Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elmondom mi lesz...megkapja nálunk a pénzt apuka, h befejezze a hülyeségét, vagy hivatalosan vagy zsebbe, Neymar marad, én megiszom a könnyen nyert sörömpalesz77 írta:Azért még annyira gyere fel, hogy a címem meg tudd nézni, kell a söröm..recrea írta: ha nem, akkor ősszel mi nem jövünk a fórumra
Igazából nem áll távol. Egy Messinél, aki itt nevelkedett és érzelmileg is kötődik a klubhoz én nagyobb tragédiának élném meg a váltást, mint egy zsoldosnál. Ney zsoldos, akinél nyilván szintén lehetnek érzelmi szálak, de az kevésbé nyom latba, mint a pénz. Egy biztos, ha marad és nemet mond, akkor csak számít neki is a Barca meg a társak a szúrkolók, mert más érv nincsen egy ilyen ajánlat után. Már ha igaz az egész.S.Agüero írta:Nagyon távol áll ez a hasonlat a valóságtól...Akik megszoljak azoktol megkerdeznem, hogy mindannyian maradnanak a 1,5 millios OTP-s felsovezetoi fizetesuknel es visszautasitanatok a becsi bank 4,5 millios vezerigazgatoi poziciojat es fizeteset!? Kivancsi lennek...
Idétlen lájkvadász.palesz77 írta:Persze, de közbe nem hintek el olyanokat a céges köremailekben, hogy épp agyalok, és a fejvadász cég aki megtalálta nekem az állást az, aki az életemben mindenek előtt áll. Én mondtam már, nem lett volna annyira bajom azzal se, ha full kussba marad, nem szimpatikus, de érthető részben. De ez, hogy még szította is a tüzet a 3-4 posztjával ez idő alatt, nálam ez verte ki a biztosítékot. Kinek mi, de azért nem véletlen szerintem, hogy baromi sokan kiakadtak rá most..Andris írta:Ha felajánlanak egy sokkal jobb fizetést, elgondolkozol a váltáson. Nem feltétlen váltasz, sőt, de minimum erősen és hosszan elgondolkozol. Akkor is, ha amúgy jól érzed magad a helyeden, és legkevésbé sincsenek anyagi gondjaid.
Vélhetően így van. Ettől még marad, ha nem, akkor ősszel mi nem jövünk a fórumravisca el barca írta:nem hiszem h piqué tisztázott bármit is. az is lehet, hogy ez csak egy ilyen reménykedő "maradni fog"
Persze, de közbe nem hintek el olyanokat a céges köremailekben, hogy épp agyalok, és a fejvadász cég aki megtalálta nekem az állást az, aki az életemben mindenek előtt áll. Én mondtam már, nem lett volna annyira bajom azzal se, ha full kussba marad, nem szimpatikus, de érthető részben. De ez, hogy még szította is a tüzet a 3-4 posztjával ez idő alatt, nálam ez verte ki a biztosítékot. Kinek mi, de azért nem véletlen szerintem, hogy baromi sokan kiakadtak rá most..Andris írta:Ha felajánlanak egy sokkal jobb fizetést, elgondolkozol a váltáson. Nem feltétlen váltasz, sőt, de minimum erősen és hosszan elgondolkozol. Akkor is, ha amúgy jól érzed magad a helyeden, és legkevésbé sincsenek anyagi gondjaid.
Hát, ha én viselkedtem volna a munkáltatómmal, mint Neymar a Barcával, elzavart volna, és környékéről is kitilt kb. Az meg az ember értékrendétől függ, kinek mi az elfogadható. Neked az efféle módszerekkel kizsarolt + pénz elfogadható, számomra nem, én már azoknak sem engedtem volna, akik korábban próbálkoztak vele, és akkor talán Neymar már meg sem próbálja. Akkor most a többi játékos miért ne csinálja ugyanezt, ha lehet? Az sem egészséges dolog, hogy a faternak már 90 millió landolt zsebében, a fiával együtt pedig többet tettek zsebre, mint Messi ez alatt az idő alatt. Ez felháborító!Ha felajánlanak egy sokkal jobb fizetést, elgondolkozol a váltáson. Nem feltétlen váltasz, sőt, de minimum erősen és hosszan elgondolkozol. Akkor is, ha amúgy jól érzed magad a helyeden, és legkevésbé sincsenek anyagi gondjaid.
Szerintem egyáltalán nem áll távol..S.Agüero írta:Nagyon távol áll ez a hasonlat a valóságtól...Akik megszoljak azoktol megkerdeznem, hogy mindannyian maradnanak a 1,5 millios OTP-s felsovezetoi fizetesuknel es visszautasitanatok a becsi bank 4,5 millios vezerigazgatoi poziciojat es fizeteset!? Kivancsi lennek...
Nagyon távol áll ez a hasonlat a valóságtól...Akik megszoljak azoktol megkerdeznem, hogy mindannyian maradnanak a 1,5 millios OTP-s felsovezetoi fizetesuknel es visszautasitanatok a becsi bank 4,5 millios vezerigazgatoi poziciojat es fizeteset!? Kivancsi lennek...
Nagyon adom a véleményed.Andris írta:...
palesz77 írta:Mondjuk azért elég elszomorító, hogy ezt Piquének kell "tisztázni", miközben az érintett még mindig egy szót nem szólt.. Remélem az első meccseken kap egy kevés füttyszót az ultráktól, hogy érezze, több ilyet nem kéne. Nagyon tré módon kezelte a brazil ezt a helyzetet, én a maradás ellenére nagyot csalódtam benne ez alatt az 1 ét alatt. Pályán törleszt majd remélem.
Már ha tényleg vége az ügynek, ebbe se lennék biztos. Papát nem érdekli Piqué szerintem, csak hogy kapjon egy kis lovettát..
palesz77 írta:Mondjuk azért elég elszomorító, hogy ezt Piquének kell "tisztázni", miközben az érintett még mindig egy szót nem szólt.. Remélem az első meccseken kap egy kevés füttyszót az ultráktól, hogy érezze, több ilyet nem kéne. Nagyon tré módon kezelte a brazil ezt a helyzetet, én a maradás ellenére nagyot csalódtam benne ez alatt az 1 ét alatt. Pályán törleszt majd remélem.
Már ha tényleg vége az ügynek, ebbe se lennék biztos. Papát nem érdekli Piqué szerintem, csak hogy kapjon egy kis lovettát..
Rakitic is megérkezett kommentben egy "vamoooossal", ezekszerint valóban volt Neymar ügy.geridoss írta:Megelőztél.etooka9 írta:Pique felrakott vele egy képet "se queda", azaz "ő marad" felirattal.
De itt az említett kép.
Én nagyon örülök neki!
El Presidenteetooka9 írta:Pique felrakott vele egy képet "se queda", azaz "ő marad" felirattal.