virítani kellett. de egy semedótól had ne ájuljak már el

megint vettünk vkit akiből vagy lesz vki vagy nem. a fiatalítási hullám az emgy ezerrel, csak ezek 90%-a bukta eddig...
Ezzel nem értek igazán egyet. A jobbhátvéd piacon (értsd. elérhető) az egyik legjobb játékos, legalábbis amit én tavaly láttam belőle. Grimaldo miatt néztem a Benfica meccseit, (habár a tavalyi év nem jött össze neki ezt Semedo ki is használta), de ha ilyen az első éve, bőven beválhat. A Bl-ben is elég jól szerepelt. És lehet, hogy kevés a válogatottsága, de mindez egy profi év után, amire sűrűn hivatkozol.
Az pedig lehet, hogy két évvel ezelőtt még hivatalosan a nem az első csapat tagja volt, de szinte az egész szezont ott töltötte, csak volt egy komoly sérülése.
Látványra is benne van a faktor, hogy illeszkedjen a kombinatív játékba, ha ezt sikerül kiaknázni nem csak jó vétel volt, hanem alacsony összeg. Érdekes azért, hogy néhány nap alatt sikerült megszerezni úgy, hogy 15-20 milliót faragtak azon az áron, amit a Benfica hetekig tartott.
És a piaci helyzet ezt diktálja. Bellerínt 50 alatt nem lehet elhozni. Lehet, hogy ő is fiatal, de láttuk már mit tud. És Arsenal ide vagy oda kihívója sem nagyon volt, a teljesítménye pedig...
Igen, komoly kockázatot rejt ez nem is lehet vitás, de nem hiszem hogy ez tűzoltásnak számítana. Az inkább Douglas volt. Muszáj volt a vezetésnek összeszedni egy jh-t és gyorsan előkapartak egyet Brazíliából, hogy elmondhassák vettek valakit.
Annak mindenesetre örülök, hogy komoly versenyhelyzet állt elő, amiből csak profitálhatunk, ráadásul miondkét ember nagyon elszántnak tűnik.