Barca Igazolások
-
- Jugador del Barça
A felsoroltakból mindegy, csak francia jöjjön. Az elődére szerintem Dembelé játéka hasonlít legjobban. Ő tudja igazán megbontani a védelmet, gyors, technikás és a kreatívabb játékosok táborába tartozik. Griezmann idei érkezésére szerintem nincs esély. Ha nem tiltják el az Atleticot, már rég Manchesterben lenne a pali. Mbappénak minden esélye megvan ahhoz, hogy aranylabdás legyen, de szerintem ő nem tudja annyira megbontani a védelmet, mint ahogy Dembelé. Ő sokkal inkább befejező ember, mintsem az aki beadja szélről valakinek. Ennek ellenére örülnék ha jönne. Abban az eseteben főleg, ha Valverde gyakran előveszi a 4-3-1-2-es kártyát. Legutóbb 10-11 éve láthattunk olyan játékost, aki ekkora magabiztossággal és nyugalommal varázsol és lövi a gólokat hétről-hétre ennyi idősen, mint Ő. Az a zseni pont nálunk van.
Összefoglalva: Dembelé szerintem arra a bizonyos balszélső posztra jobban illene, de Mbappéban nagyobb a potenciál (bár a buktató is) amit ha kimaxolna, akár egy újabb korszakos zsenink is lehetne.
(Sok pozitívuma nincs annak, hogy elment Neymar de ha nem Dybala pótolja egy biztos lenne: a támadótrióból nem kéne mindenkinek átutaznia a fél világot a válogatott szünetekben.)
Összefoglalva: Dembelé szerintem arra a bizonyos balszélső posztra jobban illene, de Mbappéban nagyobb a potenciál (bár a buktató is) amit ha kimaxolna, akár egy újabb korszakos zsenink is lehetne.
(Sok pozitívuma nincs annak, hogy elment Neymar de ha nem Dybala pótolja egy biztos lenne: a támadótrióból nem kéne mindenkinek átutaznia a fél világot a válogatott szünetekben.)
Összedobtam egy lehetséges kezdőt\felállást mit szólnátok?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... vector.jpg" target="_blank
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... vector.jpg" target="_blank
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem baj, csak jöjjön össze ez a hármasetooka9 írta:Nem állja meg a helyét, hiszen Sui van középen, szóval max LLO.MessiNeymarSuarez írta:Ha megszereznénk Dembelét, akkor az MSN-ből is LOL lehetne...![]()
Lionel Messi
Ousmane Dembelé
Luis Suarez

Nem állja meg a helyét, hiszen Sui van középen, szóval max LLO.MessiNeymarSuarez írta:Ha megszereznénk Dembelét, akkor az MSN-ből is LOL lehetne...![]()
Lionel Messi
Ousmane Dembelé
Luis Suarez

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha megszereznénk Dembelét, akkor az MSN-ből is LOL lehetne...
Lionel Messi
Ousmane Dembelé
Luis Suarez

Lionel Messi
Ousmane Dembelé
Luis Suarez
Köszi, na az derékS.Agüero írta:222 a nettó.ultrasur írta:A Barca ebből(Neymar) az összegből mennyi pénzt kap meg, mennyi marad meg tisztán nekik, amit elkölthetnek?

Gondolom a PSG ezen felül még egy rakat járulékot, és jutalékot fizet...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
A Barca ebből(Neymar) az összegből mennyi pénzt kap meg, mennyi marad meg tisztán nekik, amit elkölthetnek?
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- ab1daL
- Director del Fútbol
Köszi a válaszokat, engem meggyőztetek!
Jöhet a srác.
Viszont Mbappé pedig inkább center ugye? Remélem sikerül a vezetőségnek megfelelően pótolni Neymart.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Irány: Seri!
Az hagyján, de még saját maga semFeast4 írta:Kétlábas.Brutálisan.Nem is tudom eldönteni melyik a kobbik lába.ab1daL írta:Lenne egy kérdésem erről a Dembeléről. Én nem igazán ismerem őt, néhány videót láttam csak róla, de ő nem inkább jobb szélen játszik a BVB-ben? Vagy tud ő bal oldalt is játszani? Köszi!

- Chino
- Llegenda del Barça
ab1daL írta:Lenne egy kérdésem erről a Dembeléről. Én nem igazán ismerem őt, néhány videót láttam csak róla, de ő nem inkább jobb szélen játszik a BVB-ben? Vagy tud ő bal oldalt is játszani? Köszi!
Dembelé abszolút mobilis játékos, tavaly is legtöbbször a baloson volt, habár több féle rendszerben játszott a BVB, még Ini helyét is simán lehozná. Ráadásul totál kétlábas, szóval emiatt sem kéne aggódni.
Forca Barca!!!!
Szerintem vonzó is mindkettőnek. Csak a két klub álláspontja között jelenleg óriási a különbség.Rivaldo11 írta:Ami a pénz mellet erősítheti a pozíciónkat a kiszemelteknél, az a tény, hogy a kezdőben felszabadult egy hely...és ez mind Dembélének, mind Mbappénak vonzó lehet...
Amíg a Dortmund kitette a not for sale táblát Dembelere - bár gondolom egy 100-120 millás csekkel meg lehet győzni őket is - addig a Monaco nem zárkózik el a tárgyalások elöl, csak az eddig hallottak szerint, ott még plusz 40-50 milliót bele kellene rakni a bizniszbe.
Mivel Bartoék kényszerhelyzetben vannak, ezért reménykedem, hogy valamelyikőjük jönni fog.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
ab1daL írta:Lenne egy kérdésem erről a Dembeléről. Én nem igazán ismerem őt, néhány videót láttam csak róla, de ő nem inkább jobb szélen játszik a BVB-ben? Vagy tud ő bal oldalt is játszani? Köszi!
Kétlábas.Brutálisan.Nem is tudom eldönteni melyik a kobbik lába.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Lenne egy kérdésem erről a Dembeléről. Én nem igazán ismerem őt, néhány videót láttam csak róla, de ő nem inkább jobb szélen játszik a BVB-ben? Vagy tud ő bal oldalt is játszani? Köszi!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mindegyiküknél elég nagy a különbség, teljesen mást játszanak mint Marco. De Bruyne se lenne jó mélységi embernek, ő leginkább a kontráknál él amúgy, de alapból is előrébb szeret és tud is játszani. 433-ban szerintem ő nagyon nem lenne jó a középpályánkra, de aztán lehet tévedek. De amúgy nagyon max Ini posztjára tudnám elképzelni, csak még többet kéne javulnia védekezésben mint Coutinhonak.davi10 írta:Mondjuk nem tudom mik Valverde tervei, de nekem furcsa, hogy de Bruyne neve fel sem merült, sem az újságokban, sem a fórumon.
Szerintem jobban hasonlít a játéka Verrattiéra (és Xaviéra), mint Coutinho-é.
Ez nem azt jelenti, hogy nem örülnék Coutinhonak, csak nekem elég nagy különbség jött le az Ő és Verratti játéka között, de javítsatok ki, ha tévedek.
Pontosan erre gondoltam én is, illetve Ini posztja szintén zenész. Bár én benne bízok még, h villant.Rivaldo11 írta:Ami a pénz mellet erősítheti a pozíciónkat a kiszemelteknél, az a tény, hogy a kezdőben felszabadult egy hely...és ez mind Dembélének, mind Mbappénak vonzó lehet...
De hát rengeteg labdát eladott, csak azért vertek minket agyon kétszer is a BL-benMessiNeymarSuarez írta:Vígasztalódjak, hogy Neymarral is gyengék voltunk,és most mégtovább gyengültünk erősítés helyett?

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Cestus írta:Azt hittem középszert nem igazolunkrecrea írta:Srácok, a legtriviálisabb név fel sem merült...balszélen játszik, ismeri a ligát, jól beszél spanyolul, nem nyúlja le a többiek nőjét
Ha esetleg valaki szeretne vigasztalódni, 9-től Juventus-Barca BL meccs ismétlés van a sport1-en
Vígasztalódjak, hogy Neymarral is gyengék voltunk,és most mégtovább gyengültünk erősítés helyett?

Sztem az "először" szó kimaradt a mondandóból.Varatrix írta:BarcafanTomee írta:Hosszú évek óta a KH poszton állunk a legjobban,
![]()
![]()
![]()
Ez tavaly rendeződött 10 éve először Umtiti érkezésével, hajlandó vagyok visszaolvasni tavalyi HSZ-at hogy ezt bizonyítsam.
- Varatrix
- Director del Fútbol
BarcafanTomee írta:Hosszú évek óta a KH poszton állunk a legjobban,

Ez tavaly rendeződött 10 éve először Umtiti érkezésével, hajlandó vagyok visszaolvasni tavalyi HSZ-at hogy ezt bizonyítsam.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Azt hittem középszert nem igazolunkrecrea írta:Srácok, a legtriviálisabb név fel sem merült...balszélen játszik, ismeri a ligát, jól beszél spanyolul, nem nyúlja le a többiek nőjét

Ha esetleg valaki szeretne vigasztalódni, 9-től Juventus-Barca BL meccs ismétlés van a sport1-en

"It is what it is."
Srácok, a legtriviálisabb név fel sem merült...balszélen játszik, ismeri a ligát, jól beszél spanyolul, nem nyúlja le a többiek nőjét