Nagyot csalódtam benne, nem azért, mert távozik, hanem ahogy teszi. Gerinctelen, sunyi.

Végülis Valverde is fotózik, szóval sosem lehet tudni hogy mire tanította már meg Messit...Nyiri81 írta:Elképzelem, hogy Messi otthon ül a gép előtt és vágja a videót, hogy mikor éles a hír mehessen online pár órán belülbarcami írta:Messi már elköszönt tőle:
https://www.instagram.com/p/BXSt62SFYWj ... y=leomessi" target="_blank
'sok sikert kíván, nagy megtiszteltetés volt együtt játszani vele'
Vagy odaszól a sleppnek, hogy: "Valamit dobjatok össze. Mosolyogjunk, ölelkezzünk, örüljünk, de ne legyen buzis"
Inkább a másodikra tippelnék
Azért ez is logika, hogy egy 4-0-ról kiesni képes csapat tuti BL-favorit lesz, nem?kz86 írta:Azért, mert addig nem kaphat aranylabdát, amíg Messivel egy csapatban játszik, ha viszont a psg-vel BL-t nyerne, akkor 100%, hogy ő kapná. Bár szerintem ez nem fog bekövetkezniBoixos írta:okés, menjen el. előtte is volt barca, őutána is lesz.
de azért furcsa ez a szitu. folyamatosan játszott eddig is a világ egyik legjobb brigádjában, már most is vastagon tele van lóvéval, erre elmegy egy szrabb csapatba, jó, mondjuk háromszorannyi csilliárd pénzért, de akkor is.
miért? nem értem a motívumokat.
Ez tuti badarság. Ha ez igaz lenne, akkor már rég bemutattunk volna a PSG-nek. Olyan a mesében nincs, hogy Tebas tud egy szabályt, amit az FC Barcelona ügyvédjei nem...tl írta:Valami olyasmire utalgatott Tebas, hogy papíron ez a kivásárlási ár csak a ligán belül érvényes (tehát csak másik spanyol csapat jöhetne szóba), de nem tudom a pontos részleteket.
Elképzelem, hogy Messi otthon ül a gép előtt és vágja a videót, hogy mikor éles a hír mehessen online pár órán belülbarcami írta:Messi már elköszönt tőle:
https://www.instagram.com/p/BXSt62SFYWj ... y=leomessi" target="_blank
'sok sikert kíván, nagy megtiszteltetés volt együtt játszani vele'
Szerintem azt is figyelembe kellett volna vennie, hogy a góljainak nagy részében Suareznek, de főleg Messinek nagy érdemei vannak. Lehet hogy a PSG-ben nem lesz ilyen szintű kiszolgálásban része. A faragás persze maradni fog, a védők kedvence lesz ott is.kz86 írta:Azért, mert addig nem nyerhet aranylabdát, amíg Messivel egy csapatban játszik, ha viszont a psg-vel BL-t nyerne, akkor 100%, hogy ő kapná. Bár szerintem ez nem fog bekövetkezniBoixos írta:okés, menjen el. előtte is volt barca, őutána is lesz.
de azért furcsa ez a szitu. folyamatosan játszott eddig is a világ egyik legjobb brigádjában, már most is vastagon tele van lóvéval, erre elmegy egy szrabb csapatba, jó, mondjuk háromszorannyi csilliárd pénzért, de akkor is.
Azért, mert addig nem kaphat aranylabdát, amíg Messivel egy csapatban játszik, ha viszont a psg-vel BL-t nyerne, akkor 100%, hogy ő kapná. Bár szerintem ez nem fog bekövetkezniBoixos írta:okés, menjen el. előtte is volt barca, őutána is lesz.
Valami olyasmire utalgatott Tebas, hogy papíron ez a kivásárlási ár csak a ligán belül érvényes (tehát csak másik spanyol csapat jöhetne szóba), de nem tudom a pontos részleteket.palesz77 írta:Őszintén nem is értem, hogy Tebasék miért pattognak ennyire. Mármint igen, spanyol csapattól vásárolnak, ami hosszútávon gázos lehet akár, de nem fogadják el a pénzt és társai? Ez mi?visca el barca írta:a FFP elnöke lenyilatkozta, hogy semmiféle szabályzatot nem sért az átigazolással a psg.Ne legyen kötelező kivásárlási árat megszabni, és akkor nincs ilyen ügy többet.. Tényleg nem értem ezt most részükről, még ha elméletileg nekünk is akarnának "segíteni".
Messi búcsúvideója Instagramon.
Verratti-t nem engedték el..akkor azt a Neymar-t akit leigazolnak 220-ért, 1 év után, biztos elengedik a Real-ba..hogyan??csababarca írta:Semmi másról nem szólt ez, csak arról hogy megalapozza a realba igazolását. Nagyon meglepne ha 2 évnél tovább lenne a psg-ben, inkább az egy felé hajlok.
Tudok gratulálni neki.
ki mondta, hogy a real hibája?miro. írta:Robcsyy írta:az de szép, hogy Perez engedi a PSG-nek, hogy Jesé utolsó részletét csak jövőre fizessek ki
igazi p.tkány az az ember.![]()
Mondjuk elképesztő hogy pár embernél bármi van nálatok az a real hibája..
szerk. Perez viszont dörzsöli a kezét,szerintem Neymar 2-3 év és nálunk lesz.
Majd átveszi a stafétabotot XavitólMQuCsabi írta:KAtarba még mehet
Ha mi nem tudtuk megszerezni a max 100 milliós Verrattit, nektek sem fog menni Neymar. Pláne ha összesen félmilliárd eurót fizettek érte a sejkek, és kitudja milyen kockázatokat vállaltak. Ő már ott fog megöregedni Párizsban.miro. írta:szerk. Perez viszont dörzsöli a kezét,szerintem Neymar 2-3 év és nálunk lesz.