Szerintem tipikusan túlfújt angol lufi. Majd a City megveszi vmikor 100 millióért, aztán égnek vele is nagyot.nemespatro írta:A Daily Express közben bedobta Dele Alli nevét is. Én már többször irtam jogy személy szerint neki örülnék a legjobban. Az angol foci legnagyobb tehetsége aki már bizonyított a Premier league-be. Az más kérdés hogy nálunk nem feltétlenül lenne posztja :/
Minden bántás nélkül: Ez ér valamit a spanyol bajnokságban? Meg úgy a világ labdarúgásában egyáltalán?nemespatro írta:A Daily Express közben bedobta Dele Alli nevét is. Én már többször irtam jogy személy szerint neki örülnék a legjobban. Az angol foci legnagyobb tehetsége aki már bizonyított a Premier league-be. Az más kérdés hogy nálunk nem feltétlenül lenne posztja :/
reggel óta ezt beszéljükS.Agüero írta:Liverpool gave the "OK" for Coutinho to join Barcelona. Second round of negotiations will start tomorrow. [Diario Sport]
Hát adja a jó Isten h mostmár tényleg így legyen de én meg pont ma olvastam, h G. Balague szerint a Pool megint mutatta a fukkot. Egy 80 ajrós ajánlatot toltak vissza.Már nem tudom melyik oldal osztotta meg sajnos..S.Agüero írta:Liverpool gave the "OK" for Coutinho to join Barcelona. Second round of negotiations will start tomorrow. [Diario Sport]
De a Pep-érában nem voltak 3-4 gólos vereségeink, azóta szezononként becsúszik több ilyen. Coutinho védekezésétől én sem tartok annyira, helyre lehet rakni a dolgokat, de olyan mértékű stabilitásra, ami a Pep éra legszebb éveit jellemezte, nem nagyon számíthatunk.Enrique rezsim is hasonló védelmi számokat hozott. Én számomra az a nagy kérdés hogy, tényleg reális félelem e hogy a brazil még annyit sem fog védekezni mint Iniesta.
A rendszer, de nem a keret minőség.daffy írta: Szerintem azért ha ilyen hosszú ideig nincs meg a forma(hetekig,hónapokig),akkor ott nem formáról kell beszélni,hanem rossz rendszerről. Ha hozzátok Dembelét,Coutinhot,akkor elől marad a 3 ember biztosan és még Coutinhonak is játszania kell,azaz kész a kezdő. Jó ez?
Enrique rezsim is hasonló védelmi számokat hozott. Én számomra az a nagy kérdés hogy, tényleg reális félelem e hogy a brazil még annyit sem fog védekezni mint Iniesta.LG írta: Ja, csak mivel 80 százalékban nálunk volt a labda, sok lehetőségük nem volt rá. Meg a védelmünk is nagyon brutál volt a Pep korszakban, itt volt még ugye Puyol, Abidal, a fénykorát élő Alves, a padon Márquez, Milito, majd helyettük Masch.
Én ha mindenáron meg akarját tartani, akkor Gomes-t kipróbánám ezen a poszton. Talán kevésbé jönne ki a lassúsága, viszont azért elég labdabiztos tud lenni. Persze neki a helyezkedést akkor sokat kéne gyakarololnia ezen a poszton, de talán testhezállóbb lenne.palesz77 írta:Na halljuk!Varatrix írta:A másik ötletemet le sem merem írni mert 8 oldalon keresztül halgatnám hogy, mekkora hülyeség...
Szerintem a második éve is rendben volt Rakiticnak, és idei gyengébb szezonját is sokan túldramatizálják, + ahogy daffy is mondta, rendszerszintű problémák voltak, emlékezzünk csak néhány zakó utáni hőtérképre. Sokszor nem azért volt lecserélve, mert gyengén játszott, hanem mert kidolgozta magát, illetve sokszor LE indokolatlanul kapta le, vagy erőltette helyette Gomest, szegény Lucho utolsó szezonjában nagyon nem állt a helyzet magaslatán.baas11 írta: Higy majd Busi es foleg Rakitic formába jon es megoldódik?? Ugyan mar ... Rakiticnek az első eve volt jo amikor megleptuk a világot az MSNel , azota varom a stabil jo formáját!( legtöbbször csereltek le) Iniesta 34 eves lesz...Itt nincs mire varni láttuk h Ds es Rafinha kevés!
2 éve talán, de ezen a piacon már esélytelen lenne 200 alatt Neymar nélkül is elhozni őket szerintem. Coutinho mint a PL egyik legjobbja, marketing szempontból mindenképp, Dembélé mint a világ talán legígéretesebb támadójaként számontartott szélső.. Ez a kettős nagyonnagyon alsóhangon lenne 170 körül Neymar nélkül, de szerintem még úgy is több.csababarca írta:A Coutinho, Dembelé, Seri pakk jóindulattal egy százasba kéne hogy kerüljön, de 250ért sem tudnánk elhozni mindhármat.
Na halljuk!Varatrix írta:A másik ötletemet le sem merem írni mert 8 oldalon keresztül halgatnám hogy, mekkora hülyeség...
Igaz, de a stabilitáshoz szerintem nem feltétlenül kellenek igazolások. Egy jó Busquets és Rakitic kell nagyon, és visszatérni a 15/16-os szerkezethez. Sergi Robertótól további fejlődést várok (ezért is ellenzem Paulinhot v. Serit, nem kellenek, Rakitic és SR ketten megoldják a kp. jobb oldalát) Na meg fontos, hogy újra legyen jobbszélünk, Semedo és Vidal támadásban elég jók lehetnek, védekezés necces lehet, de az most is az volt, szóval itt szvsz összességében erősödünk. De jó lenne, ha Messi is többet lenne a jobbszélen, és nem Suarez nyakán lógna, az nem nagyon jött be. Bár attól tartok, ezt Valverde, hanem maga Messi fogja eldönteni.daffy írta:Csak aztán nehogy (a ti szempontotokból) az legyen,hogy megveszitek Dembelét és Coutinhot,aztán mindenki elégedetten hátradől,holott két full támadó játékos nem fogja meghozni a várt stabilitást,nálam maximum Neymar pótlását hozza,talán valamivel többet. De a betömni kívánt lyuk még mindig ott lesz,akárcsak a Neymar ügy előtt. Egy Pjaniccsal még mindig rövidebbek lesztek így is.
Ja, csak mivel 80 százalékban nálunk volt a labda, sok lehetőségük nem volt rá. Meg a védelmünk is nagyon brutál volt a Pep korszakban, itt volt még ugye Puyol, Abidal, a fénykorát élő Alves, a padon Márquez, Milito, majd helyettük Masch.Én nem gondolom hogy annó Xavi védmunkája miatt stabilabb lett volna a KP, akkoriban is átjártak rajtunk.
Valószínűtlen volt tényleg, de egy minimális esélyt hagytak neki, 500 milliónál vagy 1 milliárdnál ennyi sincs Egyébként igy utólag átgondolva tényleg nem akkora pénz érte, ha megnézzük pl Stones, Higuain, Morata, Lukaku, Mendy árát, vagy azt, hogy most mennyiről szólnak a hírek Coutinhoért, Dembeléért, Mbappéért, akkor arányaiban nézve nem is sok a világ egyik legjobb játékosáért, aki ráadásul marketingbomba.azért valljuk be, eddig nagyon ritkán fizettek játékosért 100 millió pénzt, a top árak ugye neymar (annyi biztos volt anno), ronaldo, suarez, pogba meg a nulla bale. ennyi. sztem senki nem gondolta komolyan, hogy valaki kifizet neymarért 222 millió eurót...
Szerintem azért ha ilyen hosszú ideig nincs meg a forma(hetekig,hónapokig),akkor ott nem formáról kell beszélni,hanem rossz rendszerről. Ha hozzátok Dembelét,Coutinhot,akkor elől marad a 3 ember biztosan és még Coutinhonak is játszania kell,azaz kész a kezdő. Jó ez?Varatrix írta: Lényeg ami lényeg ha Busi, és Rakitic formába jön emg kell lennie a stabilitásnak.
Én nem gondolom hogy annó Xavi védmunkája miatt stabilabb lett volna a KP, akkoriban is átjártak rajtunk. Busquets formályán sokkal több múlik ilyen szempontból. Nála inkább érzem az elkényelmesedést a játékán hiszen tudja hogy nincsen alternatívája. Persze évről-évre megy az ünámítás hogy, majd Mascherano lesz, de ennyira nem illik rá ez a szerepkör spanyolországba.daffy írta:Csak aztán nehogy (a ti szempontotokból) az legyen,hogy megveszitek Dembelét és Coutinhot,aztán mindenki elégedetten hátradől,holott két full támadó játékos nem fogja meghozni a várt stabilitást,nálam maximum Neymar pótlását hozza,talán valamivel többet. De a betömni kívánt lyuk még mindig ott lesz,akárcsak a Neymar ügy előtt. Egy Pjaniccsal még mindig rövidebbek lesztek így is.
már délelőtt is kint volt, sztem csak frissítették és a dátum is frissült. de nincs jelentősége. angol lapok szerint sehogy nem áll a tárgyalás mert nem eladó.Varatrix írta:Most délutáni a Sporton...
Mondjuk te meg a másik véglet vagy.csababarca írta:Bob, ha komolyan gondolod hogy olyan csapatunk van aki visszaszerzi majd a bajnoki címet, az elég merész. Mondjuk a Leicester is nyert bajnokságot tavaly, szóval ki tudja.
Most délutáni a Sporton...visca el barca írta:ez egy reggeli hír amit az angol sajtó már rég megcáfolt. coutinho jönne, de az angolok nem akarják eladniVaratrix írta:A SPORT azt írja sikerült megállapodni a Liverpoolal Coutinho átigazolásáról konkrét ár nincsen, csak annyi, hogy meghaladja a 100 milliós vételárat. Hivatalos bejelentésre legkésőbb szerdán lehet számítani. A MD szerint kedden. (így tekinthetjük egybehangzó spanyol értesülésnek)
Régóta ezen az elven működik a klub, kb az összes kp-unk így került ide, kivéve Busi és Iniesta.Nero. írta:Nevetséges ez a káosz. Képzelem mennyire azokn jönnek akiket Valverde akar... "Ha nincs ló jó a szamár is" ezen a nyáron
ez egy reggeli hír amit az angol sajtó már rég megcáfolt. coutinho jönne, de az angolok nem akarják eladniVaratrix írta:A SPORT azt írja sikerült megállapodni a Liverpoolal Coutinho átigazolásáról konkrét ár nincsen, csak annyi, hogy meghaladja a 100 milliós vételárat. Hivatalos bejelentésre legkésőbb szerdán lehet számítani. A MD szerint kedden. (így tekinthetjük egybehangzó spanyol értesülésnek)
Már csak Gomes-t kéne eladni és meg is van a középpályaVaratrix írta:A SPORT azt írja sikerült megállapodni a Liverpoolal Coutinho átigazolásáról konkrét ár nincsen, csak annyi, hogy meghaladja a 100 milliós vételárat. Hivatalos bejelentésre legkésőbb szerdán lehet számítani. A MD szerint kedden. (így tekinthetjük egybehangzó spanyol értesülésnek)