Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jol van, lesz akkor hangulat ott is..Messias2 írta:![]()
![]()
Én már előre szóltam a szomszédoknak, hogy ne ijedjenek meg, ha artikulálatlan üvöltözést hallanak.![]()
Volt ebből probléma már ebben az évben. Főleg az AO döntő alatt.
miro. írta:Ja, meg egy dologba vagyok biztos.
Nem nezem Rogeres poloba a dontot.
(AO donton leteptem magamrol a vegen az egyiket)
![]()
![]()
Én se bírok már magammal. MIóta felkeltem Roger highlightokat nézek, és ilyen típusú zenéket hallgatok.miro. írta: Fu Baromira varom mar.
Szerintem ha sima lesz,akkor barmelyik jatekos nyerhet,viszont egy szoros meccset biztos hogy Roger nyer.
A horvat nem birna azt a rengeteg fontos pontot,azert azt tudjuk hogy neki nincsenek jo idegei a teniszhez,sokszor megzuhant mar.
De ha elsul a keze,viszi siman az elsot esetleg,akkor bajban leszunk nagyon.
En 3 szettre szamitok,sima gyozelem,nem lesz urtenisz,de stabil marad ahogy eddig.
Nem tudom elkepzelni sem hogy ez ellen a Roger ellen valaki tud 3 szettet nyerni.
Csak lenne mar 3 ora,es Chum jeeeeeeeetzee!!!!!
Fu Baromira varom mar.Messias2 írta:Na, mit vársz Miro a mai döntőtől, izgulsz már?![]()
Én eddig sima Fedet gondoltam, de megnéztem a 14'-es USO elődöntőjüket, és picit elbizonytalanodtam. Cilicnek van olyan játéka, amivel bárkit meg tud verni....
Nem tudom mennyi hely lehetett a színpaddal szembeni lelátón, képeket se láttam róla, előtte se jártam arrafelé a városban, de ez így finoman szólva gáz volt.Bob_Marley írta:Ugyanez, semmit nem lehetett látni, de legalább hosszú ideig.recrea írta:Örülj, h nem voltál kint
Kb. 3 méterrel kellett volna feljebb rakni az összes kivetítőt, mindenki látott volna, így csak az első sor.
Ugyanez, semmit nem lehetett látni, de legalább hosszú ideig.recrea írta:Örülj, h nem voltál kint
Kb. 3 méterrel kellett volna feljebb rakni az összes kivetítőt, mindenki látott volna, így csak az első sor.
Felháborító a TVs közvetítés.Bob_Marley írta:Jó a megnyitása, semmit nem lehet látni.
Úgy nem ér, vagy mi?S.Agüero írta:A döntőben 3 TB-vel nyer Federer?
Ezek az eredmények, amit 35 évesen elér nagyon erős érvek lesznek a GOAT kérdésben. Már ha ez kérdés egyáltalán.miro. írta:35(36) evesen,szettveszteseg nelkul dontos.
Szenzacios.
Maradjunk egy Murcia-Barcanal...P.U.Y.O.L. írta:Clasicó a Bernabeuban?miro. írta:Azert szerintem ebben a korban 2 ev az sok.
De alapbol teljesen igazad van.
AOn nagyon meglepodtem,3 db ot szettest is letolt,es tudjuk hogy ott baromi meleg van.
Azert a tavalyi Wimbin elfogyott Rao ellen mar a negyeddontobe.
Ha vilagelso lesz megint akkor eskuszom drukkolni fogok nektek egy bajnoki meccsen.
Clasicó a Bernabeuban?miro. írta:Azert szerintem ebben a korban 2 ev az sok.Messias2 írta: 2 éve is végignyomta a szezon 2. felét, és akkor ugye a salakszezont se hagyta ki.
Szerintem fizikálisan bírni fogja. Idei Wimbin is voltak olyan meccsei, ahol meg sem izzadt.
Ez a hiperagresszív támadó tenisz nem vesz ki annyit az emberből fizikálisan. Ezért gondolom én azt, hogy akár 40 éves koráig is ott lehet tűz közelben.
De alapbol teljesen igazad van.
AOn nagyon meglepodtem,3 db ot szettest is letolt,es tudjuk hogy ott baromi meleg van.
Azert a tavalyi Wimbin elfogyott Rao ellen mar a negyeddontobe.
Ha vilagelso lesz megint akkor eskuszom drukkolni fogok nektek egy bajnoki meccsen.
Azert szerintem ebben a korban 2 ev az sok.Messias2 írta: 2 éve is végignyomta a szezon 2. felét, és akkor ugye a salakszezont se hagyta ki.
Szerintem fizikálisan bírni fogja. Idei Wimbin is voltak olyan meccsei, ahol meg sem izzadt.
Ez a hiperagresszív támadó tenisz nem vesz ki annyit az emberből fizikálisan. Ezért gondolom én azt, hogy akár 40 éves koráig is ott lehet tűz közelben.
2 éve is végignyomta a szezon 2. felét, és akkor ugye a salakszezont se hagyta ki.miro. írta: Viszont mikor lesz az US,a kemény pályás szezon,ill a VB ?? Attól tartok hogy sok lesz ez neki.
Elképesztő. Hányszor leírták már,mennyit bukott a döntőkben a közelmúltban,erre tessék.ferninho írta:Federer amit ma is lehozott az első két szettben, azzal nem lehet mit kezdeni, álljon a másik oldalt bárki.
Félelmetes volt nézni.
3.ban már nem volt annyira sima, de 4 vagy 5 break labdája volt a szettben Raonicnak és az összeset úgy játszotta le Federer, hogy esélye se volt pontot nyerni az ellennek
Aztán meg a Tie Breakben meg 0-3ról megnyerte 7-4re...
Jó volt látni, hogy a küzdés is ugyanúgy ment neki és nem remegett be egyszer sem, mikor oda lehetett volna a szett.
Túl szép, hogy igaz legyen az ami most történik, de innentől Wimbledont kb kötelező behúzni és ha belegondolunk ahogy írtad is US Openen is magasan favorit.