2017.07.21. 12:42:31

Jajj, édes Istenem, csak menne már el...
Komolyan hányinger kerülget, amikor Ronaldinho-hoz hasonlítgatják, aki mindig - az esetek döntő többségében - ment, küzdött, mindezt úgy, hogy lehetett rajta látni a foci örömét és mozdulataiban/megoldásaiban annak szépségeit.
(Rivaldo dettó)
Amit nekem Neymar mutatott szinte minden meccsen: "pár" érdekes - (felesleges?) - csel, és utána mindig ugrás a fűre (16-oson belül kötelező jelleggel), majd ott zoknihuzogatás... akkor is esni, 11-esre játszani, amikor jobb lett volna még az is, ha inkább hagyja kigurulni a labdát, mert akkor a szurkolóknak - de legalábbis nekem - nem kell szégyenkezni.
Kövezzen meg bárki, benyelem/lenyelem, de nekem a személyisége/attitűdje hihetetlenül unszimpatikus.
Hozott nekünk pár meccset, meccseket, sose tagadnám le. Nem is tehetném.
Azonban nekem - nem a Barca szurkolóinak, hanem nekem - nagy csalódás lenne, ha maradna, és a jövő Barcája ilyen emberre épülne. Nekem Puyolok, Xavik, Iniestak, Messik, Ronaldinhok kellenek, nem primadonnák.
A másik, amivel valszeg leakasztom a láncot itt pár ember bringájáról, az az, hogy igenis jót tenne a klubnak, annak szurkolóinak, stb. egy olyasfajta imázspofon, ha elmenne - és azzal realizálná, hogy nem minden játékos álmainak végállomása a Barca.
Kissé fejcsóválva olvasom mindig itt azokat a hozzászólásokat, akiket ledöbbent, hogy a Barcán túl is lehet élet, vagy egyáltalán rögötn kétségbe vonják elmeállapotát, ha valaki nem akar ideigazolni.
Mi magunk, megrögzött Barca-drukkerek érdekében szeretném, ha kapnánk egy ilyesfajta hatalmas pofont, mert nagyon nem kellene elszállnunk magunktól.
Kissé több alázatot szeretnék a klubbon belül és kívül.
Ennyit szerettem volna kiadni magamból.
Örülnék, ha menne, pláne ennyiért.