LG írta:Igazad van, viszont vmilyen szinten mégis meg kell védenem a vezetőséget (nem szívesen teszem), mert ezek a középszerek, akik elvették a fiataljainktól a lehetőséget ELMÉLETILEG Luis Enrique kérésére érkeztek, tehát ebben ő fő ludas, csak ugye olyan vkit, aki játékosként és edzőként is klub ikon, nem szívesen kritizál az ember, én sem szívesen teszem, de úgy érzem ebben a témában muszáj.
Mondjuk akkor simán háríthatta volna Luchora, hogy "ugyan mi se örültünk neki, de az edző kérésére háttérbe szorultak az ifik kicsit, de innentől más lesz a dolog". De nyilván ilyet nem mondhat, mert közbe ott van, hogy az úgynevezett "eredménykényszer" miatt a B-ben több a külsős igazolás mint a "hazai", szerencsétlen Romera Twitteren tudja meg, hogy nem itt folytatja jövőre, stbstb. Na mindegy, tudom, hogy ez a B kérdés sokakat nem érdekel, de nálam csak megint kiröhögtette magát ezzel a nyilatkozattal.
Pedig annak ellenére, hogy rohadtul nem bírom, bazi nagy stratégának tartom az öreget, de most mintha kicsit megzuhant volna a Neymar ügy miatt. De én még azért várok valami nagy dobást tőle a Benedito ügy előtt - és nem "csak" igazolásokat -, mert mostani helyzetében szerintem nagyon remegne a lába alatt a talaj.
Sport amúgy már finoman megkezdte a "tompítást", a TV3 alapból is érdekes cikkét - miszerint a játékosok győzték meg tavaly Messit a maradásról - úgy közölték le, hogy Bartoval beszélt, és ez után döntött úgy, hogy az adóügyei miatt mégse megy a Cityhez.
geridoss írta:Persze kivételek vannak (SR), akik szépen kivárják, hogy a 20as éveik eleje elszaladjon mellettük, és majd hátha berobbannak, de pont ez az az időszak, amikor folytonos játéklehetőségre van szükség, nem évi 800 percre.
Javíts ha rosszul értem, de szerintem Xavi pont erről beszélt, hogy manapság ezeket a perceket is inkább kapják meg külsős igazolások - lásd Gomes -, mint egy ifi, aki bevállalná a kockázatot, és a kevés perc ellenére is maradna, mert itt akar mindenképp befutni - lásd Samper. Neveket lehet cserélgetni, most csak azért őket írom, mert ez a legaktuálisabb.