Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyrészt Neymarnak kell kivásárolni magát, psg nem teheti le közvetlen módon a pénzt.Vakmacska írta:öööööö.....
gyerekek, nekem itt valami nem stimmel.
miért az ügyvédei rakták le a lóvét, miért nem a psg?
az lenne a szép, ha Neyt behülyítették volna a psg-nél, aztán most ott hagyják a szószban.
de ha ez van, akkor Ney meg is érdemli
Jó, de te kétbal.recrea írta:De pl én is ballábas vagyok, ha már baloldal...S.Agüero írta:Hozzuk el a Coutinho-Dembélé kettőst, aztán csókolom.
Verattin kívül sztem is ez a legjobb opció.
S.Agüero írta:Hozzuk el a Coutinho-Dembélé kettőst, aztán csókolom.
De pl én is ballábas vagyok, ha már baloldal...S.Agüero írta:Hozzuk el a Coutinho-Dembélé kettőst, aztán csókolom.
Ez teljesen igaz. Valakit biztosan igazolni fogunk előre is, a kérdés, hogy kit. A szuperkupa legfeljebb presztízskérdés csak, egyébként értéke alig van. A két "igazi" versenysorozat pedig nem egy meccsen fog eldőlni és pláne nem az ősszel. A bajnoki címet pedig idén láthattuk, hogy úgy is lehet hozni, ha a 4 rangadóból csak 1et nyer a bajnok gárda. A kicsiket a "vén rókákkal" meg a töltelékkel is verni kell, ha összeszedett a taktika.Tromort77 írta:Szerintem teljesen felesleges pánikolni. Kicsit le vagyunk maradva igazolások terén, de ne felejtsük el, hogy idő kell EV-nek, hogy felmérje a csapatot, hogy kire is van igazán szükség és kire nincs. Van még bőven az átigazolási szezonból. Az nem szerencsés, hogy ennyi kérdés van még a keretben mikor nyakunkon a szuperkupa. De hosszútávon kell jól dolgozni.[/i]
Cestus írta:Én remélem ki is fizetjük azonnal, mielőtt megveszi egy Tottenham és 150 millió lesz az ára. Jelenleg kellene nekünk egy mélységi irányító, és nála jobb nincs a piacon.MessiNeymarSuarez írta:Seri-nek 40-es kivásárlási ár? Instant ki kell fizetni, manapság ennyi már sajnos tényleg aprópénz.
Ezt komolyan írtad? Mert viccnek azért durva lett volnaMessiNeymarSuarez írta:Általában mindig a legpozitívabbak között szoktam lenni...
Én remélem ki is fizetjük azonnal, mielőtt megveszi egy Tottenham és 150 millió lesz az ára. Jelenleg kellene nekünk egy mélységi irányító, és nála jobb nincs a piacon.MessiNeymarSuarez írta:Seri-nek 40-es kivásárlási ár? Instant ki kell fizetni, manapság ennyi már sajnos tényleg aprópénz.
Általában mindig a legpozitívabbak között szoktam lenni, de most tényleg én is ettől tartok, hogy nem sikerül hozni semmilyen komoly kalibert még Iniesta posztjára sem, nemhogy Neymar...csababarca írta:Tuti bebukjuk az egész nyarat, és Neymar out, senki nem jön a helyére se a kp-ra.
Majd Valverdevel kimondatják, hogy top1es a keret európaszerte, és minden happy lesz.
Tudok gratulálni Neymarostól, apucistól, Bartostol mindenkinek aki ebben az utóbbi években részt vett. Komoly agy kellett hozzá, és erőfeszítések.
semedo meg alba likes this veszünk még gyorsan 6 középső védőt, aztán neymar itt marad és minden jó lesz, lesz 64 kh-ünkpalesz77 írta:Hát pedig amikor augusztus elején távozik a támadójátékod egyik alappillére - a kettőből -, és egy az egyben esélyed sincs pótolni, akkor lehet, hogy variálni kell valamit.. Szomorú vagy sem.Nero. írta:Az meg igen komoly problema lenne, ha augusztus elejen meg mindig az a kerdes hogy egyaltalan az alapfelallas mi legyen. Nem irigylem Valverdet, de o vallalta el.
Hát pedig amikor augusztus elején távozik a támadójátékod egyik alappillére - a kettőből -, és egy az egyben esélyed sincs pótolni, akkor lehet, hogy variálni kell valamit.. Szomorú vagy sem.Nero. írta:Az meg igen komoly problema lenne, ha augusztus elejen meg mindig az a kerdes hogy egyaltalan az alapfelallas mi legyen. Nem irigylem Valverdet, de o vallalta el.
Az meg igen komoly problema lenne, ha augusztus elejen meg mindig az a kerdes hogy egyaltalan az alapfelallas mi legyen. Nem irigylem Valverdet, de o vallalta el.palesz77 írta:És mi van, ha pl Coutinhot esélytelennek nyilvánították, és átállunk 343-ra? Akkor meg logikus lépés lenne.
Pont azért csinálok így, mert nem 15 éves 3napja szurkoló vagyok.recrea írta:
Csaba, ne nyírj az ilyen hozzászólással, úgy csinálsz, mintha egy 15 éves 3 napja a csapatnak szurkoló gyerek lennél
Számomra Valverde egy Tata Martino második kiadásban. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de valahogy kisebb kaliber, mint a játékosok, nem gondolnám hogy különösebben felnéznek rá, vagy vakon tudnák követni. Luis Enrique-t egyen- Pep-et meg magasabb rangúnak éreztem a társaságnál, úgy gondolom az utóbbi a legideálisabb felállás. Legjobb példa a Real tavalyi szezonja Benitezzel és Zidane-nal. Igazolhatunk még bárkit idén, de ez nem fogja megoldani a vezetőség által rossz útra terelt csapat helyzetét.Chino írta:Valverde számomra eddig nem valami kellemes meglepetés, kp-n boldog-boldogtalan kell neki és jön a fölösleges igazolás, (igaz, hogy sokat még nem láttunk) és cseppnyi változást sem láttunk a játékban.
Az a baj hogy mostanaban sok mindnennel kapcsolatban igaza volt. Alig tobb mint egy het a Real elleni meccsig es csak jelentosen gyengultunk tavalyhoz kepest.Csaba, ne nyírj az ilyen hozzászólással, úgy csinálsz, mintha egy 15 éves 3 napja a csapatnak szurkoló gyerek lennél