Azért Masch-ról ennyire nem mondanék le. 3. számúként azért még mindig használható.kudu írta:Az itteni véleményekkel szemben én örülök Inigo Martineznek. Vermaelenben már nem látok potenciált, ezen kívül rendkívül sérülékeny is, kizárt dolognak tartom, hogy egy szezont lehúzna sérülés nélkül. Marlonnak tapasztalatra van szüksége, én inkább kölcsönadnám egy első osztályú klubhoz, aztán meglátjuk. Mascheranot pedig bármennyire szerettem régen, ő most már max 45 perces játékos, rá nem alapozhatunk 3. számú középhátvédként. Piqué és Umtiti helye fix, szükség van mögéjük még egy tapasztalt, ilyen képességű játékosra.
Amellett a középhátvédeket kell(ene) legkevesebbet rotálni. A 3 védős rendszert én is leginkább Semedo miatt nem értem. Van egy Vidal ha éppen mégis 4 védővel játszanánk és még Robi is végszükségre. Szerintem ennek Umtiti fogja meginni a levét.
De nem is lenne ezzel semmi gond, ha a többi csapatrészbe nem nagyon kellene ember. De most a kh a legutolsó dolog és az eladásokkal sem állunk sehogy, pedig az is kardinális szempont.
A hátralévő időt és a helyzetünket elnézve a kp+szélső(?) "beszerzésének" kellene a legnagyobb prioritásnak lenni, amiről csak a legkülönbözőbb pletykák váltakoznak.
Persze elvileg rajta vagyunk, ennek ellenére konkrétumot (legalább a tárgyalásokról) csak IM-ről hallunk.