Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Gyorsan rosszul lettEl Pistolero írta:amúgy én elhiszem, hogy szimulál
Eladni úgy se tudjuk.palesz77 írta: Jól játszik igazából, de miért kellene ő? Piqué, Umtiti, Masch és Marlon lehozzák, felesleges egy 5. ember.
Jól játszik igazából, de miért kellene ő? Piqué, Umtiti, Masch és Marlon lehozzák, felesleges egy 5. ember.Tromort77 írta:Amúgy nem elvetemült ötlet, hogy maradjon Vermaelen.
Vermaelennel amúgy sem a teljesítménye volt a baj, hanem azzal hogy mobil betegágy.Tromort77 írta:Nem mindegy, hogy 40 méterről indul a kapura, vagy 20-ról. Szerintem jót tesz neki ez a felállás.MessiNeymarSuarez írta:Neymar is pont most lesz a kapura veszélyes...
Azért az Arda-Paco-Munir hármas büntet.
Amúgy nem elvetemült ötlet, hogy maradjon Vermaelen.
Nem mindegy, hogy 40 méterről indul a kapura, vagy 20-ról. Szerintem jót tesz neki ez a felállás.MessiNeymarSuarez írta:Neymar is pont most lesz a kapura veszélyes...
Nem csak a felkészülés alatt az a baj. Douglas nem lógott ki ennyire. Egyszerűen semmit nem tud adni ennek a csapatnak. Még mindig tök egyszerű szitukba is belezavarodik. Tényleg kellene egy nagy takarítás és nyomatni Alena-t és Samper-t. Töltelékek tölteléke Arda.palesz77 írta:
Arda viszont gyerekek.. Katasztrófa eddig a felkészülés alatt.
Suarez kung-fuért már megértepalesz77 írta:Csak felébredtem..Nyitva.
Hát bőven, de azért senki sem várt törzsgyökeres fejlődést 1-2 hét alatt, főleg nem az egész csapat terén.Primitive írta:Elég aggályos, hogy a két belső védőnk közül tud Chiellini gólt fejelni. A pontrúgások levedekezésében van még hova fejlődni.