Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt ilyen, rossz évet fogott ki?mert akkor megint annyi lesz a játékunk, hogy messi vagy jó évet fog ki vagy nem
mondjuk ha neymar tényleg elmegy, kétlem, hogy tripláznák. max a kupa megint leesik és annyi. akármennyire is "utálom", senki nem fogja őt tudni pótolni.LG írta:De az a vicc, ha jó évet fog ki, akkor abból triplázás is lehet, aztán Valverde lesz ajnározva az újításaiért.mert akkor megint annyi lesz a játékunk, hogy messi vagy jó évet fog ki vagy nem
De az a vicc, ha jó évet fog ki, akkor abból triplázás is lehet, aztán Valverde lesz ajnározva az újításaiért.mert akkor megint annyi lesz a játékunk, hogy messi vagy jó évet fog ki vagy nem
Hülyeségen kívül mást én se tudok, úgyhogy akkor hagyjuk is.Normandia írta:De most komolyan, milyen újításokat, változásokat vártatok ezzel a kerettel? Tényleg érdekelne. Persze, hülyeségeket tudnék írni én is.
ez majd akkor lesz izgalmas ha neymar elmegy, mert akkor megint annyi lesz a játékunk, hogy messi vagy jó évet fog ki vagy nemNormandia írta:De most komolyan, milyen újításokat, változásokat vártatok ezzel a kerettel? Tényleg érdekelne. Persze, hülyeségeket tudnék írni én is. A Lucho féle taktika meg pont nem ez volt szerintem. Itt mindig meg volt a kövi opciója a labdának. Nem voltak messze a labdától, egyérintőztünk rendesen, néha a Juve azt sem tuda merre a labda és közben meg mentek a résbe folyamat a támadóink. Régen láttam ezt a gyorsaságot úgy észben, mint a labdával és a nélkül. Nekem ez baromira tetszett.
De most komolyan, milyen újításokat, változásokat vártatok ezzel a kerettel? Tényleg érdekelne. Persze, hülyeségeket tudnék írni én is. A Lucho féle taktika meg pont nem ez volt szerintem. Itt mindig meg volt a kövi opciója a labdának. Nem voltak messze a labdától, egyérintőztünk rendesen, néha a Juve azt sem tuda merre a labda és közben meg mentek a résbe folyamat a támadóink. Régen láttam ezt a gyorsaságot úgy észben, mint a labdával és a nélkül. Nekem ez baromira tetszett.palesz77 írta:Én mondjuk VEB-bel és kristoppal értek egyet, a beharangozás után, hogy Pep focira hajaz majd inkább a csapat, és Valverde nyilatkozata után, én se hittem, hogy ugyanúgy az lesz a játék, hogy Messi és Neymar visszalépnek, megkapják, és ők megcsinálják amit kell. Nincs ezzel baj végülis - bár nekem ugye nem ez a kedvencem -, csak én is kicsit több változást vártam valamiért a támadásépítéseknél.
Amúgy Valverde nyilatkozta, hogy a letámadást még finomítani kell, meg az egész játékot is gondolom, lehet lesz valami jelentősebb újítás később. De ha nem, az se feltétlen baj, csak ezt a hőfokot tudják fenntartani a srácok végig. Ha ilyen lelkesedéssel tolják végig a szezont, akkor mindenhol esélyesként indulunk a Lucho féle focival is - nem véletlen, hogy tripláztunk anno.
Hangsúlyoztam hogy nálamCestus írta:Biztos jó edző lesz EV, de azért ne beszéljünk még róla szuperlatívuszokban azért, mert pár középcsapatot ügyesen elirányított meg játszottunk az égisze alatt egy hangulatos baráti mérkőzést.tilla07 írta:Nálam Ernesto Valverde a top 3 ban van mint edző.
Biztos jó edző lesz EV, de azért ne beszéljünk még róla szuperlatívuszokban azért, mert pár középcsapatot ügyesen elirányított meg játszottunk az égisze alatt egy hangulatos baráti mérkőzést.tilla07 írta:Nálam Ernesto Valverde a top 3 ban van mint edző.
visca el barca írta:nem ismersz még, ha én vmit túldramatizálok, akkor nem így teszem. semmi baj nem volt a meccsel, mindössze megjegyeztem, hogy a szélső védők semmit nem támadtak, illetve egy deka új elemet nem fedeztem fel a játékukban. ennyi, nem több
visca el barca írta:röhöghetsz, de az új taktikai elemeket ilyenkor kell próbálgatni, nem tétmeccsen.ab1daL írta:Mondjuk kicsit nonszensznek érzem, hogy rögtön az előszezon első felkészülési meccsén, már hatalmas új taktikai elemeket várnak páran...![]()
![]()
röhöghetsz, de az új taktikai elemeket ilyenkor kell próbálgatni, nem tétmeccsen.ab1daL írta:Mondjuk kicsit nonszensznek érzem, hogy rögtön az előszezon első felkészülési meccsén, már hatalmas új taktikai elemeket várnak páran...![]()
![]()
Nem hatalmas dolgokat vártunk, valami újat, mást, de természetesen ezt nem tegnap kellett bizonyítani!ab1daL írta:Mondjuk kicsit nonszensznek érzem, hogy rögtön az előszezon első felkészülési meccsén, már hatalmas új taktikai elemeket várnak páran...![]()
![]()
ugyanez, mondjuk nemtudom mit vartam, valverde pont inkabb a biztonsagot jelenti, nem egy sampaoli, aki felforgatja teljesen az eddigieket. ez meg lucho barcaja volt.visca el barca írta:ami leginkább sajnálatos, hogy semmiféle taktikai újítást nem vettem észre. az első félidőben mikor messi meg ney játszott, az volt a taktika, hogy add oda nekik majd megoldják. jó, a letámdás az ment ezerrel, de ez LE alatt is megvolt.