2017.07.23. 11:00:46
szerencsére pont akkor keltem reggel mikor a digin kezdték az ismétlést. pár észrevétel, nagyon nem akarom halálra elemezni az idény első sörmeccsét.
- ami leginkább sajnálatos, hogy semmiféle taktikai újítást nem vettem észre. az első félidőben mikor messi meg ney játszott, az volt a taktika, hogy add oda nekik majd megoldják. jó, a letámdás az ment ezerrel, de ez LE alatt is megvolt.
- a szélső hátvédek a 90 perc alatt 2x jöttek fel. az elsőben egyszer vidal, a másodikban meg alba. ennyi. 2x. ez 1000%, hogy taktikai utasítás volt és nem maguktól lazsáltak
- az első félidőben elég durván pörögtünk, volt ritmusunk, folyt a labda ezerrel, kifejezetten jól játszottunk. persze ehhez az is kellett, hogy a juve pont a gyengébb sorát játszatta az első félidőben.
- neymar zseniális volt, végre beverte a helyzetét, pedig a második gólnál, megint bevitte 67439 ember közé.
- a második soron látszott h nincsenek összeszokva, sokszor másodpercekig gondolkoztak, mit csináljanak, de a kapu előtt is bénáztak annyit, hogy hihetetlen, DS, turan, lajos, meg SR is lőhetett volna gólt.
- újakról sokat nem tudok írni, samper jól mozgott, én alenában is látok fantáziát, de vhogy olyan lassúnak tűnik, semedo nulla volt, marlonnak meg nem sok dolga volt, egyszer kellett volna menteni, de azt se tudta megoldani (gyorsan tegyük hozzá chiellin az egyik legjobban fejelő védő a világon, nehéz túlugrani)
- DS, arda továbbra is felejtős, kezdő közelébe nem szabad engedni egyiket se. bár látokm itt mindenki dicséri DS-t ugyhogy tudjuk be az elfogultságomnak, hogy ma sem láttam benne semmit. egy-két szép labdája volt de ennyi. emlékszem volt egy kontra, 2 vs 1-ben, megállt és 20 percig agonizált, hogy mit csináljon...
szerk:
- semedo rafi mezében volt, nem tudom jelent-e vmit. ha jól látom, mindenki más a saját számában játszott.
- a mezen ez a vastag számozás iszonyatosan gusztustalan
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...