Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira tudtam hogy nem fogod tudni kihagyni a fideszt.Mathieu18 írta:.
Samper írta:Neymar nem gyagya, ő is tudja, hogy ezzel van tele a nemzetközi sportsajtó és ő még Barcelonában van. Véget tudna vetni az egész hajcihőnek, de nem teszi. Valamiért úgy gondolja, hogy ez nem rossz neki.
Primitive írta:Kövezzetek meg, de ennyi pénzért én úgy eladnám, mint a huzat. Kiváló játékos, az egyik legjobbunk volt, de egy biztos, egyszer le fog lécelni. Akkor még majd ingyen megy, mint a többiek...
220 misiből lehetne bőven erősíteni ezen a csapaton.
Valószínű, hogy igy van, de láttunk már olyat máskor, hogy az állandó cáfolások után robbant a bomba. Ha tényleg lennének tárgyalások, valószínűleg akkor sem azt nyilatkoznák, hogy igen, Neymar közel van a váltáshoz, hogy aztán amikor mégis marad, lehessen köpködni.Tromort77 írta:Gerard Romero: "There is no contact between Neymar and PSG. Barça says that the player knows nothing of the rumours circulating."
Ja, ez meg a Mundo cikke nem hír.
Alapból kezdjük ott, hogy sportdiplomáciának abban az esetben nincs értelme, ha a PSG a tényleges kivásárlási árat akarja kifizetni. Mégis a klub több fronton jelezte, hogy meg kívánja tartani Neymart. Szóval igenis releváns, hogy mit közöl a témában a klub.B. Tamás írta:
A félrevezető cikk az lenne, ha Neymart már eladtuk volna a PSG-be a cikkben. Az anyag bemutatja az érveket - pro és kontra - , amiért Neymar eligazolása megvalósulhat. Mint már írtam, a klub reakciója semmilyen hatással nincs arra, hogyan is fog alakulni ez a történet, ez csak sportdiplomácia.
Tavaly Bravo is az "érinthetetlen" kategóriába tartozott Bartomeu által július végén, aztán eligazolt a Citybe.
Egyébként nem is írtuk, hogy mindenképpen igaz az értesülés, csak azt, hogy ha ezek az újságírók tévednek is, azt nem azért teszik, hogy szenzációhajhász anyagokat hozzanak létre.
A félrevezető cikk az lenne, ha Neymart már eladtuk volna a PSG-be a cikkben. Az anyag bemutatja az érveket - pro és kontra - , amiért Neymar eligazolása megvalósulhat. Mint már írtam, a klub reakciója semmilyen hatással nincs arra, hogyan is fog alakulni ez a történet, ez csak sportdiplomácia.Tromort77 írta:Hogy ez stratégia vagy nem, az más kérdés. De a főoldalon szereplő cikk akkor is félrevezető és a minimum az lenne, ha tartalmazná a klub álláspontját is az ügyben. Értem én, hogy a cikket alapul vevő újság és újságírók általában megbízhatóak, de ez nem igazolja, hogy ez valós lenne.
Jordi Mestre (VP): "Neymar will stay at Barcelona. It's 200 percent. I have read that (PSG) themselves have categorically denied it."