Én nem gondolom hogy annó Xavi védmunkája miatt stabilabb lett volna a KP, akkoriban is átjártak rajtunk. Busquets formályán sokkal több múlik ilyen szempontból. Nála inkább érzem az elkényelmesedést a játékán hiszen tudja hogy nincsen alternatívája. Persze évről-évre megy az ünámítás hogy, majd Mascherano lesz, de ennyira nem illik rá ez a szerepkör spanyolországba.daffy írta:Csak aztán nehogy (a ti szempontotokból) az legyen,hogy megveszitek Dembelét és Coutinhot,aztán mindenki elégedetten hátradől,holott két full támadó játékos nem fogja meghozni a várt stabilitást,nálam maximum Neymar pótlását hozza,talán valamivel többet. De a betömni kívánt lyuk még mindig ott lesz,akárcsak a Neymar ügy előtt. Egy Pjaniccsal még mindig rövidebbek lesztek így is.
Én anno örültem Songnak, csak hát nem vált be azóta meg nem próbálkozunk. Talán Samper, de nem jinném hogy bíznak benne. A másik ötletemet le sem merem írni mert 8 oldalon keresztül halgatnám hogy, mekkora hülyeség...

Lényeg ami lényeg ha Busi, és Rakitic formába jön emg kell lennie a stabilitásnak.