részemről pipa, de kizárt h. az Atma eladja "nekünk" a kp.-ja motorját! (Amolyan Verrattis fílingAndris írta: Mit szóltok, ha azt mondom, hogy engem pl Koke emlékeztet gyakran arra, ahogy Xavi mozgott a pályán és a csapaton belül.. ?

Na őt kellene inkább vissza csábítani, eleve Xavi utódját láttuk benne és most mint írtad is teljesen beérett a feladatra + Barca DNS + beilleszkedési problémák kizárva.Andris írta: És persze Thiago. Lehet, hogy kicsit karcos a személyisége, mint pl Neymarnak vagy Alvesnek, de imádtam a srácot. És azóta még magasabb színvonalon teljesít, a Bayern egyik legjobbja.
A vezetőség legnagyobb hibája volt elengedni..., nem kell a duma h. Pep hívta, egyszerűen a brutál terített kp-n nem volt perspektívája még hosszútávon sem, a klubb ikon Xavi-val és Fabre-val.
Csak nála is ugyan az az 1 negatívum van, az a baromarcúapuka!

Én nem finnyáskodom, ha 100M az ára, csengessünk és jöjjön már, kellenek a boldogsághormonok!Andris írta: Coutinhot nem bánnám egyébként, de csak úgy, ha még függő prémiumokkal is kétszámjegyű marad az ára. Egyébként inkább Neymar helyett tudom elképzelni, nem mellé még x. játékmesternek.