Bartomeu meg mindenki szintén elmondta, hogy Neymar marad 200%.visca el barca írta:joachim watzke a dortmund sportigazgatója közölte, hogy dembele jövőre is a dortmund játékosa marad, nem eladó sem 100 millióért, sem többért.

Bartomeu meg mindenki szintén elmondta, hogy Neymar marad 200%.visca el barca írta:joachim watzke a dortmund sportigazgatója közölte, hogy dembele jövőre is a dortmund játékosa marad, nem eladó sem 100 millióért, sem többért.
Iniesta sajnos már nem igazán alap, tavaly is nagyon keveset játszott, és Coutinhot is az ő helyére szánják valószínűleg. Bár én bízok még benne, hogy egy jó felkészüléssel és edzői hozzáértéssel még sokat adhat a csapatnak, de egy egész szezont sajnos már nem lehet rá alapozni.Hat pont ez a gond h Busquets pozocios játékos Iniesta pedig mar nem fiatal viszont mindketto alap
Lomha, mert aztán mindenki más baromi gyors, pl Iniesta, vagy Busquets, Gomes.[/quote]Rakitics lomha lassu es technikailag elmarad a másik kettőtől
Verratti érkezésére zérus esély van. A PSG-vel a jövőben szóba se fogunk állni, ők se velünk. Helyette Serit tudjuk hozni, aki vagy beválik, vagy nem. A nála jobb mélységi irányítók Thiago, Kroos meg Verratti, egyik sem elérhető.baas11 írta:Jelenlegi keret alapján a B es C csapatunk több mint jó, a gond az hogy az A ( legerősebb kezdő 11)csapat szerintem Neymar távozásával es Semedo erkezesevel még mindig két helyen lyukas meg pedig Raktic es Neymar pozícióban!ide két olyan játékos kell akik jobbak mint a mostani alternatíva 4-3-3 ban:
Semedo - Pique-Umtiti- Alba
-----------Busquets-------
------Verrati------Iniesta(CSK)
MESSI-------Suarez-----Coutinho
Cserek kp.: Rakitic,S.Robert,Samper,Coutinho
Elől: Delufeu,Paco,ArDa Turan
Szerintem ez lenne a legjobb felállásunk! De Dembele es Dybala nalam borítja felállást....
Kovbal88 írta:Neymar tavalyi teljesítménye még szerintem 100 milliót se érte el. Max olyan 80 körül volt. Azért ennyi pénzért, a hátán kellene vinnie folyamatosan az egész csapatot. Na mindegy.geridoss írta:Ha már olyan beteg világot élünk, ahol Neymarért kiadnak 222 millió eurót, akkor Dembele simán megéri a 100-at.
Lomha, mert aztán mindenki más baromi gyors, pl Iniesta, vagy Busquets, Gomes.Rakitics lomha lassu es technikailag elmarad a másik kettőtől
Nem is amiatt kerülne 100 millióba, amit eddig letett - bár az sem kevés, az elmúlt szezonban a Dortmund legjobbja volt- hanem azért, mert benne van a lehetőség, hogy néhány éven belül az egyik legjobb legyen, elég sok Dortmund meccset láttam, amúgy nem állítanék róla ilyet.visca el barca írta:ha neymar 222 millió, akkor dembele nem 100, hanem max 22... marketing értéke semmi, a játéktudása kb töredéke (egyelőre)geridoss írta:Ha már olyan beteg világot élünk, ahol Neymarért kiadnak 222 millió eurót, akkor Dembele simán megéri a 100-at.
Neymar tavalyi teljesítménye még szerintem 100 milliót se érte el. Max olyan 80 körül volt. Azért ennyi pénzért, a hátán kellene vinnie folyamatosan az egész csapatot. Na mindegy.geridoss írta:Ha már olyan beteg világot élünk, ahol Neymarért kiadnak 222 millió eurót, akkor Dembele simán megéri a 100-at.
Lomha, mert aztán mindenki más baromi gyors, pl Iniesta, vagy Busquets, Gomes.Rakitics lomha lassu es technikailag elmarad a másik kettőtől
tökmind1 ki lesz a kezdő ney helyén, arda, Ds, dölöfiú, mind nulla. én ardára szavaznék, ő legalább nem lesz rest alápakolni egy-két balettosnakNero. írta:Azért tettem oda a nevetos fejet, de szerintem a Real ellen simán kezdő lesz.
nem oldja meg, de akkor is vicc, h egy dembeléért fizetünk 100-at. normális árak mellett kb 40-be kerülne, coutinho meg max 60-ba...Nero. írta:Majd megoldja Deulofeu
Persze hogy nem ér 100at csak jol leakarnak huzni minket mert tudják hogy ég a ház.visca el barca írta:ha neymar 222 millió, akkor dembele nem 100, hanem max 22... marketing értéke semmi, a játéktudása kb töredéke (egyelőre)geridoss írta:Ha már olyan beteg világot élünk, ahol Neymarért kiadnak 222 millió eurót, akkor Dembele simán megéri a 100-at.
ha neymar 222 millió, akkor dembele nem 100, hanem max 22... marketing értéke semmi, a játéktudása kb töredéke (egyelőre)geridoss írta:Ha már olyan beteg világot élünk, ahol Neymarért kiadnak 222 millió eurót, akkor Dembele simán megéri a 100-at.
Griezmann nagyon remélem, hogy jövőre itt köt ki, neki ellentétben Neymar-ral igazán jó a helyzetkihasználása, azért egy Messi-Suarez-Griezmann csatársor elég komoly lennevisca el barca írta:én csak most látom, h a pool tulaja ua. a csoport akié a boston red sox isahogy képest hogy ott lazán kiszórnak évi 250 millió dollárt csak fizetésekre (jó, van egy évben 80 hazai meccs szóval bevétel is van), csodálom, hogy a poolba nem tudnak normális játékosokat venni
![]()
a sport szerint
- paulinho újra képben van, csak, hogy nehogy legyen egy jó napunk![]()
- arról is írnak, h inigo is a küszöbön van akárcsak coutinho
- dembeléért viszont nagyon megy az alku, mert nem fognak érte annyit fizetni amennyit a dortmund kér (100)
a mundon van egy marha hoszú cikk és én marha álmos vagyok, majd vki jobban nekifekszik, de valverde állítólag jövő nyáron nagyon akarja griezmannt, szóval, idén ennek fényében fogunk igazolgatni
Mundo is arról ír hogy kedden érkezhet. Az eredeti terv az volt hogy már szeretnék ha a Gamperen játszana, de lehet picit megcsúsztak. Coutinho legalább elég biztosnak tűnik, meglepődnék ha már nem jönne.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ho-6210155 Na,állítólag az angolok is rábólintottak az üzletre.Jövőhéten lehet hivatalos a transzfer,100 millió lesz a pali alsó hangon.
Valami ilyesmit el tudnék képzelni úgy, hogy Rakitic sokkal védekezőbb szerepet kap mint eddig. Horvát csapatban is hátrébb szokott játszani.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ho-6210155 Na,állítólag az angolok is rábólintottak az üzletre.Jövőhéten lehet hivatalos a transzfer,100 millió lesz a pali alsó hangon.