Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pálesz!palesz77 írta:....
Nincs bennük szemernyi kompromisszum - készség az eladásra. Nem szabad őket nevezni - kerül, amibe kerül.Nero. írta: Csak fizessenek is érte, nehogy az legyen hogy a Galatasaray csak kölcsönveszi...
Ha tudsz valamit szombatrol, amit mi nem, akkor mond kerlekNero. írta:Nincs már messze a szombatrecrea írta:Halmozzuk a kupákat, nem értem mi a gondOtt mutassa majd meg magát a klub.
Nincs már messze a szombatrecrea írta:Halmozzuk a kupákat, nem értem mi a gond
Csak fizessenek is érte, nehogy az legyen hogy a Galatasaray csak kölcsönveszi...Samper írta:Ő kettőjüket tuti kirúgják.nagyatyesz írta:Jól látom, hogy a meccsre nevezettek közül csak Douglast és Turant nem cserélte be? Ezek szerint ő is értékelte Turan lelkes és jó játékát az elmúlt meccseken...
Ő kettőjüket tuti kirúgják.nagyatyesz írta:Jól látom, hogy a meccsre nevezettek közül csak Douglast és Turant nem cserélte be? Ezek szerint ő is értékelte Turan lelkes és jó játékát az elmúlt meccseken...
Maggyőződésem, hogy D. Suarez többre hivatott, mint egyesek gondolják.Nero. írta:Nekünk nincs szükségünk Denis Suarezre.
Deulofeu mondtam hogy vagány de ez a meccs semmit nem jelent, majd a Real ellen villogjon.
Nekünk nincs szükségünk Denis Suarezre.alex27 írta:Miért, Denis Suareznek nincs szüksége önbizalomra?visca el barca írta:lehozza az egyetlen embert aki jól játszott és nagyon kellene neki 90 percnyi önbizalom
Miért, Denis Suareznek nincs szüksége önbizalomra?visca el barca írta:lehozza az egyetlen embert aki jól játszott és nagyon kellene neki 90 percnyi önbizalom
Sérülésből tért vissza. Önbizalmát pedig szerintem a 2 gólpassz és a gól helyretette.visca el barca írta:lehozza az egyetlen embert aki jól játszott és nagyon kellene neki 90 percnyi önbizalom
LE 2.0visca el barca írta:lehozza az egyetlen embert aki jól játszott és nagyon kellene neki 90 percnyi önbizalom
Meg is látszik a játékukon, de szerintem nem is baj, hogy egy ilyen laza gálát tolunk a Szuperkupa előtt. Az ellenfélnek meg egy nagy élmény, nagyon mondjuk nem kéne megalázni őket.MesQueUnClub írta:M19 írta:Ha jól látom, tegnap még brazil bajnokit játszott az ellenfél...
pontosan
M19 írta:Ha jól látom, tegnap még brazil bajnokit játszott az ellenfél...
Hát nem egy Carvajal jobb oldalMessiNeymarSuarez írta: Nem nehéz így tolni ha nem is fogják...Persze jellemző lesz hogy most jól játszik, erre hivatkozva majd nem vesznek senkit Neymar helyére, aztán utána meg egész szezonban botladozik Deulofeu...