Remélem megy majd bővíteni Neymar baráti társaságát a PSG-be.S.Agüero írta:Benfica 3 év múlva 40-ért adja el Douglast.

Remélem megy majd bővíteni Neymar baráti társaságát a PSG-be.S.Agüero írta:Benfica 3 év múlva 40-ért adja el Douglast.
Nem Klopp a főnök, hiába viselkedik úgy. Ettől függetlenül meghiusulhat az átigazolás. Nem vették még észre Roberték, hogy hs nagy garral mennek neki valakinek, akkor pofára esnek? Ha fű alatt csinálják, mint Semedo esetében, akkor van esélyük.Cestus írta:Coutinho napról napra egyre közelebb a Barcához, leszámítva, hogy Klopp sosem fogja elengedni el és ott fog megkövülni Liverpoolban
Az biztos, hogy könnyen nem engedik el, tehát vagy nem jön, vagy vmi horror összeget kell fizetnünk érte, ha Neymar megy, és kapunk egy csomó pénzt érte, lehet, érdemesebb lenne a második opció. Vagy előhúzni egy Yaya Touér, Umtiti féle ismeretlen arcot, aki hasonlóan be is válikCestus írta:Szerintem arra lehetett számítani, hogy Klopp úgy sem engedi el. Itt max. a vezetőséget győzheti meg egy jobb ajánlat.palesz77 írta:szerk.:
Klopp ismét kijelentette, hogy nem eladó Coutinho. Mondhattok bármit, nekem ez az egész ügy nem úgy tűnik valamiért, mintha csak a sajtót nyugtatná, de közben meg elengedné majd nekünk..Meg nem mondom, hogy miért, talán mert már 100 ilyen sagánk volt a nyáron, de meglepne, ha jönne végül.
Szerintem arra lehetett számítani, hogy Klopp úgy sem engedi el. Itt max. a vezetőséget győzheti meg egy jobb ajánlat.palesz77 írta:szerk.:
Klopp ismét kijelentette, hogy nem eladó Coutinho. Mondhattok bármit, nekem ez az egész ügy nem úgy tűnik valamiért, mintha csak a sajtót nyugtatná, de közben meg elengedné majd nekünk..Meg nem mondom, hogy miért, talán mert már 100 ilyen sagánk volt a nyáron, de meglepne, ha jönne végül.
Az a baj hogy ott az edző megmondja hogy nem ,akkor nem.palesz77 írta:szerk.:
Az a cikk, hogy Neymar a túra alatt Whatsappon győzködte Coutinhot, hogy menjen vele együtt a PSG-be. Na ezek a hírek, amikor a telefonüzenetek a források, tényleg nem hitelesek..vinszentvega írta:Nem valami remek a katalán nyelvtudásom. Nem tudja valaki, hogy mit jelent az a kifejezés angolul, vagy neadjisten magyarul, amit a sport hozott le ma a címlapon?
"Coutinho, Fichaje al caer"...
Valami olyasmi lehet, hogy Ney kéri Coutinho- t a Psg-be? (már oda is)
Igazából a nyáron már voltak olyan hírek, hogy szeretnék a brazilt, csak aztán jött a Neymar-ügy és minden átigazolási hír elkussolt a PSG körül.palesz77 írta: Az a cikk, hogy Neymar a túra alatt Whatsappon győzködte Coutinhot, hogy menjen vele együtt a PSG-be. Na ezek a hírek, amikor a telefonüzenetek a források, tényleg nem hitelesek..
Az a cikk, hogy Neymar a túra alatt Whatsappon győzködte Coutinhot, hogy menjen vele együtt a PSG-be. Na ezek a hírek, amikor a telefonüzenetek a források, tényleg nem hitelesek..vinszentvega írta:Nem valami remek a katalán nyelvtudásom. Nem tudja valaki, hogy mit jelent az a kifejezés angolul, vagy neadjisten magyarul, amit a sport hozott le ma a címlapon?
"Coutinho, Fichaje al caer"...
Valami olyasmi lehet, hogy Ney kéri Coutinho- t a Psg-be? (már oda is)
Nincs, majd Ortolá jön fel elméletileg, ha szükség lenne rá. Én legalábbis azt olvastam valahol nyáron, hogy most így lesz megoldva - logikusabb is.kudu írta:Jelenleg van harmadik számú kapusa az első csapatnak?
(a hivatalos honlapon nem találtam erről semmit - Masip pedig már a Valladolidban van)
Ezzel meg egyetértek.LG írta:Amúgy sem örülnék egy dél-amerikai különítménynek. Coutinhot leszámítva irtózom a fenti nevektől.
hármatVaratrix írta:Mért hányat lehet regisztrálni?
Neymar, Suárez, Maschernao, Marlon gondolom ők mindenképpen eu-n kívülinek számítanak.
Messinek Rafinhának, gondolom van spanyol állampolgársága is.
Turan? Jogilag európai nem?
Nem olyan sok, engem ez meglepne.
Max hármat lehet, jelenleg nálunk ők Suárez, Neymar és Marlon, ha felkerült egyáltalán. Neymar elmegy, akkor maradna Suárez. Viszont akkor feljönne mellé Marlon, Yerry Mina majd télen, meg talán Coutinho, az úgy tényleg sok lesz. Suárez mikor kaphatja meg a spanyol állampolgárságot?Varatrix írta:...
Amúgy sem örülnék egy dél-amerikai különítménynek. Coutinhot leszámítva irtózom a fenti nevektől.palesz77 írta:Ha elmegy Neymar, és jön a Paulinho, Coutinho, Dybala, Di Maria kvartettből legalább 2, de inkább 3, akkor az EU-n kívüli helyek betelnek - lehet ez is sok lenne már. Szerintem azért számolunk Vermával, mert nem lehet majd regisztrálni a gyereket konkrétan..
Mért hányat lehet regisztrálni?palesz77 írta:Ha elmegy Neymar, és jön a Paulinho, Coutinho, Dybala, Di Maria kvartettből legalább 2, de inkább 3, akkor az EU-n kívüli helyek betelnek - lehet ez is sok lenne már. Szerintem azért számolunk Vermával, mert nem lehet majd regisztrálni a gyereket konkrétan..
Mondjuk közülük Dybalának és Di Maríának szerintem van olasz papírja.palesz77 írta:Ha elmegy Neymar, és jön a Paulinho, Coutinho, Dybala, Di Maria kvartettből legalább 2, de inkább 3, akkor az EU-n kívüli helyek betelnek - lehet ez is sok lenne már. Szerintem azért számolunk Vermával, mert nem lehet majd regisztrálni a gyereket konkrétan..