Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
P.U.Y.O.L. írta:Hatalmas grat.zola8787 írta:Jó ég a 4 * 100-as váltó, elképesztő, bronzérem![]()
![]()
Az egyik srác el sem hitte, hogy mennyit úszott
Végig üvöltöttem!
A lényeg az, hogy megmutattuk, hogy nekünk van...elég nagy.
Hatalmas grat.zola8787 írta:Jó ég a 4 * 100-as váltó, elképesztő, bronzérem![]()
![]()
Az egyik srác el sem hitte, hogy mennyit úszott
Megkérdezném őket udvariasan, h mire szórnak ki minket folyamat...S.Agüero írta:A bírók nem nagyon tudják, hogy miket fújkálnak a meccsen...
Nem hallottad Orbán nyilatkozatát erről? Nem a pénz a lényeg, pénzt bármikor előlehet kotorni, a legfontosabb a bizalom. A nagy bölcs Kim Dzsong Un-unk szavai szívemet megérintették. Azóta hányok.visca el barca írta:akkor jövőre megint elvernek pár 100 milliárdotvizes vb is úgy volt h kijön max 20-ból, 100 lett a vége
építettek 100 milliárdból egy nagy medencét, meg két kicsit
Urunk-vezérünk a választások előtt megmondta, h célja egy vagyonos réteg kialakítása Magyarországon, és így is lett....csak azt nem tette hozzá, h ez 15-20 családot jelentvisca el barca írta:akkor jövőre megint elvernek pár 100 milliárdotvizes vb is úgy volt h kijön max 20-ból, 100 lett a vége
építettek 100 milliárdból egy nagy medencét, meg két kicsit
Plusz én is lejárok majd pancsizni, hozzám közel vanS.Agüero írta:A sportdiplomáciai erőfeszítéseknek köszönhetően az már korábban eldőlt, hogy 2019-ben a Duna Aréna ad otthont a junior úszó-vb-nek, 2020-ban pedig a vízilabda, illetve az úszó, műugró és szinkronúszó Európa-bajnokságnak.
Plusz a 2024-es rövid pályás úszó-világbajnokságnak.
Sztem meg hajtja a dolog, elég motiváló, miután mindenki "temette" már.visca el barca írta:sztem marhára nem érdekli sem a világelsőség, sem a megvédendő pontokMatsMessi írta:De jövőre akkor kegyetlen sok megvédendő pontja lenne
sztem marhára nem érdekli sem a világelsőség, sem a megvédendő pontokMatsMessi írta:De jövőre akkor kegyetlen sok megvédendő pontja lenne
atp 1000-es torna pl füvön nincs is, míg salakon asszem' 3 is van. amúgy sztem nem fog kipukkadni, max majd fuentes kicsit több cuccot tol beleMessias2 írta:Még így is több salakos verseny van, mint amennyire valójában szükség lenne.S.Agüero írta: Ez nem az ő hibája, hanem azoké, akik a versenybeosztást csinálják...
Még így is több salakos verseny van, mint amennyire valójában szükség lenne.S.Agüero írta: Ez nem az ő hibája, hanem azoké, akik a versenybeosztást csinálják...
Ez nem az ő hibája, hanem azoké, akik a versenybeosztást csinálják...miro. írta:Ha Nadal ezt csinalna elegge racseszne..evi 3db torna...S.Agüero írta: Persze, mert csak azokon indul el, ahol van esélye.